Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laptop_betyárnő

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a nosztalgia hajt és a gyerekeim életét sem akarom kockára tenni egy pre-EU játszótérrel, de egy kedves fotós ismerősöm, Szaffi (koncertfotok.blog.hu) kért tőlem segítséget, hogy   kellene nekem egy olyan játszótér, ami még a régi típusú, színes vas mászókákkal…..
Kellemetlenül érintheti azokat, akik az Aerovivával mentek volna szilveszterezni, hogy az utazási iroda a hétvégén megszűnt:A cég közlemény szerint minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad…..
laptop_betyárnő 2010.12.25 18:19:43
@tixar: aeroviváról volt szó, tehát magyarra gondoltam. mittomén 2 éve nincs upc-m, mondjuk havi 5000-rel számolva 120rugó. alapvetően meg bringázom, tehát bérletem sincs, ami még 200rugó. Szóval lett 320rugóm azzal, hogy nem néztem butatévéket és bringázom. egyik sem került erőfeszítésbe.
laptop_betyárnő 2010.12.27 13:01:46
@hagyma: nem tartottalak birkának. egészen addig, amíg számon nem kérted rajtam azt, hogy miért a te adódból tanultam, miközben előtte pár sorral bevallottad, hogy illegálisan tevékenykedtél.
ne feledjük, hogy az egész abból indult, hogy megjegyeztem, hogy Európában ugyanúgy van hideg is, meleg is meg, hogy sajnálom az Aerovivásokat. Te meg arra jutottál, hogy (gondolom mivel nem beszélsz nyelveket), ezért neked az az igazi, hogy az USÁ-n belül csak egyet kell beszélni + te kurvára nem sajnálod azt, aki bebukta ezt a szart.
Hát ennyi. Biztosan remek ember vagy.
laptop_betyárnő 2010.12.27 13:03:39
@lordjim: kösz, éppen eleget voltam oklahomába :-) (megnyugtatásodra, nem hoztam onnan el semmit, csak vittem).

fenomenálisan vicces vagy, szerintem hivatásszerűen kellene foglalkoznod vele. :-)
Tévémaci. A pszichológus szerint a kicsik ne nézzék, írja a Magyar Hírlap pénteki száma. A kissé skizofrén cikk egyfelől örül, hogy a pártközszolgálati MTV 2-es csatornája 2011 szeptemberétől ifjúsági adó lehet, míg az 1-es továbbra is a hagyományos közszolgálati…..
Az idén nyáron elmaradt, és óriás lerántás Part Fesztivál ügyvezetőjét meggyilkolták a NapiászOnline információi szerint. Malajziában a fővárostól Kuala Lumpurtól délre október 20-án meggyilkolták Kocsispéter Gergelyt aki a Part Fesztivál ügyvezetője…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
laptop_betyárnő 2010.09.15 10:14:42
@kaccat: főleg, mert nem amerikai, hanem angol.
Pénteken 19 órakor indul a Viasat3, illetve Lakatos Márk új átalakító show-ja. A múlt ősszel indul Szeretem a testemhez képest a 10 év 10 nap alatt című reality abban különbözik, hogy itt nemcsak push up bugyit adnak a lapos fenekű jelentkezőkre, hanem fogorvoshoz is elrángatják…..
Szeptember 14-én indul a Viasat3-on a Négy esküvő című valóságshow, persze a romantikus női célcsoport elvárásait messzemenőkig figyelembe véve, temetés nélkül. A kedd esténként jelentkező műsorban minden héten más pár házasodik, a többi jelentkező meg jól lepontozza a…..
Tomi from Space történetének tanulsága, hogy mindig észnél kell lenni, mert most már aztán mehet a fogyasztóvédelemhez, hogy szerinte nem is volt annyi az a tarja meg csirke, amiért szemre 4000 forintot fizetett a Szigeten.Történt, hogy sajnos megéheztünk Barátnőmmel a Sziget…..
laptop_betyárnő 2010.08.19 17:07:30
@sanyiiiiiiiiiiii: akkor igazából itt kéne panaszkodnia az ismeretlen ételárusnak arra genya tomcsi gyerekre, akinek direkt olcsóbban adta az ételt, mert látta, hogy nincs jól eleresztve, erre kajajegyet ad - gondolom a sörrevalót mellőzve.

mondjuk, ha jól sejtem leszarja, mert jövőre diplomás genetikus lesz.
laptop_betyárnő 2010.08.19 17:15:53
@horex: az kellett volna még, hogy tomi igyon a szigeten, most olvashatnánk a litániát, a centiméterszemű emberről, aki csak úgy szemre kimért neki egy fél liter sört meg egy négy centes vodkát 1200-ért. holott a kecskeméti tescoban 150 forintért egy liter sárkányt kap.
laptop_betyárnő 2010.08.19 17:28:57
@Rosszindulatú Vászka: kérem? én arra gondoltam, hogy a pohárban meddig ér az ital.
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
laptop_betyárnő 2010.05.17 15:14:28
@jan: Pontosan én is ezen húztam fel a szemöldököm, hogy mi a frász köze van a két dolognak egymáshoz? Amúgy az egész újságot úgy, ahogy van nem értem. Olyan, mintha lenne egy ingyenes sztori magazin, elképesztő. Például benne voltak ilyen fene érdekes hírek, hogy az a bandzsa, szőke színésznő Prágában járt és ott látott bábokat. Én mondom, elképesztő.

A bikicsunájon amúgy én szórakozom, de nem az előadáson vagy a fickón, azt tán egyszer láttam, de ez a szó annyira vicces hangzású, hogy mosolyra késztet. Jó kimondva hallani.
Az familyguy.blog.hu egyik rajongójának, Csabának a weboldalát szeretném bemutatni.Egy hasznos oldal azoknak akiket érdekel a dizájn, szeretnek Photoshop-polgatni, még ha nem is pro szinten, de legalább hobbiból. A folyamatosan bővülő adatbázis tartalmazni fog minél több Family…..
Subba Most már nekünk kellemetlen 2010.04.21 15:30:00
Elnézést kell kérnünk a Szabó Patis riportot készítő stábtól, a pletykák szerint csúnyán lekapták őket a tíz körmükről az opusz miatt! Megjegyzem egy ilyenért már a gimi videoszakkörében leszokták cseszni az embereket, de nekik elméletileg ez a szakmájuk. Akárhogyis,…..
laptop_betyárnő 2010.04.21 15:55:47
@Timsó: Hinye, ekkora ínye tán csak Christa Brinkamman volt.
laptop_betyárnő 2010.04.21 16:18:04
@lurk: kesben még megnézheted, de tessék egy kis rémhír tőle:

"Itt huhog megint körülöttem ez a
könyv téma. Ez a dolog akar tőlem valamit, na, most már nem söpörhetem
be a szőnyeg alá – pedig ezen házimunka az erősségem. Egészen pontosan
arról van szó, hogy mostanában kb. naponta két és félszer egészen
biztosan m...egkérdezi valaki: neked mikor lesz már könyved? (...)
Szóval igen, valószínűleg én is elkövetek majd
egy könyvet, szakítok némi időt az írásra. Örkény Egy perceseket írt, én
meg majd a jövő évi könyvvásárra kijövök a Másfél percesekkel. És
persze jól meglepem majd magam ennek örömére egy újabb pár cipővel…"
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
Örömmel állapítottam meg, hogy a blog egészen jól átvészelte nyaralásomat, amelyről egy kisebb ajándékot láthattok itt balra. Jó, tudom, ez nem félrefordítás, meg ráadásul teljesen igazságtalan is, mert egyrészt elképesztően jól éreztem magam abban az országban, erre ez a…..
laptop_betyárnő 2009.07.16 22:31:42
laptop_betyárnő 2009.07.18 21:17:10
@bioLarzen: ez nem csak törökországban van így, de szerintem egyiptomban és tunéziában is rögtön leveszik, hogy milyen nyelvet beszélsz. a legdurvább helyeken is felismerték a magyart, tök furi volt.
Ha bármi olyan eszedbe jut, amit szeretnél a blogon megírni, de konkrétan nem kapcsolódik egyetlen poszthoz sem, akkor annak itt a helye - offolj bátran, itt szabad a pálya!..
Félrefordítások Little Green Men 2009.07.07 10:04:00
Gondolom mindenkinek vannak olyan kedvenc hibái, amiket gyakorta hall és halálra idegesítik. Én például a falat kapartam már kínomban, amikor annak idején a Tomb Raider filmek mentek és majdnem az összes moziajánlóban (tisztelet a kivételnek, mert volt olyan is) szépen artikulálva…..
Milyen régen ígérem már, hogy kiteszünk végre jó példákat is... Ezt Lobra küldte:A bakivadászat sokszor mulatságos, máskor kínos találatokat eredményez. Amire én hívnám fel a figyelmet, az éppen az ellenkező példa -- ha nem illik bele a témába, akkor elnézést.Brilliáns…..