Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökfej

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sztrájk. Ezt a szót sokan ismerték eddig is, de aki eddig nem ismerte volna idén bőven volt lehetősége megismerni. Öt vasutassztrák "gördülő" módon, egy valós és egy elmaradt BKV-s, és ez csak a közlekedésben (a többi sztájkot most nem elemezzük).Sztrájkjog. Ahhoz,…..
Már megint egy hosszú posztot (cikket) írtam. Szerintem érdekes, de akinek nincs türelme az egészet végigolvasni, annak összefoglalom. A MÁV-csoportnak az utóbbi években elért kevés sikeres terméke közül az egyik az úgynevezett kör-IC, amely a fővárosból indul és oda is ér…..
Hátrányba hozta a MÁV a kerekes székes utasokat - állapította meg az Egyenlő Bánásmód Hatóság. A mozgáskorlátozottaknak ugyanis hét nappal előbb írásban kellett bejelentenie, ha vonatra akartak szállni, különben nem biztosították a szükséges emelőket. A MÁV megnyugtatásul…..
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..
Úgy esett, hogy a mai napon dolgom akadt Balassagyarmaton. Vonattal mentem. Magyarkút-Verőcéről 60 km, 900 ft, teljes menetidő 111 perc. Ma volt egy kis késés, 122 perces időtartamú volt a zötyögés. A most következő képsorozat olykor a XIX. századot idézi. Vagy a magyar…..
Tökfej 2007.09.12 13:29:54
SZEPTEMBERTŐL 90%-OS  KEDVEZMÉNYES BÉRLETTEL  UTAZHATNAK A  FELSŐOKTATÁSBAN TANULÓK2007. szeptember 1-jétől újra 90%-os kedvezménnyel válthatnak bérletet a felsőoktatásban tanulók a lakóhely és a tanintézet közötti utazásokhoz.  Számukra azonban, ezen…..
Galagonya a múltkor szenvedett az elővétellel. Berágott majd írt a MÁVnak. Alant a válasz: Subject: Gy.69-1309/2007. válaszlevél Tisztelt…..
Aki tud segítsen.Egyelőre még ismeretlen a rendőrség előtt a személye annak az elkövetőnek, aki szombaton délután Karcag határában kövekkel dobálta meg az elhaladó InterCity-vonatot. Az egyik kő berepült a büfékocsi nyitott ablakán, és összetört egy belső ablakot, illetve…..
Új MÁV blog Oktassunk vazze 2007.08.15 09:12:03
Már hallottunk ilyesmiről, de kíváncsiak vagyunk mire is kell ez a kallernek... Hello, bloggerek!   A következő sztori történt meg velem, gondoltam elmesélem...   Budapestről indultam a csodálatos Pannónia Gyorssal. Eseménytelen telt az út, egyedül utaztam a fülkében, s…..
Új MÁV blog Nyugati karám 2007.08.08 17:21:00
Valaki kiakadt a karám miatt. Megértjük. máv-start zrt. ügyfélszolgálata részére! Azt egészen pontosan hogyan gondolják, hogy a reggeli csúcsidőben vonat érkezésekor a karámnak 1, azaz egy darab kapuját nyitják ki, és a teljes ki és be irányú forgalom azon az egy kapun…..
Új MÁV blog Retekkommandó 2007.08.08 17:19:42
Tisztelt MÁV Zrt. Lassan eltelt egy hónap a júliusi Retekkommandó akció óta. Ott és akkor nagyon lelkes ígéreteket kaptunk, hogy a kitakarított vagonokról folyamatosan kapunk tájékoztatást. Napi vagy heti rendszerességgel kapunk majd fotókat. Ehhez képest semmit nem tudunk a…..
Azt tudtunk, hogy a MÁV-nál külön időszámítás van, de hogy még a saját területükön is vannak időfluxusok.... Szia! Az én történetem kb. 2 éves, de a kiváltó ok még fenn áll. Elég hülye dolog, de tényleg így működnek. 2 éve Miskolcra indultam hajnalban, hogy fontos…..
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
Ape elmélkedik:   Hello!   Kicsit más szemszögből, de vasút.. Tököm kivan már az egésszel..   Hónapokkal ezelőtt az ütemes menetrend bevezetése után volt egy cikk az indexen, hogy milyen jó is az ütemes... http://index.hu/velemeny/jegyzet/devecz/   Én ezzel…..
Győzött a MÁV reformját ellenzők, vagy azt legalábbis puszta megszorításként, teljesítménycsökkentésként elképzelők tábora. Kedden távozni kényszerült Devecz Miklós a személyszállítás éléről. A kívülről jött igazgató terjesztette ki az ütemes menetrendet, és…..
Tökfej 2007.06.21 00:49:39
Új MÁV blog MÁV klasszis 2007.06.18 18:43:11
Azt hittük már mindent láttunk, azt hittük tapasztaltak vagyunk. Erre Robertó küld egy képet és egy világ omlik össze bennünk. helo,   a Bp-Győr vonalon.. azt hiszem nem kell különösebb kommentár, mindenesetre a fotó készítője az eredeti tervéröl, ami miatt beszaladt…..
Új MÁV blog Kreatív mocsok 2007.06.20 08:35:00
BKV Figyelőtől kaptuk ezeket a képeket. Továbbra sem értjük a grefittit. Aki lát egy greffest vonatot fújni, toszítsa már oldalba egy péklapáttal! Azt eddig is tudtuk, hogy a biztonsagi őrök soxor keményebbek mint egy birodalmi lépegető, de hogy még ilyen ízes szavakkal is tudnak…..
Új MÁV blog Gothmog fotói 2007.06.17 19:50:55
Kölyökként imádtunk személyvagonokban utazni. Amolyan kommunafílingje volt. Elmúlt. Ez van. De még vannak bártak úgy látjuk. "Helló. Homáron láttam minap a blog hírét, és ma csináltam is pár szép képet. Nem kellett sokat keresgélnem. Személyvonat, vasárnap délelött,…..
Tökfej 2007.06.17 21:17:49