Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcagi ferike

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eGEK fESZTIVÁL 4.0 uj plakat 2011.06.10 21:19:00
Hellonem tudtam elviselni a sok kritikat, amit a plakatert kaptam, ezert ujra nekifutottam, de ezuttal is Paintben. itt van:m.blog.hu/eg/egekfesztival4/image/egek15.JPGmarci ..
eGEK fESZTIVÁL 4.0 programok 2011.06.02 23:49:00
 az eGEK fESZTIVÁL programjait hagyományosan a résztvevők találják ki, állítják össze és bonyolítják le. biztosan lesz Kázmér Gavallér Quartet ( a lassan 8 éve befutófélben lévő Skip zenekar táncdalfesztiválos felállásban..) és Busa Pista borkóstoló.csinálj te…..
 A Facebookon van egek esemény, lehet jelentkezni. Ott lehet az idei plakáttervezeteket is kritizálni.  ..
 Dr. Jutka Devenyi, ELTE alumna will give a lecture onPOLITICAL THEATER IN THE US TODAYin the framework of the "Adaptations and Adoptations: Drama and the Living Theatre" class,at the ELTE MUK campus, Building D, Big Lecture Hall ("Nagyelőadó")on…..
 Érdesem elnézni, mi biztos megyünk. Egy héten keresztül a világ minden tájáról érkeznek csoportok. A fesztivál már hagyomány, ezelőtt 1994,1999, 2001, 2004-ben is Bécsben került megrendezésre. A kérdés még mindig a régi: Hogyan tudnak az elnyomottak színháza gyakorlói…..
Egek fesztivál 2010 Kacatcsere 2009.08.24 17:53:00
 Milyen jó lenne pénz nélkül vásárolni?Milyen jó lenne megszabadulni öreg szir-szarjaidtól?Milyen jó lenne újakat szerezni?Cserebolt. Imhol megalkotjuk nagyszabású boltunkat, ahol csere illetve bere alapon tudsz majd vásárolni. Hozz le magaddal bármit, vagy…..
Egek fesztivál 2010 Helyszín 2009.08.24 01:25:00
Sziasztok!A helyszín egy nyaraló a Badacsony hegy egyik legmagasabb pontján. A google mapsen itt van: maps.google.com/mapsBadacsonytomaj és a Balatonpart kb 15-20 perc sétára van. Megközelíteni úgy lehet, hogy eljöttök Badacsonytomajba…..
 A világ első Egek Fesztiválja...
 aki kapja marja: minden valamirevaló fesztiválnak van nulladik napja, ígyhát ennek is.. ezen a napon eszkábálunk faágakból és trikókból tábori lampionokat, és ugyanezen napon szerezzük be a környékről a tájjellegű, tanúhegy formájú házibort. még miminden: ..
 27. 5-től  kezdődnének a programok. ez lenne a politikai nap - szerintem átkeresztelhetnénk mondjuk "tisztán elméleti" napra..5-ig várjuk a meghívottakat, segítünk sátrat verni, főzünk. este két politikai, társ. elméleti előadás a munka témakörében, elvileg…..
színház, baggamon, libikóka 100 fölé rúg a libidó ma reggeli torna kábé tíztől délután a fórum színház módszereit alkalmazó pörformansz színház. színészi ambíciókat, tudást nem igénylő társasjáték ( http://forumszinhaz.blog.hu/ ) este közös főzés,…..
pszichodáma, filmnézés, vitatkozás hajnalig reggeli torna kábé tíztől délután filmnézés (hogy mit, az még nincs tisztázva), filmelemzés este, ha futja az erőnkből, forgatókönyv ötletbörze, írás, aztán filmforgatás éjjel fesztivál kerekasztal..
vasárnap, amit kezdtünk, abba véget, sátorszedés reggeli torna kábé tíztől filmforgatás befejezése ..
Egek fesztivál 2010 Info 2009.08.17 02:08:00
ha érdeklődnél, jönnél, ötleted támadt, írj a blogra, vagy az alábbi címek valamelyikére!: soymarton@hotmail.com ftrambrus@gmail.com..
fórumszínház Angéla esetei 2009.07.20 23:58:00
 A Fórum Színház csapata első előadását Angéla címmel játszotta el többször 2008-2009-ben.                A darab célcsoportja az egyetemisták voltak, hiszen az ő generációs problémáikat, dilemmáikat próbáltuk meg…..
 A Fórum Színház csapata 2008 őszén jött létre két szakkolllégium a Rajk László  Szakkollégium és a Társadalomelméleti Kollégium színjátszó  csoportjának néhány tagjából, valamint új tagokból. Az akkori célkitűzés az volt, hogy elsősorban egyetemistákhoz…..
 Augusto Boal Fórum Színháza   Augusto Boal brazil színházi szakember, rendező, politikus és népművelő színházi technikáit, módszereit ismerik és használják szerte a világon. Fórum Színháza a nézők bevonására és aktív részvételére épülő színházi…..