Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dron

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vérnyúl Nyan 2011.07.30 20:28:48
Itt található az alkotó képrekatt után meg csuhajja! (egyébként szerintem néhány tréfásabb feldolgozástól eltekintve rohadt idegesítő ez az egész jelenség de mindegy...)  ..
Azt adom! Nyan Cat 2011.07.18 09:00:00
Küldte: Lisa Qin..
Sziasztok! Egy hétig nem leszek elérhető,mert a pc-met elküldöm nyaralni. Valójában egy hétig az édesapámhoz költözik,aki egy friss,csillogó 4 magos processzort szerel majd bele és ennek örömére jól szét is játssza majd a fejét rajta. :D XBox LIVE-on leszek csak elérhető…..
Ma két filmet is megtekintettünk a friss kínálatból, egy kiválót és egy kevésbé jól sikerültet. Hogy melyik melyik, azt megtudjátok ha megnézitek a videókat. Az X-men videó eléggé összecsapott lett, ennek az az oka, hogy 15 percen belül kellett beszélnünk, de a duplája is…..
Nem,nem emiatt számoltam vissza,de ez is nagyon fontos, főleg, hogy 78db különböző frissítések lesznek elérhetőek! Most igazán érdemes megvenni a játékot! Íme egy trailer: ..
Tegnap este megérte későig fennmaradni. Végre eljött az a szép pillanat, amikor kicsi országunk is belépett a sorba és mi is vásárolhatunk, ha arra alkalmas bankkártyát használunk és elérhetjük az Android Market összes alkalmazását. Első tevékenységemnek vásároltam is egy…..
Dron 2011.05.22 17:13:40
@Covery: Egy kis támpontot kaphatunk?:D
Néha van, hogy későn érek haza és hát reggel nehézkesen megy a kelés. Vergődök sokáig, forgok az oldalamra,de végre egy lelkes barkácsmester megfejtette a problémát. Íme egy megoldás erre a problémára! ..
Ez az epizód a E03 - Ha elindul a vonat,tulajdonképpeni kiegészítése,ahol elsősorban a redstone igényes bekötésével foglalkozom és A - B pont közötti egyszerű oda-vissza működő booster építésével! Semmi sallang, csak a lényeg! ..
Dron 2011.04.19 15:27:11
@Dark White: Nem,de legalább információdús volt :)

Amúgy ez nem az E09?
Nagyon sokszor vettem részt unalmasabbnál unalmasabb prezentációkban, de mikor megláttam ezt a videót, tudtam, hogy ezután minden még vérszegényebb lesz! Sebaj! Lehet a Hyundai-os srácoktól tanulni! ..
Arra emlékeszem, hogy egyik nyári szünet alatt, láttam egy cirkuszos dokumentum filmet és annyira megtetszett a dolog, hogy közel 2 óra alatt megtanultam, rendesen 3-4 dologgal zsonglőrködni. Sok szétlapított narancs meg alma bánta , de továbbra is úgy gondolom megérte. Viszont amit…..
Aki követte a Rosszpcjatekok sorozatot annak ismerős lesz ez a post. Ugyanis én nem szeretem az áprilisi tréfákat,de mint a blog nagy rajongója akkoriban ezt igen csak bekajáltam. Aki nosztalgiázni akar az klikk ide! Ami érdekes, hogy FreddyD ugyan úgy fejezte be a végén a sorozatot,…..
Dron 2011.04.04 20:14:44
@Dark White: Utánnaolvastam és tényleg a tajgán spawnolnak,de csináltam egy új menntést is,hogy hátha az is a baj,és az pont egy erdős,vizes,füves,hegyes,havas,homokos (szóval mindenes) területre rakott,de akármerre mentem,sehol egy darab se :(
Így lett egy új nagyon jókis mentésem,de farkasok még a hóban,a fenyőfák tövében sincsenek :(
Sok kihagyàs utàn most jöjjön egy ùjabb videò: ..
Dron 2011.03.21 22:15:49
@Dron: Megvan :D
A mobok úgy látszik nem szeretik a dohos pincéket,mert ha kinyitom az ajtót,megjelenik egy zombi xD
Holnap nyitok nekik egy levegőrést és csurogni fog a toll,csont,nyíl meg minden :P
Dron 2011.03.22 16:49:41
@Covery: Hát hát hát :D
Szerintem az se segített sokat,de így legalább van egy jó kis felszíni csapdám xD
Na nem baj így kisebb a hatékonyság,de jönnek a cuccok :D
Dron 2011.03.26 14:05:09
@doky32: Huha o.O
Ma pont arra gondoltam,amikor felkeltem,hogy kellenének lovak is a minecraftba :D
Most lehet a szabály szerint élesíteni a videókat publikussá tenni, ezért kérem ezt mindenki tegye meg még a mai napon legkésőbb este 8:00-ig. Aki nem teszi, annak a videóját sajnos nem tudom a játékon figyelembe venni! A szabály több ember kérésére a következőképpen…..
Dron 2011.03.25 16:54:06
@mate002: A láva 4 kockáig folyik,és ha a negyedik kocka(azaz a láva vége alatti kocka) helyére raksz egy létrát,akkor nem folyik túl,mert nem tud és megtartja a létra a végét,hogy a mobok ugráljanak és megégjenek.
Szóval most is érkeztek új pályázatok! Zseniális videók érkeznek,de még senki ne dőljön karba tett kézzel, mert ha tényleg úgy lesz ahogyan kértétek és én döntök és nem a like-ok,akkor bizony pár pályázó nyugodtan szánhat még a művére egy kis időt és újragondolhatja.…..
Dron 2011.03.22 21:14:12
@Benvill: Jó neked :D
Sziasztok! Lehet sokan már kíváncsian vártátok, hogy hogyan is lehet nyerni és mit. :) Na hát akkor elmondom. Nem szeretném ha türelmetlenkednétek. De komolyan. Mert biztosan izgultok már és tülkön ülve várjátok, hogy hogyan és mit , szóval....XD Na jó nem húzom az idegeiteket.…..
Dron 2011.03.17 21:58:20
@RenkeeHUN: Privátak a videók és nem láttam,de biztos jó :D
Hosszabb szünet után most újra jelentkezem, itt nem részletezendő okok miatt sajnos nem állta rendelkezésemre olyan technika amivel bármi értelmeset kirakhattam volna a blogra. Azon kívűl ezt az oldalt úgy indítottam el, hogy nem fogom erőltetni, ahogyan van ihletem. úgy postolok.…..
Dron 2011.03.13 17:53:57
@Covery: Még mindig nincsen új videó :(
Pedig nagyon érdekel,hogy mi lesz a témája :D (meg persze a videó is :P)
Dron 2011.03.13 21:31:51
@Covery: Így már megértem és csak nyugodtan :D
Inkább a minőség,mint a gyors megjelenés :)
Dron 2011.03.13 23:00:22
@3L3kTr0n: Na nem baj én csak holnap látom bármikor is jön ki :)
Amugy a "fogság" mit takar?:D
A Minecraft a telefonon? Na ne... Ez most komoly? Bizony az,meglepő mi? Ne nem mondom,hogy eget rengető élmény,de ez is valami. ..
Bocs srácok netem még mindíg nincs, pedig az új videó a winyón pihen. Helyette itt egy profi reklám! Ime:..
Dron 2011.02.18 15:41:46
@Dron: Jaj 2-szer küldtem el és bocsánat a 3 posztért.
Egy ùjabb tervem megvalósításához szeretnék egy Minecraft servert bérelni. Nem kell sok slot, maximum 10 főre. Aki tud ilyet feltétlen jelezzen nekem. Köszönöm!..
Azt hitted a legnagyobb őrület a Minecraft-ban az amikor egy creeper a hátad mögé lopózik és a levegőbe repít? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy TNT-vel akár tehenet is juttattatunk az űrbe. Íme: ..
Dron 2011.01.31 16:21:56
@Covery: Akkor azt vedd fel. :D
Én nem tudok ennyi TNT-t felhalmozni.
Biztos van valami trükkje,csak én nem ismerem. :)
Dron 2011.01.31 17:18:09
@Brill-1: Köszi :)
Még azt szeretném kérdezni (elég amatőr vagyok,de) ha böngészőbe játszok,akkor hol vannak a világok?
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
A mai képet Dínósbácsi küldte be nekünk. Idézem. "Szintén házi készítésű. Egyik nap az osztálytársaim lyukat fúrtak az üvegük kupakjára és úgy spriccolták egymást :D Aztán elkezdték az egyik lány osztálytársunkat is locsolgatni (aki a képen van), és én meg…..
Dron 2010.10.10 21:54:27
@SilentArtemis: Én már gimi másodikba járok,de még emlékszek az általános iskolai "osztályteremben labdarugdosásra" :D
Nyolcadikban meg nálunk is puffant a plafonlámpa rendesen XD
Legalább egy óra elmaradt XD