Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loraenn

39 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ülök itthon a gép elött, Adele-t hallgatva és azon töprengve, hogy mi legyen a következö lépés. Hogyan tölthetném ki az ürt, ami bennem tàtong. Mit csinàlhatnék ahelyett, amit csinàlnom kéne. Gondolkozni màr nincs eröm, nincs értelme. Just let the flow take me away, go with…..
Valami nagyon durvàt, nagyon szomorùt, eröset akartam irni, olyan hirtelen felindulàsbol. Aztàn belejavitottam pàr koràbbi bejegyzésembe és tessék, elveszett az ihlet, elszàllt a haraggal együtt. Olyannyira, hogy lövésem sincs, hogy mit adhatnék még ehhez hozzà. Panaszkodni nincs…..
Being a girl it makes me wonder this whole new thing about girls dressing up like a slut then getting raped and how this whole thing is our fault because we should wear skirts longer than our panties, in the first place not to get insulted...And what made me write about it is what happened to me in…..
Nem én. Ö. Borzalmas. Nem a betegség. Minden ami vele jàr. Ok, hogy nem én vagyok beteg, de aggodom. Ha làtnà az ember, hogy milyen hozzà nem értö orvosdoktorokhoz jàr... Vicces. Vagy inkàbb idegörlö. egyébként is elég labilis vagyok az elmùlt honapokban. Hiàba a hajvàgàs, az…..
 Leszek egyszer majd, ha felnövök. Vagy tüzolto. Vagy utcaseprö. Vagy még az se. Amilyen jol hangzott még az év elején a töri meg az ùjsàgiro-foto szakma, annyira elkùrtam ezt az évet, és legalàbb annyira nem tudom, hogy mi a tökömet csinàljak szeptembertöl. Mint ahogy az…..
Többek között ezért is voltak, vannak és lesznek nagy szünetek és honapok egyetlen blogbejegyzés nélkül. Bocs annak, aki nem beszél angolul, majd legközelebb leforditom a cimet, de ma és màr égy jo ideje nagyon igy érzem magam.és ha visszaolvasom az utolso 3-4 bejegyzést, akkor…..
Mert tetszik ez, és egy kicsit én is megritkultam hajügyileg. Amit, ahogy làttam, egyesek igen rossz néven vettek... Nem mintha nem az én hajamrol lenne szo, de mindegy.Nem igazàn erröl akarok most irni, habàr pàr szot valoszinü, hogy megérdemel a téma, elvégre is 4 év és 5 honap…..
Szar ez igy, tudom, kristàlytiszta e helyzet. De leginkàbb idegesitö. Legyen màr reggel. Forro nyàr éjszakàk, tücsöktöl zümmögök, làgy szellövel borzolok. Hol vagytok? Szétszaggat, széttép és orditanék és üvöltenék, hol vagytok? Homàly és köd. Mindenütt. Hol lett ez…..
Ez most nem vigad. és nem tudja abbahagyni. Nem érti. Butàn néz  maga elé, fuldoklik az epében, a keserben és levegöért kapkod az üres, tàgas rét kellös közepén. Hiàny van, hiényérzet, folytonosan. Nem tudja. harmadik személy, ez màr valaminek a jele? Semmi jonak. Nem jo a…..
Egyszerre kettö is!Mivel ez egy kicsit màs téma (na nem mintha a màsik bejegyzés nem lenne tele 3-4 különbözö dologgal...) és nem akarom hosszùra nyùjtani, külön veszem.Nem valodi àlmatlansàg, inkàbb az a szörnyu àllapot, amikor a mindenféle problémàk miatt az egyébként is…..
Tekintve hogy eddig még nem sokat àrtottam a hetföi kiselöadàsom anyagànak, irok àr sort, hàtha az erre kiéhezett (màr ha van egyàltalàn ilyen) embereknek ezzel némi örömet okozok. Tôbb, mint sok dolog történt az elmùlt honapokban és magamhoz képest oriàsi lemaradàsban vagyok.…..
Talàn nem is volt soha. Van valami felszabadito abban, ha az embernek nem mondjàk meg, hogy mikor feküdjön le vagy hogy mit egyen, mit mikor ne egyen. Azt sem mondjàk meg, hogy mikor keljen fel. Senki nem tilt meg semmit. Senki nem kötelez semmire. és mégis kénytelenek vagyunk megtenni…..
Azért, mert ezt ettem vacsoràra. Vagyis még nem fejeztem be. Annyira nem kell megilyedni, ez nem a vàlsàg miatt van, hanem mert nem csinàltam vacsoràt és ez egy egyszeru vietnàmi megoldàs az esti éhség elüzésére. Zöldség nélkül legalàbbis egyszeru és vietnàmiss, mint…..
Még akkor sem, ha az csak egy darab bérhàz vagy nagyobb tàrsashàz. Még akkor sem, ha az embernek gyereke van, mondvàn, hogy akkor majd mindig lesznek kis jàtszopajtik, meg miegyéb, blabla... Kedves szomszéd meg egyebek. Nem, nem,nem. Nem mintha olyan régota laknék bérhàzban, de màr…..
Loraenn 2010.04.27 10:16:24
@ArtWolf: Nem tudom, hogy most Erika hogy jön ide, de ez nem is lényeg, ez nem hàzsàrtoskodàs, hanem apro kellemetlenségek az életbol, én is nem tom hànyszor hallgattam a fölöttetek lakokrol, hogy milyen jo szomszédok. Na ez pont ilyen jellegu dolog volt. Es egy e-mail-t lehet, hogy nem nagy ido megirni, de amikor 20-at kéne, naponta persze, hogy mindenki képben legyen, na az màr màs tészta... A te eseted meg megint csak nem tartozik egy lapra bàrki màséval. Mivel ketton àll a vàsàr, valszeg ugy nem is fogok mindenkit levelekkel bombàzni, hogy tudom, hogy ezt a bizu blogot is csak egyetlenegy ember olvassa, nem pedig az az X, aki anno azt mondta, hogy de igenis irjak blogot... Szoval ezért hàlàs vagyok, és sajnàlom, hogy ez ilyen, de a te esetedben nem az ido a legfobb ok, amiért nem irok. A blog meg lehet, hogy személytelen, de legalàbb itt valamilyen szinten kiélem az iràst, sajàt nyelvemen és annyi szarkazmust meg fikàzàst teszek bele, amennyit csak akarok, mert miért ne és legalàbb megérti mindenki aki olvassa. Aki asszem, hogy csak te vagy, de ez meg màr ilyen. Szoval amig màsoknak sincs 10 perce azt a temérdek mennyiségu bejegyzést elolvasni, amit irok, addig én sem fogom magamat törni, hogy mindenkivel jopofizzak. Es mondjuk azt, hogy mindenki leszar nem tom, hogy honnan vetted, mert ha hiszed, ha nem vannak olyanok, akikkel tartom a kapcsolatot. és emlékeim szerint ilyenekrol nem surun panaszkodok, szoval tényleg nem vàgom, hogy hogy jött ez ide. Remélem, hogy nem lett tul hosszu a kommentem.
Loraenn 2010.04.28 08:30:49
@ArtWolf: Erika az, akitol el sem bucsuztam, mert a csapbol is Tibi folyt, és gondolom ez még most is igy van. Szoval ha rà panaszkodtam, akkor arra megvolt az okom. A többiekkel meg volt, akivel talàlkoztam, volt akivel nem; de az miatt sztem egy szot nem szoltam, mert nagyjàbol talàlkoztam mindenkivel, akivel én akartam... Szal azt nem vàgom,hogy az hogy jött ide. Mondom, Erika meg màs tészta, és kössz szépen, hogy ezt (is) igy a fejemhez vàgtad. Igazàn jol esett. Aztàn majd meglàtjuk, hogy a dràga Erika mikor lesz képes visszairni arra a nem kimondottan baràti hangulatu levélre, amit elso lépésként irtam, holott ebben a helyzetben szerintem nem nekem kéne bocsànatot kérni, vagy nem is azt, isten megmentse tole szegénykét, csak ugy beszélni a màsikkal. Na de mindegy.
Hogy-hogy nem vagyok akkor én még milliomos..?!Na de most nem is ez a lényeg. Tul sokat hasznàlom a 'na' szocskàt. Még jo, hogy franciàban nincs liyen, vagyis màs van, de Magyarorszàgon, otthon. Persze igy màr mondhatom, hogy voltam az otthoni lakàsban is. Errol viszont most nem sok szo…..
Loraenn 2010.04.27 10:08:58
@ArtWolf: Némi sértettséget vagy megsérteni akaràst érzek itt. és megintcsak költoi szabadsàg, ha én le akarom forditani az ilyen-olyan röviditéseket, akkor le fogom oket forditani, függetlenül attol, hogy nàlunk a HéV kicsit màsképp muködik, mint otthon.
Nagyon gyors leszek most, mert nincs tul sok idom most a blogolàsra, de a belso és külso nyomàsra (még csoda, hogy eddig nem durrantam szét, mint egy jol megtöltött kàposzta) muszàj màr irnom valamit. Mégpedig a költözködésrol. Tök jo, hogy az egész életembol gyakorlatilag…..
Mint ahogy elozo jelentkezésemben is emlitettem, péntek este a végére jàrtunk a Pàrizs egyik (mintha a 2 olyan nagyon sok lenne) magyar éttermét övezo félélméimnek. Volt, ami beigazolodott, volt ami nem. Vagyis ez nem helyes, voltak pozitiv és negativ dolgok.Kezdem inkàbb a…..
Loraenn 2010.02.11 09:43:08
@ArtWolf: Piros farmer... és szürke cipo és kék fölso. Ez igy, naggyon nem rossz, és ebben az esetben nem érdekel, hogy ki mit mond. :)
és hàt igen, jo kis vacsora volt. Idom viszont nem volt rini, mert elkésni nem késtem éppen el munkàbol, viszont enni nem tudtam, szal megint szendvicset ettem olyan 7 ora fele... elotte meg délben ettem. ennyit az idopazarlàsrol
ArtWolf blogja Loraennnek címezve 2010.01.30 22:25:00
Nem vagyok egy nagy rocker (sőt, szinte egyáltalán nem hallgatok rock zenét, csak párat a régi nagyok közül), de a Nirvana-tól a Smells like teen's spirit nagyot üt. Most azonban nem ezt a track-et tettem föl ide, hanem a Weird Al-től a Smells Like Nirvana c. költeményt. Ütős (Nem…..
Sok dolog van itt most, amit egyszerre kéne csinàlnom és az idonek meg igen csak szükében vagyok. Na probàljuk meg az elején kezdeni, aztàn ugyis randommà fog vàlni, ahogy jönnek a különbözo dolgok.Szoval a minap végre sikerült ràvennem magamat egy délutàni fotozàsra, és az ido…..
Mivel sokan ültem az egyre terebélyesedo hàtso felemen ma, nem leszek hosszu, viszont rövid. Ha fiu lennék, ez de nem jelentene semmi jot... :D De nem vagyok fiu. Es ennek de örülök. Na, most hogy nemi hovatartozàsomat tisztàztan, néhàny dolgot szeretnék megosztani a vilàggal.A…..
Loraenn 2010.01.18 13:02:20
@ArtWolf: Biztos, hogy màshol is hallottam, de a név nem ragadt meg. Asszem. A végét pedig nem értem. De tényleg. Nem, nem mondom azt, hogy kövér lettem, habàr 65 kg. Az én esetemben màr tulsulynak mondhato... :(
Nem is, 51 fölé csak ritkàn megyek, azt viszont fixen tartom, szoval igenis hiztam és nem tetszik a làtvàny, és még annyira sem vagyok rugalmas, mint amennyire voltam ugyhogy ez ellen igyekszem tenni.
Loraenn 2010.01.19 10:38:50
@ArtWolf: Igy is van.
 Gyors leszek most, mert rengeteg dolgom van még ma, viszont, hétvégén nem nagyon lesz idom irni, szoval itt van egy röpke szösszenet arrol, hogy mi is történik mostanàban errefelé:Végre némi hoval nézünk szembe, ami bennem inkàbb téli érzést kelt mint a pisifagyaszto hideg, a…..
Loraenn 2010.01.11 18:37:29
@ArtWolf: Ez leginkàb élobeszédben fordul elo, iràsban egyenlore még helyben vagyok. Nori meg mondta; a késés nem egyenlo a nemjàràssal...
Loraenn 2010.01.12 10:54:02
@ArtWolf: biztos beteg volt még akkor, mert egész szünetben làzasan szenvedett
Loraenn 2010.01.13 07:47:48
@ArtWolf: Bàrakàrmi, az màr biztos. :)
Jelenet egy (nem éppen) tündérmesébol...  (hatalmas pofon, ami kellőképpen helyre teszi a kisasszonyt)   - Na most meg mit rinyálsz, nem fog jönni a szőke herceged! A ronda, gonosz boszorka jön helyette, mikor a legkevésbé számítanál rá, és a csőbe húz. Te…..
Loraenn 2010.01.06 11:32:32
@ArtWolf: Akartam valamit irni, ilyen szilveszteri összefoglalot meg ugy egyàltalàn, a melomrol még nem nagyon irtam, pedig van mit. Aztàn màr azt sem tudom, hogy mikor tettem ezt fel, talàn hétfon, a lényeg az, hogy nem volt idom na meg energiàm valami ujba belekezdeni, szal gondoltam, hogy megosztok egy-két régi szösszenetet a jonéppel, màr akit érdekel. :)
Es neked hogy telt a szilveszter?
 „Live fast, love hard, die…..
 Költészet, próza, és egyáltalán-...    A költő, író furcsa egy szerzet. Szódásüveg szemüvegével, bozontos hajával és sajátos ruhatárával leginkább egy mágusnak vagy boszorkánynak néznénk.(Természetesen millió és millió olyan művészi hajlamú ember él…..
Bevezetonek csak annyit mondanék, hogy anno amikor még màshonnan és màsoktol kaptam ihletet vagy éppen agymenést, akkor igyekeztem minél többet kiirni magambol, valamiféle keretbe foglalva. Történtek persze gondolatfoszlàny-ömlenyek is, amik a mai napig ugyanugy, maszatos…..