Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peth0314

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fent említett eszközök már egy ideje a mindennapjaink része. De tudjuk pontosan, hogy melyik kifejezés pontosan mit is jelent? A hordozható gépeket két fő csoportba sorolhatjuk:Notebook/LaptopNetbookNotebook/Laptop: hordozható számítógép (portable computer) Akkumulátorral…..
A mai pénzügyi és gazdasági helyzetben az álláskeresés sajnos egyik legnagyobb kitartást igénylő dolog...De van egy jó hírem! Minden próbálkozás eredményre vezet!Korosztályt nézve a két végletnek mondható, pályakezdőknek és az 45 év felettieknek van a legnehezebb dolguk..…..
A mai háztartások elengedhetetlen kellékei számítógépek. Manapság már sokféle számítógépet, gyártanak forgalmaznak: Netbook, Notebook, Laptop, Pc.Legtöbben a számítógépeket internetezésre, munkára, információ szerzésre, kikapcsolódásra, szórakozásra használjuk. Sajnos…..
Milyen fogyókúrát válaszunk? Diétázzunk? Mit tegyünk, hogy elérjük ideális testsúlyunkat?Nagyon sokan teszik fel ezeket a kérdéseket. A média, újságok ontják a jobbnál-jobb módszereket, hogyan érjük el az általunk kívánt alakot, testsúlyt. Ez már a bőség zavara.. De én…..
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..
peth0314 2009.07.19 18:38:23
@sztahanov: Nagyon jól működött mindent, de most egyszerre eltűnt az összes blogom....!!! Tudnál segíteni? Köszönöm!