Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnDo

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..
A hétfői hídfoglaló után, esélyegyenlőséget követelve az International Business School (IBS) diákjai elfoglalták a Deák Ferenc utcát, azaz a Fashion Street-et. „Azért, mert mi eleve fizetünk, nekünk is lehetnek követeléseink” – mondta Ifj. Szabó Kevin, médiaismeretek és…..
...De vajon mikor robban, ha robban egyáltalán. Állítólag az Apple biztonsági emberei rendőröknek adták ki magukat, és saját maguk akartak rendet tenni.Nem mocskolódni akarok, azt sem szeretném, hogy negatív töltetű legyen a bejegyzés, úgyhogy előre leszögezném, hogy ezek nem…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Egyik olvasónk küldött egy levelet tegnap, miszerint érdekes sms-t kapott a telenoros hálózaton iPhone-jára, az üzenet tömör és lényegretörő volt, mindenesetre egy érdekes szókapcsolatot is tartalmazott:http://1.1.1.1:9080/SADM/iPhoneDownload?... és ezután egy rakás…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Magyarországon a legtöbb hírportál szavazásban megkérdezte látogatóitól azt, hogyan is látják a magyar-szlovák viszonyt. Természetesen a többség kaotikusnak és pattanásig feszültnek ítélte a helyzetet.  Érdekes módon, demokratikus úton szeretnék a magyarok megoldani ezt…..
A ,,nyár leghosszabb fesztiválja” kétségtelenül szórakoztató, igényes és jó. Természetesen a 60 éves nénikék hevesen tiltakoznak: ,,Bezzeg az én időmben nem volt ilyen hangos a zene”. Az egyik fórumon beírták még tavaly, hogy ha a ZP nem zár be, öngyilkos lesz egy…..
Óh, Te áldott internet. Nélküled unalmas lenne a mi kis primitív, szenvedéssel és gondokkal teli világunk. Neked köszönhetjük, hogy megbizonyosodhatunk annak tényéről, miszerint léteznek nálunk betegebb és idiótább emberek, akik annyira elmeháborodottak, hogy képesek ilyeneket…..
Idegőrlő játék, ahogy az Index-videóban fogalmaznak és tényleg falhoz vágtam volna az első öt perc után. Utána azonban valami történt és addig nem tettem le, míg ki nem raktam. A játék lényege: van három műanyag gömbünk és hat kis színes golyónk. A legbelsőbb gömbön egy,…..
Hazafelé jövet szentül megfogadtam, hogy a Margitszigeten látott SÜN!-ről fogok írni, de annyira pörögnek az események, hogy ezt későbbre kell halasztanom. Mint mindenki tudja, a Jobbik mérhetetlenül megosztja a magyar társadalmat. Vannak, akik egyszerű mocskos szélhámosoknak…..
  Az nem kérdés, hogy Ján Slota utálja a magyarokat. Több ízben sikerült meglepő kijelentést tennie. Én akkor ástam volna el legszívesebben élve, amikor a nagymúltú, régről gyökerező szlovák történelmük lététől elélvezve benyögte, hogy büszkén vert meg egy magyart.…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Retkes Attila elszólta magát, amikor bocsánatot kért az SZDSZ elmúlt 15 év korrupciós ügyeiért. Természetesen erre lecsapott a Jobbik és most jól feljelentik az összes csúnya, rém gazdag politikus bácsit. Érdekes dolog, hogy ha Retkes is tudott ezekről…..
Az SZDSZ akkor követte el történelme legnagyobb baklövését, amikor nem dobta ki a parlamentből Gyurcsány Ferencet és bagázsát. A Szabad Demokraták kezében volt a változtatás lehetősége, de ők inkább maradtak a seggükön és röhögtek az embereken.Azóta sok pénz átfolyt már…..
JohnDo 2009.07.16 13:40:16