Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg ez egy 50x60 centis olajfestmény. Hatvan rugóért árulja a festő fickó  ..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.02.11 18:00:41
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.31 21:38:03
@Móg: Ne haragudj, de te egy nagyon hülye pöcs vagy. Nem érdekel a politikai hovatartozásod sem. Ez tényleg túlmegy mindenen. Nem akarlak bántani, segíteni akarok rajtad. De tényleg. Gyere ide kapsz egy ölelést vagy bármit, csak innentől kezdve inkább folyamatosan kussolódva játszódjál tovább.
Hollandok féktesztelnek. Jézusbazmeg. ..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.28 18:17:58
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.28 23:09:03
@Conan The Librarian: Kérlek alássan a videón ilyen gumibevonat nem szerepel figyelmes megtekintés után.
Nincs az az isten, hogy ne szó szerint idézzük be a Bors mai cikkét: Tisztul a kép Éden Szandra születendő gyermeke körül. A modell huszonkét hetesen tudta meg: várandós. Majd az okozott neki sokáig fejfájást, ki is lehet leendő kisfia édesap­ja. A fogantatás idejében ugyanis…..
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
Subba Kezdődik! 2014.01.27 16:18:20
Na, elkészült a narancsok első kampányvideója: ..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.27 17:21:06
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.27 06:11:25
A Breaking Bad szereplőgárdája megnyerte a SAG Awardsot a legjobb drámasorozat kategóriában, ezzel szépen kimaxolták az idén megnyerhető díjakat, hiszen mindet elvitték ebben a kategóriában, Bryan Cranston pedig a legjobb főszerepért gyűjtött be vagy öt szobrot hirtelen. Cranston,…..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.23 23:56:37
Jennifer Lawernce a SAG Awards-on, az amerikai színészek céhének díjátadóján beszélgetett éppen egy riporterrel, amikor meglátta Damian Lewist, a Homeland című sorozat főszereplőjét. A színésznő egyből átment rajongó tinicsajba, és zavarba jött - híresen nem tud mit kezdeni…..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.22 09:44:29
@reKorrekt: nincs mit

@szoknyás fejvadász: Nem értem miért kellene megjátszania magát, főleg egy nála ottani "hierarchiában" alatta álló színésszel szemben? (értsük jól) Ha te holnap nyersz egy oscart és felkapnak, nem pisilnéd össze magad mondjuk Harrison Fordtól (tetszőlegesen cserélhető név) akihez netán oda is mehetsz anélkül, hogy rád vetné magát nem egy megtermett szerecsen?
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.22 16:25:54
@AlexWolf: Ott a pont.
@Llew: Külön írtam, hogy értsük jól.
A Blikk mai száma terjedelmes cikkben foglalkozik VV Laci viselt dolgaival, pontosabban azzal, hogy a szombathelyi építési vállalkozó hogyan síbolt ki 100 millió forintot szerencsétlen családoktól, akik azt hitték, a pénzből majd lakás lesz. Hát, nem lett. Az infókat a lap a…..
Két év után távozik Ullmann Mónika a TV2 sorozatából, így kissé megviselte az elválás. Az Aktív tudósítása szerint Ullmann sírva búcsúzott a stábtagoktól, hiszen annyira a szívéhez nőttek a kollégái. Már régóta lehetett tudni, hogy Ullmann Mónikát kiírják majd a…..
Subba Subba Akt Horoszkóp 2014.01.19 07:38:00
Mindenki felismeri a saját csillagjegyét remélemArkadiusz Branicki ötlete volt az egész. Már ha ez érdekel bárkit is..
Jimmy Kimmel általában rém vicces talkshow-jában még tavaly ment le egy szegmens, amiben egy hatéves forma gyerekszínész azt a javaslatot tette az amerikai adóságállomány csökkentésére, hogy nyírjanak ki minden kínait. A poénosnak szánt, de valóban kissé meredek megjegyzés nem…..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.19 06:20:45
@mruniverzum: A kurucinfo meg majd eldönti ki sértett törvényt, meg ki nem gondolom. Mert tudod barátom a gond nem ott van, hogy megírják, hogy Fleischmann rabbi szittya csecsemőkből készíti a májkrémet, mert az vélemény meg szólásszabadság. De amikor odaírja a nevét és minden adatát avval, hogy gyújtsd rá a házát álmában mert mi azt mondtuk, hogy abból készíti na az már gond és nem fér bele az előbb felsoroltakba.

Különben se a szar kurucinfón rinyáljál, hanem a kettős mércén általában amivel a fenti keretes szöveget illetik.
Ahhoz képest, hogy milyen kevesen nézték, és milyen szar lett, a Marslakók című sorozatot kiemelten fontos projektnek tekinti az Átlátszó, Bodoky Tamás egykori indexes kollégánk oknyomozó hírportálja. Érthető persze a lelkesedés, a bíróság ugyanis kérésükre nyilvánosságra…..
VV Aurelio belóbálta, VV Alexandra markolászta egy kicsit. Mármint mindenki saját magának. Jó szórakozást!..
Subba Hétfő 2014.01.13 07:25:00
Pont ilyen. ..
Subba Faszkorbács: Kutyapörgetés 2014.01.12 11:45:41
Bulgária déli részén a mai napig dívik a jó öreg kutyapörgetős pogány rítus, amivel a veszettséget tartják távol... Petíciót aláírni itt lehet ellene, aminek értelme nem tudni mennyi, de izé. Én ezt nem értem. O.o ..
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.12 12:43:26
CENZÚRÁZVAszorult Fémkarika 2014.01.13 07:26:27
Nem tudjuk, hogy az állampolgárság feltétele volt-e vagy sem, mindenesetre az MTI szerint a francia színész egy orosz tévésorozatban kapott szerepet. Ismeretes ugye, hogy Depardieu a magas adók elől menekült el Franciaországból, először a belgákhoz, majd Putyin ölelő karjaiba. A…..
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
comment:com A nap konteója 2014.01.10 15:00:00
Ezt vajon direkt, vagy tök véletlenül csinálták a Való Világ weboldalának szerkesztői? (Simon Zsolt ugye a TV2 vezérigazgató-tulajdonosa.) A találatért köszönet névtelenséget kérő informátorunknak.  ..