Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robi84

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva:   futball Amerikai   Forma 1.  Jégkorong  Kézilabda  Kosárlabda  Labdarúgás  Röplabda  Tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  Régi tippvadász elérése..
MEGÚJULT A TIPPVADÁSZ! (NE a try.hu -s végződéssel próbáljátok, katt a képre vagy bármelyik linkre) Fogadási lista lebontva: atlétika Forma 1. labdarúgás…..
robi84 2009.08.22 19:43:14
@Waves: Hol szoktál pokerezni,Neten?
Hamarosan megújul a TIPPVADÁSZ! Fogadási lista lebontva: atlétika kosárlabda labdarúgás tenisz  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!..
Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt! Fogadási lista lebontva: atlétika kajak  kenu…..
A Blog és a Tippvadász 08.05-08.12 között nem frissül, de a kommeneteket továbbra is várjuk!   Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt!A havi nullázás és használatlan regek kipucolódtak.…..
A Blog és a Tippvadász 08.05-08.12 között nem frissül, de a kommeneteket továbbra is várjuk! Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt!Utolsó fogadási időszak a nullázás előtt!…..