Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zskerner

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran jönne jól, ha gyorsan utána lehetne nézni, hogy jutunk el biciklivel A-ból B-be a leggyorsabban, vagy akár a legbiztonságosabban, de igazán hatékony és naprakész eszközt erre a célra még nem találtam. A Google Maps szolgáltatásai sem segítenek rajtunk, kivéve annak, aki…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
Új MÁV blog Mozdonyvezető beint 2008.01.04 07:01:00
Masiniszta integet, mert nem akar fényképen lenni ...   Tisztelt MÁV START Zrt.! A következőkben leírt eset vélhetően nem a MÁV START Zrt. illetékességi körébe tartozik, így ezért arra kérem Önöket, hogy a Gépészeti Üzletág, januártól MÁV TRAKCIÓ Zrt. felé…..
Megjött a válasz a MÁV sajtóosztályától a több mint egy hete föltett kérdésemre, amely a szeptember 20-án a Nyugatiban történt összeomlásra vonatkozott. Alapvetően azt az egyszerű kérdést tettem föl, hogy ha egy vonatnak 16.20-kor kellene indulnia, de már 17.14 van az…..