Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadsuhanc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Update: Időközben megtörtént a sorsolás, amelyet közjegyző jelen nem létében végeztem ugyan, viszont teljes mértékben igyekeztem mindenkinek egyenlő esélyt biztosítani, remélem megbíztok bennem annyira, hogy nem az unokatesómnak löktem oda a jegyeket. A kis Excel…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..