Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RockyB.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  by Baloo        Úgy esett, hogy nemsokára egy olyan helyen kell dolgoznom, ahol szükség van terepjárós ismeretekre, ezért a munkáltatóm volt olyan rendes, hogy beiskolázott egy 2 napos vezetési tréningre, amely a Mercedes-Benz G270 CDI "Wolf" és…..
RockyB. 2011.03.04 07:12:30
Mottó: Szopjak én is, ne csak más... Tavaly nyár elején vettem egy motort. Elmentem megnézni, kifizettem, elhoztam, átírtam - nem nagy ügy, gondolhatnánk. Viszont ami az utolsó két momentum között történteket illeti, az nem volt egyszerű eset, legalábbis az én idegeim…..
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
RockyB. 2010.09.28 11:37:52
Ez a nap is eljött, megváltam a 280asomtól. Az elmúlt évben 1000km-t mentem csupán vele, az is 2 nagyobb útból és pár városi karikából jött össze. Már régóta hirdettem, mivel már sem használni, sem foglalkozni nem volt időm vele, jobb ha más leli benne örömét.Pedig azt…..
RockyB. 2010.04.06 11:54:22
@Schrei:
De ez az!
:-)))
RockyB. 2010.04.06 11:59:44
@Schrei: Sorhat kézivel.Ez mi ha nem sportos?
  Szóval elég sokan szekáltak azzal,(mondjuk jogosan bár szerintem meg nem) hogy városi közlekedésre minek ekkora autó mind méretileg, mind motorilag. Azért legyünk őszinték, nem egy logikus dolog ez. De ugye a logikus dolgok meg általában semmi élvezetet nem nyújtanak. …..
by: BalooAz én sztorim még 2004 decemberéig nyúlik vissza, amikor is megvettük életünk első autóját, egy vadonat új, Suzuki Ignist. Szerettük, jó volt, de egy idő után azért előjöttek a problémák, miszerint a kislányom születése után egyszeriben kicsi lett, nyáron klíma…..
Minden politikai felhangtól mentesen, de tényleg. Hosszas turkálás után kiderült, hogy mégis az lehet a gyári kormány a szürkében, amivel megvettem, de valahogy nem tudok megbarátkozni vele. Szóval most ilyen: Lenne legalább a másodszériásé, az kisebb átmérőjű, és nem…..
Avagy fél karotokat egy könyöklőértby ZabaMiért kell könyöklő egy Mercedes-be? Talán ezt a kérdést felesleges is feltenni. Automatánál rögtön érthető, ha viszont manuális, váltáskor néha zavarhat.De a W202-ben a gyári 'Mittelarmlehne' nem csak könyökölni jó ám! Ott van a…..
by imikeee Elég hálátlan dög ez a bálna, minél többet költesz rá, annál több hibája jön elő. Most a nyári nagy melegekbe azt találta ki, hogy a hűtő-fűtő ventilátor csak 1 fokozaton működött. Mégpedig a leggyengébben. Egy klímás barátomnak szóltam, hogy nézze már…..
-by Szpinya. Ezt az idézetet főképp a leendő merci tulajok "kivátképp a W126-ra áhítozók" figyelmébe ajánlom. Én már felhagytam vele, és beletörődtem a sorsomba, amit persze egy percig sem bánok. Világ életemben szerettem a nagy és méltóságteljes autókat,…..
by Rocky Hol is kezdjem... Valamikor kisgyerek koromban(nem mintha felnőttem volna :-) ) kaptam egy W201 matchbox-ot.Itt kattanhatott be az agyam.A hátsó szélvédő és a műszerfal formája fogott meg legjobban.Jópár év múlva vettem olaszországban egy 190-es Bburago modelt.Volt…..
RockyB. 2009.07.16 09:18:21
@Zaba:
Ne legyél ünneprontó! :-)
Ez a blog a cseréről szól.Lesz olyan is...amúgy 300-ért hibátlan...:D
Ár-érték aránya 5 fölé! :D
RockyB. 2009.07.16 09:21:01
@Imikeee:
Köszi főgengszter!
:D