Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sEcret

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sok szót nem vesztegetnénk a Nintendót sújtó krízisre (mivel korábban már megtettük), de az már izgalmas téma, hogy miként kívánnak változtatni az áldatlan állapoton. Egy szoftverfejlesztő cég esetében a legjobb megoldás természetesen a piszok jó játékok piacra dobása…..
Azt tudjuk, hogy az Országház új díszkivilágítást kap, az épület korábban soha nem látott pompával tükröződik majd a Dunán. Teljesen egyformán világítják meg az épület egyes részeit a folyóra néző oldalon, szemben a korábbi kupola-oszlopsoros megvilágítással. Az Urbanistán megjelent fotók…..
Annyi ideje tart a huzakodás, pereskedés, erőfitogtatás, hogy lassan teljesen elfelejtjük, miként néznek majd ki a 2-es metróra érkező új szerelvények. Mert hogy érkezni fognak, az most már biztos: óriási késéssel, jó pár kellemetlen pillanattal a hátunk mögött, de az ügy…..
Mindenekelőtt nyugi, a posztot nem Hancu írja, tehát kicsi az esélye, hogy a végén kiderül, töke van a játékcsajnak. A gyanúsan becézett Jacket, a Mass Effect 2 szereplőjét akár Subject Zerónak is nevezhetnénk, ha már a történet szerint ezen a néven is fut a pszichopata…..