Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Német Richárd

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VALAKI TUD SEGÍTENI EGY SONY ERICSON V640I MOBILTELEFONT KIKÓDÓLNI, FÜGGETLENNÉ TENNI??  SEHOL NEM TALÁLOK PROGRAMOT, VAGY VAN EGYÁLTALÁN, VAGY VALAMI SIMA KÓD KELLENE . SŰRGŐS LENNE SEGÍTSÉG!!!!!!!!!N.RICSI@BONET.HU ..
 Üdvözöllek!Ha mai slágereket akarod a mobilodra?Akkor nagyon jó helyen jársz! Nem kell bajlódnod többet hogy neked soha nincs meg a kedvenc zeneszámod, többé nem!! Eleged van abból hogy senkitől nem tudod meg szerezni az éppen aktuális csengő hangot! Most én meg csinálom…..
Khm. A Bastille ostroma sem zajlott veszteségek nélkül, a keddi frontend-váltás is járt némi véráldozattal.Az átállás folyományaként a Blog.hu által adott feedek formátuma egy kicsit megváltozott (többek között átírtuk GMT-ről szabványos magyar időre a publikálási…..
Német Richárd 2009.07.15 17:59:12
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..