Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telod

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ebben a játékban a változások olyan sebességgel történnek, hogy 1 hét olyan mintha hónapok teltek volna el. Ebből kifolyólag sokan elfelejtenek alapvető tényeket. Ezért most feleveníteném, az újabb játékosokkal ismertetném, mi volt a helyzet 8 NAPPAL EZELŐTT MIKOR…..
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
Telod 2010.03.20 08:47:12
Tömören fogok fogalmazni, hiszen véleményemet mind chaten mind TS3-on már bővebben kifejtettem több embernek is...

Veteran Csontik LOA Nightmare stb...Ti(ők) egy 4-5 klánból álló szövetségben gondolkoztok hiszen ezzel kerestetek fel minket. Mi nem fogadtuk el ezt hiszen ennyi klánnak nem lehet területet biztosítani délen, ez elégedetlenséget szülne, tehát életképtelen a szövetség amit felvetettetek. Ez egészen a kastélyharcokig működne hiszen addig nincs is tétje egy terület birtoklásának(kapsz potit és ennyi)

A derion oldal azért sikeres mert ott 2 erős klán osztozkodik a déli területeken és így békében elférnek egymás mellett sőt segíteni is tudják egymást. A játék szabta korlátok miatt ez a legsikeresebb stratégia, nem pedig 4-5 klán szövetsége.

Itt senki se beszélt arról hogy ezért mindenki alánk csatlakozzon... De remélem Sakhar hogy minél többen lesznek veled egy véleményen és minél jobban megutáltok minket és végre összeszedi magát a maradék 3-4 klán összeálltok. Mi produkáltunk egy erős klánt. Most rajtatok a sor!!!

Ha ezzel meg vagytok még mindig gyengék lesztek a kree ellen de ezek után már végre tárgyalhatunk egy erős szövetségről, mint 2 erős klán.

Persze számunkra jobb lenne ha belénk olvadnátok, de erre nincs esély ezt tudtuk és tudjuk is, ezért marad az előbb említett lehetőség.

Ép ésszel nem tudtunk titeket meggyőzni de ha bejönnek a kastélyharcok akkor úgyis rájön mindenki hogy nekünk volt igazunk.

Szóval vagy 1 erős Hunters vagy 2 erős klán lesz a végeredmény... Nekünk mind2 varáció megfelel.
Baaad Movies Effecta támad! :-) 2009.07.14 13:41:00
Effectáról már hallhattatok, hiszen ő készítette a zseniális Joker, az utazó ügynök című videót. Most egy filmről készített videóbemutatót, melynek eddig csak az első része van kész, de ha kész lesz a többi, azokat is kitesszük majd a blogra. A filmről csak annyit, hogy az…..