Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finest

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
Sorozatunk következő részében a különféle nyugati harcművészeti rendszerek közül a német hosszúkardos iskolát mutatjuk be, melynek alapjait Johannes Lichtenauer fektette le az 1300-as évek második felében. Ennek oka egyrészt az egykorú források, valamint a modern tanulmányok,…..
finest 2009.09.28 23:44:41
@Valaki2: Nem tom, feltűn-e, h az egész szöveg a Nach-ból Vor-ba kerülésről szól, de az alapállások mind tele vannak Nach-hal. Védtelen a felsőtest az említett háromnál.
Ugyan mit használ ki a bolond, ha eltalálom a kardját és végképp lecsapom a föld felé? Nem indulhat Nach-ból, ha a Vor a cél! A fej fölött egyenesen, ill. merőlegesen kitartott kard is hülyeség, ha valaki Pflug-ban áll, ezekbe mind simán közbeszúr.
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..