Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szép napot

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
szép napot 2010.01.21 16:41:03
@badstuber89: az még szebb,hogy te sem érted ,amit írtam,nem a lopás szempontjából írtam ,hogy fent,vagy lent van,hanem az a lényeg,hogy lakásban kell tartani,ha azon az áron ,hogy esetleg fel kell cipelni,akkor azt kell tenni,
szép napot 2010.01.21 16:55:23
@Expurgatio: nem azt mondtam,hogy ő tehet róla,de akkor is felelőtlenség sztem kint hagyni.És az nem háborít fel,hogy miket írnak büntetés gyanánt egyesek"családtagok tagok kezét levágni"stb?Ez természetes?
szép napot 2010.01.21 17:01:36
@halacska1: megint én leszek a szemét komcsi...anyukával egyeztetni kellett volna,ne a legnehezebb kocsit vegye,ha már ilyen helyzetben vagytok lakásilag.Az én gyerekem egy öt kilós kocsiban töltötte első évét,és felcipeltem a másodikra,naponta többször is