Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vénkujon

14 bejegyzést írt és 7817 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
vénkujon 2022.03.06 21:47:58
@alibaszna de la bamba: ok:) ki az ügyeletes fidiparaszt most? :)
vénkujon 2022.03.06 22:59:17
@Itt a kezem nem disznófasz: "a Presbiter" voltam még, már az első hozzászólásával lebuktam vele:D bánom én, hadd istenezzen
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
vénkujon 2021.08.22 17:19:00
@CSOKKI MÁLNA: a színház járulékos, pozitív hatást fejthet ki a seggfejekre, avagy kezdő kis seggfejekre. ennek rengeteg haszna lehet.
a színházbajárásomra tett megjegyzésedet elnézem neked. megbocsátok neked (hülyegyerek)
vénkujon 2021.08.22 17:36:57
@CSOKKI MÁLNA: dehogynem. kiemelkedtem a mocsokból, be tudtam ide regisztrálni és idetojtam a kis orrodra:D
Orbán a tettei alapján úgy képzelhette, hogy a humán szférával nem kell nagyon foglalkozni: oda kell adni Fidesszel szorosan együttműködő egyházaknak és majd ők adnak ápolónővéreket a kórházakba (akik hasonlóan a Horthy korszakhoz, kevéssel is beérik), tanárokat az iskolákba (akiknél nem a…..
A városias, civilizált világ magatartásmintáira a 20. században az I. világháború és az 1968-as diákmegmozdulások hatottak a leginkább. Az első világháború folyamán minden harcoló fél követni kényszerült a porosz-német mintát, amelyben mindent alárendeltek a centralizált állami-hadigépezet…..
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
Az Origo, a lap, amelyik egykoron egy minőségi, függetlenül működő sajtóként volt ismert, most pedig az undorító kormánypropaganda egyik legfontosabb zászlóshajója, megújult kinézetében. A döbbenetes változás csak akkor tűnt fel a mainstream médiának, amikor egész jelentős mértékben elterjedt az…..
vénkujon 2020.09.14 23:51:18
@nemecsekerno_007: zsemjén zsolth miniszerelnők helyetes ur épenhogy remekül megtudgya szolitni a fiatalokat. zsolt ur jo lövö, meg ügyesen imátkozo szentfazék. a lányok keresztbe pisilnek utána az utcán. (amikor zsemjén töb misét akart virusvész idején, az is mekora volt) hehehehe
vénkujon 2020.09.14 23:54:02
@nemecsekerno_007: na az szfes diákok meg nyugati ügynökök. mind csak szegény vinyánszkit öklözi, ekézi! aha. az a szerencsétlen bazmeg egyedül a gyapjas alakváltókat nem keverte még bele a tőrténetbe. meg a szentmária anyahajót.
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Az elmúlt héten lett volna az eredeti Pride felvonulás, ami a koronavírus miatt idén nem lesz megrendezve. Nem állítom azt, hogy a Pride-felvonuláson résztvevők közül mindenki viselkedésével egyetértek, de az biztos, hogy az alapvető cél, a másik elfogadásának gondolata jó, és támogatandó. Ehhez…..
Orbán Viktor korábban is bizonyította már, hogy külföldi elvbarátait nem hagyja az út szélén, sőt, ha nagy a baj, akár menedéket is nyújt számukra. Annak a lehetősége persze kicsi, hogy a volt észak-macedón miniszterelnök után a belarusz elnök is nálunk talál menedéket, ha netán elűzi saját népe…..
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
vénkujon 2020.08.09 13:27:40
@MAXVAL bircaman közíró: lőrinek jobb lesz egy kicsit. aranybudi, meg szinestv, de ugyanabban a sufnituning papucsban. dzsentrivilág úniós lóvéb>l, Horthy utánégetéssel. meg kibaszott sértődős radikális urakkal. ennyi fog sikerűni. de jó ez így. a magyarok erre szavaztak. megkapták. páholyból röhögöm ki az egészet. gondolta a faszom, h nem idegeskedni fogok ezen:)
vénkujon 2020.08.09 22:19:34
@MAXVAL bircaman közíró: ja. csak ő nem adófizetői lóvéból rakta össze
vénkujon 2020.08.09 22:20:59
@MAXVAL bircaman közíró: bár magasabb szinten jáccol, de azér soros:D
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
vénkujon 2020.07.02 17:23:39
@MAXVAL bircaman közíró: keress rá London Andrewsre..nem bojler, de nem épp piszkafa. mittomén 80-90 kiló?
vénkujon 2020.07.02 17:33:00
@MAXVAL bircaman közíró: bazz. magadat ostorozod ezáltal
vénkujon 2020.07.02 17:42:16
@MAXVAL bircaman közíró: értem, de egy csodálatos, remegő húsú asszony nyomogatását, önmagad (nem épp helyes) elutasítása miatt teszed, nemde?
Vajon mit szólna Hofi, ha szembesülne azzal, hogy – egy friss Eurobarometer felmérés szerint – az Európai Unióban a magyarok a leginkább toleránsak a korrupcióval szemben? A korrupció az, amiből kihagynak – mondta egyszer összekacsintós-cinikusan a Kádár-korszak nagy nevettetője. Vagyis, ha…..
vénkujon 2020.07.01 00:09:19
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: de jók ám a rágómozdulatok. jól őrölnek azok a "fogak"!
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
    Ma az Alkotmánybíróság eldöntötte, hogy nem ütközik az Alaptörvénybe, hogy Orbán Viktor nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a rezsimlapok összefonódásából keletkezett KESMA sajtókonglomerátum megalapítását.   Két alkotmánybírónak volt különvéleménye a kérdésben (Schanda és Szalay), egy…..
vénkujon 2020.06.26 17:03:10
@György Csaba Nagy: +30 év. innen számolva. aztán némi intermezzo után jön egy pont ugyanilyen rendszer.
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar sajtóban uralkodó állapotokról, ugyanakkor nyílt háborúba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen az Orbán-kormány. Úgy tűnik, a Fidesz úgy szeretne nekifeszülni a 2022-es parlamenti választások kampányának, hogy nem maradjon a színen egyetlen…..
vénkujon 2020.06.23 23:23:54
@6.Lenin:
de Lenin! leszarozod az ellenzéket, erre elporolják a picsátokat Pesten! akkor logikusan átgondolva, ti még annál is szarabbak lennétek??! nem jól van ez így, nem? ha nem tiszteled az ellenfeled, akkor hová jutsz?!:)
vagy mondjuk..a vírus elleni védekezés fasza volt. akkor azt a pesti trógerek is jól csinálták, nemde?:) sohse jön ki jól az egyenlet a fidis nézőpontból. csak valami bikkfaszar hülyeség. aztán persze az állami propaganda meg helyreteszi. de ez így béna! :D
vénkujon 2020.06.23 23:33:55
@6.Lenin:
szerintem meg nem vendégmunkásoznod kellene, hanem gratulálnod.:) mint ahogy én is gratuláltam nektek, a mai nagy-nagy győzelmetek után.
nameg megköszönni a Pesten dolgozóknak, a közösbe befizetett adót. annak ellenére, hogy ők nem a nemzet részei. és bazmeg! ezek a népek mégis befizetik, ennek ellenére! szóval emeld a kalapod.
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Bár tény, hogy a vasalódeszkás tanár videójára adott tankerületi reakció egy az egyben a kádári hagyaték újbóli megjelenését sugallta, ahogy az is, hogy a leszámolásszerű büntetést elviselni kényszerülő nevelő egyből szimpatikussá vált ezzel a húzással, de mégsem ettől volt jó az a videó. Attól volt…..
Liberatórium Az örök Soros 2020.06.09 08:06:33
Megjöttek a következő Nemzeti "Konzultáció" kérdései. A tartalom szokás szerint hazug, de ez nem érdemelne szót. Az egyik ponttal kapcsolatban azonban annyira sok a hazugság, hogy mégis vesztegetnék rá néhányat: "A koronavírus-járványt követő gazdasági válság kezelésére Soros György új tervvel állt…..
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
vénkujon 2020.06.01 12:57:15
vénkujon 2020.06.01 13:05:18
@Magyarország Europa jövője.: tedd már hozá, hogy karácsony meg virusokat vezetet bele az emberekbe
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
vénkujon 2020.04.06 19:11:59
@Nancsibacsi: mijen jo kis party lehetet, amikor semjén zsotli urat elhajtotta a faszba a miséivel. hahaha
    Időnként érdemes beleolvasni régi idők híreibe. A múlt nagy igazságokra tanít minket.  2009-ben influenza világjárvány tört ki, az ún. H1N1 altípus egy sertésekből eredő, agresszív mutációja okozta. Mexikóból indult év elején, 2009 júniusában nyilvánították pandémiának. Az áldozatok 80…..
vénkujon 2020.04.05 23:14:18
@MAXVAL bircaman közíró: ezt viktorod vezényelte a fene a picsádat. figy csak. meghívlak sörözni. ha pesten jársz összefuthatnánk. úgy tervezem, hogy akkor jó pirosra pacsizom a seged:D de csak viczbő:D

na?
vénkujon 2020.04.05 23:39:55
@teéjesenmindegy: ez a marcell nagyon belenyyomta most az orrod/orrotokat ebbe a kis (inkább jókora) kaksitokba. de persze, csak pörögj tovább, égesd magad:D
Aki rendszeresen olvas minket, az tudja: kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben. Nem azért vagyunk kritikusak, mert ez a hobbink, hanem azért, mert nem értünk egyet a hatalom gyakorlásának módjával, irányával, és számos konkrét intézkedéssel. Kritikánkat mindig valós tényekkel…..
vénkujon 2020.03.25 08:43:08
@MAXVAL bircaman közíró: Orbanguly miniszerelnök Úrat senki nem kritizáladtja!!!
Mi a baj azzal, ahogy a Fidesz Debrecent (és az országot) vezeti? Az igazi probléma nem abban áll, hogy még mindig százával vannak földutak, miközben a Dósa Nádor teret zöldítés címén térkövezik. Nem is abban, hogy a Sámsoni utat 4 évbe telik kiszélesíteni, a Józsa és Debrecen közti útszakasz…..
vénkujon 2020.03.10 23:18:16
@conchita wurst: nem buzulni kelene konchita, hanem támogatni a nemszety oldalt és vigtort te kis buszi:D
Tavaly ősszel kiadták a pártközpontban az utasítást, azóta minden fide$zes politikus "zöldítésről", fásításról meg a környezetünk megóvásáról beszél. Debrecenben is dübörög a "Zöld Város" program, ennek keretében térkövezik le például a Dósa Nádor teret... Olvasónk nemrég a Sestakertben tett egy…..