Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ye-Man

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmorzsoltam ma reggel egy könnycseppet a szemem sarkában, mert másfél éves ígérgetés után használható, működőképes és műsorokkal teli honlapot tudunk végre a rajongóknakó/érdeklődőknek prezentálni. A címe fotelpatkanyok.hu, semmi flash, felugró ablak és hasonló…..
Ye-Man 2008.09.25 15:47:38
Az esti tévézést megint délután kezdjük a Keménykalap és krumpliorral, ma végéhez érkezett a sorozat, kiderül, hogy Bagaméri tök jó fej, és a fagylaltja a legjobb a világon (Duna, 16:55). Aztán kihúzzuk valahogy a Szél és az oroszlánig, amely kellemes filmnek ígérkezik.…..
comment:com Hippik, Dogma, Pirx 2007.05.16 16:30:00
Gyűlölöm, amikor ezt kell mondani, mindig fel is pofozom magam utána, de ez az a nap, amikor nem a tévé előtt a helyünk. Inkább látogassuk meg barátainkat a törzskocsmájukban, vagy kedvenc borászunkat a pincéjében, vagy toljunk be egy dvd-t. Merthogy szeretjük például Bud…..
Ez az a rész, amiben hat hónapot ugrunk vissza a múltba, tehát nem tudjuk meg, hogy Niki/Jessica lelőtte-e hites urát, és hogy mi lett Peterrel a pomponlány-mentés után, de megismerjük Sylar elvtárs múltját, és majd' minden főhősünk megjelenik egy kicsit - szóval lehet örülni…..