Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinga_21

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új fejlesztési csomaggal a Google Reader ismét eggyel közösségibb lett. Kicsit a Twitter és a Facebook nyomdokain haladva - a fórumos funkciók után - megjelentek a követők/követettek, a publikus/védett nézet, valamint a kedvencelés (like/unlike). Mostantól lehetősége van a…..
Egy francia hekker azt állítja, hogy sikeresen betört a Twitter néhány alkalmazottjának inboxába. A meglesett levelezésekből az derül ki, hogy a Twitter üzletpolitikája végtelenül egyszerű: létrehoznak egy Twitter-accountot egy celeb nevében, amit elkezdenek követni a netezők…..
kinga_21 2009.07.16 14:46:07
@vonoxhun: maximálisan egyetértek. A twitter egyébként is egy időtrabló baromság, egy kísérlet arra, hogy a semmiből valamit csináljunk... de leginkább a tulajdonosok csináljanak a semmiből pénzt...
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..