Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poliblog

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Poliblog 2012.01.21 15:46:50
@különvélemény: azt elfelejtetted leírni, hogy többször kérték a Fideszt, hogy halassza el, vagy helyezze át a rendezvényt, pontosan ugyanezen okból. A fülük botját se mozgatták rá, csak annyit mormoltak, hogy nekik joguk van.
A rendőrök sokat hibáztak, ha elolvastad volna a hozzászólásomat, többször leírtam. Ezek után fogalmam sincs, hogy miért is nevezed te "szarkenegetés"-nek azt, ha megemlítem, hogy a Fidesz _szándékosan_ vitte oda az embereket, tudván, hogy a közelben tömegoszlatás, kockakövek és molotov koktélok repkednek, valamint _tudták_, hogy a rendőrök nem feltétlenül tudják biztosítani a zavartalanságot.

De biztos igazad van, csak az rejtély számomra, hogy szerinted ugyan mit profitált (vagy akár csak volna) az akkori vezetés abból, ha _szándékosan_ ellenzékieket veretnek az utcán?

Ugyanis egyértelműen semmit, de biztos van rá magyarázatod.
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..