Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akuma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
akuma 2009.02.11 00:15:19
Hi All!
1. Ne haragudjatok, csak feléig olvastam el az eddigi kommenteket, de qrvára álmos vagyok, holnap pedig meló megint :S
2.KiJártam már pár sulit, és tanulok egy életen át :), nem vagyok ugyan kolléga itt sztem senkivel. Maradjunk annyiban, hogy gyakorlati jellegű tudást birtoklok.
3. Vidéki vagyok. Láttam közelről mezőgazdasági munkát, aki ezt nem mondhatja el magáról, az sose fogja megérteni, hogy milyen érzés az egy nyugdíjasnak, aki élete során gondozott 1 gyümölcsöst, azt látni, hogy vki más "takarítja azt be", az ágakat letördeli, úgy hogy szerencsétlen jövőre talán termést se hoz.
4. Van nyugdíjas nagyszülőm, aki egyedül él, beugrottak hozzá megélhetési lopni. Akinek ilyen nincs családban,nem tudja milyen az úgy aludni,hogy az éjjel bármikor pattanni,ha csöng a teló,mert lehet épp a rokont fosztják/ölik.
5. Dolgoztam együtt becsületes cigány emberekkel, akikéhez hasonló munkamorált másnál még sose láttam. És ők nevezték magukat cigányoknak,nem én rasszoskodom.
6. Hál istennek nem keveredtem soha senkivel verekedős/veszekedős visszonyba,maradjon is ez így.
7. Látom a mindennapi valót, ami messzi távolokból csak fantazmagóriának, szélsőséges sarkításnak tünhet, hogy vannak olyan kisebbségi polgártársaink, akik kihasználják bizonyos jogi előnyeiket,(vagy nevezzétek ezeket akárhogy), és visszaélnek azokkal. A rendőr nálunk kétféle, vagy fél a kötekedős kisebbségtől, vagy együttél velük-sok ész nem kell, hogy tudjátok, ez mit jelent.
8. Aki fentieket nem tapasztata még meg,kicsit álljon meg,nézzen magába,gondolkozzon el,hogy ezen tapasztalatok birtokában mit érezne,gondolna.
+1.Világéletembben konzervatív embernek tartottam magam,aki szerint a túlzott szélsőségek visszaütnek előbb,vagy utóbb. Sajnos már szélsőséges helyzetbe kerültünk.Nem feltétlenül gondolnék itt csak a kis mértékű lopásokra. Aki ismer APEH-nél dolgozót,az talán tudja,hogy kiket nem szabad még az ott dolgozóknak "zaklatnia". A szélsőséges gondolatokhoz megfelelő katalizátor lett "A válság" is. Sajnos a magyar ember nem tanulja a történelmet, csak átéli, a franciák találóan mocsárnak nevezték azokat akik hol erre,hol arra hajlottak. Lapozzátok a törikönyvet, ma már biztos kisbetűs rész :D. Az itteni szélsőségek kezelésére erős középpárt kellene... Nem nevezném a nagy pártokat, vagy a neoliberálisokat annak. Így nekem marad az MDF, minden hibájával együtt. Azok akiknek nem tetszik vmi,csak az amerikai módit tudom mondani: "Menj oda,és mutasd meg,hogy lehet jobban is csinálni."Ha sokan vagytok,mind odajuthattok,és írhatjátok a törikönyveket. Addig tessék olvasni, és tapasztalni az életet. Ja,és igaz,hogy "akinek nem tetszik,az elmehet." De a szülők nem akarnak...
Az alábbi jelentet a mai napon sikerült lefotóznunk szokásos bevásárlásunk alatt, helyszín: Cora, Budakalász. A halas akvárium csurig! A kérdés csak az, hogy mi lesz szegényekkel karácsonyig (az még pont egy hónap!). A kép jobb alsó sarkán már háton úszó példányt is…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
akuma 2007.05.02 11:37:00
Nálamnál sokkal okosabbak és hívőbbek valamint nem hívőbbek hozzászólásait látva nem bírtam ellenállni, én is kinyilatkozok :D :

Vmi okos emberke mondta: Arra, hogy van földönkívüli intelligens élet az a legjobb bizonyíték, hogy nem vették fel velünk a kapcsolatot.

Ami ha megnézünk egy híradót - és itt nem a hatásvadász fajtákra gondolok, hogy pl mi van XY - celebbel, hanem pl arra, hogy itt nálunk legnagyobb gond most itt elmélkedni, míg mondjuk jelenleg Irakban életveszélyes elmenni csak a piacig, máshol olyan vizet isznak amire nálunk már az ÁNTSz mindenki lesittelne :S.

(Bár ha nincsenek, akkor se veszik fel velünk a kapcsolatot :( )

A legnagyobb gond az, hogy még mindig olyan pitiáner az ember mint lény, hogy azt hiszi körülötte forog a világ. Pedig ha elgondolkodunk, hogy mittomén hanyadik generációs a csillagunk, tehát "fiatal" akkor talán másutt Mások másképpen talán pont ezeket a dolgokat boncolgatták már. Aztán szépen kipusztultak és náluk is uralkodó faj lett a csótány :D.

A lényeg: Hála bizonyos elhallgatásoknak ugye azt se tudjuk pontosan mi történt a közelmúltban (~10 év? ). Szal évmilliárdokkal ezelőtt is lehettek már vmik, amik nekünk isten(ek). Most. Még. Remélem :D.

Mindenki válassza meg miben hisz, ne akarja másra erőltetni. Ha pl én aszondom, hogy mint hit a taoizmus a faja, mert annak a nevében nem gyilkoltak senkit akkor mi van?

Ajánlom Magam és minden Istent :D. Mind él :D.