Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolorlokál

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
Ez már csak egy ilyen hétfő, a panaszkodásról lesz szó, de hát az Egy nap a városban is lehet pesszimista néha, hogy érezzük az egyébként jellemzően pozitív írások erejét. A mai második posztot az egyik kedvenc anekdotámmal kezdem, ami egy félreértett közmondásról…..
Otthon, okosan...              Erdélyben számos túlméretezett romapalotával találkozhat a vétlen utazó.  A cirádás, bádogtetős épületek többsége mind a mai napig befejezetlen, ami nyilván az építtetők…..
Kolorlokál 2010.11.03 19:46:42
@amtra: A torockóiak nem abból gazdagodnak,hogy nem volt pénzük a házaikat felújíttatni, hanem abból,hogy gyönyörű a táj, egyedülálló a népművészete és a házaikat megőrizték olyannak amilyennek az őseik megépítették mert azok úgy jók ahogy vannak, csak komfortosítani kell őket. Csak meg kell nézni micsoda kiváló házak azok,hülyék lettek volna lebontani őket holmi divat miatt.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
Sajátos megoldást választott fizetős ügyfelei elriasztására a legnagyobb ingatlanhirdetési oldal. Az Ingatlan.com az összes meghirdetett lakás első fotója helyére beszúrt egy animált reklámot, amit Ágnes szerint írásos felszólításra sem hajlandóak eltávolítani:Az…..
Harmadikos töriszakos gimnazisták szoktak azon vitatkozni, hogy Magyarország számszerűleg hány évnyi lemaradásban van Nyugat-Európához képest. Az ő megnyugtatásukra közlöm, hogy lassan kezdjük utolérni magunkat: már nálunk is terjed a franciáknál XVII-XVIII. században divatos…..
Érdekes szakma az ingatlanosoké, kicsit hasonlít a politikusi hivatásra: a lehető legtöbbet kell össze-vissza beszélni egészen addig, amíg a szerencsétlen kívülállónak egy idő után zsibbadni kezd az agya, hogy végül amilyen zavarodottan ikszelni szokott a szavazólapon, olyan…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
A bútoráruházban grasszálni szuper csajos program, ha a barátnőnek szülinapja lesz, és meg kell lepni valami igazán hasznossal és egyben egyedivel. Ilyen esetekben először természetesen a távol-keleti kultúrát felvonultató kreatív boltok jönnek szóba, de a második tipp…..
Kolorlokál 2010.01.05 07:56:20
@HRita: Az is megér egy posztot ahogy a nők beszélnek, káromkodnak. Ez most a trendi?Engem ebben az lepett meg,hogy a bazmeg után simán továbbmentek egy szót sem szólva egymáshoz.

Más.Gyakran megyek az Ikeába mert nekem közel van és ha kell valami öt perc alatt megveszem.Szeretem a praktikus dolgokat meg imádok szerelni.Az öt perc csak akkor igaz ha nincs tele.
Azt végképp nem értem,hogy egyes családok miért ott sétálnak a csak bottal járó nagymamától a totyogó kisgyerekig.Vonulnak mint május elsején anno.
A legdurvább az volt mikor egy kb 90 éves bácsi aludt vagy (halott volt?) az egyik széken.
Aztán van a nyitásra váró nyugdíjas női kommandó. Ők ahogy kinyit az áruház berohannak a leértékelt részlegre és ott gyorsan rácsapnak vagy leülnek valamire és ott dekkolnak fél napot is.
Júliustól az útlevélnek tartalmaznia kell a tulajdonos ujjlenyomatát is, Jenőtől is megpróbáltak vételezni egyet az okmányirodában. A scanner azonban nem tudott elfogadható mintát készíteni, sokadszori próbálkozásra sem, pedig Jenő még kenegette is az ujjbegyét előtte. Ha a…..