Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzumm

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
Kedves ügyfelünk, bankunk a piaci környezettel lépést tartva megújítja szolgáltatásait, ezért szeretnénk, ha elvinnéd tőlünk a pénzed a jó büdös francba. Húzzál innen gyorsan, mint a vadlibák, csak bukunk rajtad, amíg itt rontod a levegőt. Erről szól a levél, amit a gyerek…..
gzumm 2013.09.19 13:00:20
@Ensiada Arkoveitie: A teljesen megszüntetendő termékekről még nem rakták ki a tájékoztatást a weboldalra. Nekem is jött a héten ajánlott levél, hogy az Euró malacpersely megszűnik januárban (az értékesítést júniusban zárták le), weboldalon még nincs róla szó.
gzumm 2013.09.19 13:01:42
@Ensiada Arkoveitie: a cibezz kondícióit az online számlával hozták összhangba... a megszűntetésig.
Serbia Insajd Hol a határ? 2013.07.15 13:47:36
Idén május közepén megnyílt a magyarországi Ásotthalom és a vajdasági (Észak-Szerbia) Királyhalom közötti közúti határátlépő. Királyhalmot (vagy Királyhalmát) a szocialista jugoszláv időkben, 1946-ban Bácsszőlősre nevezték át. A település elsődleges nevének…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Kedden teljesen megvariálta digitális kábelszolgáltatásának csatornakiosztását a UPC - írja az mmonline.hu. A társaság közleménye szerint erre azért volt szükség, hogy a tematikák szerint jobban elkülönüljenek az egyes csatornatípusok. A sorrend a következő: közszolgálati,…..
gzumm 2013.01.16 14:58:12
@zwei: Nem a processzor gyengesége miatt áll le a kép, hanem ilyenkor átkapcsolja a tunert hogy letöltse a műsorújság adatait. Sajnos nem IP-n teszi...
Na, ma nem lesz nehéz dolgom a helyszínekkel, mivel az epizód végig Királyvárban játszódik. A Mud Gate-et pedig az HBO-n látott fordítás alapján Sárkapuzom, még mielőtt. Sötét van a nyitójelenetben, ami egyrészt segít elfedni a CGI-hajóhadat, másrészt kiváló lepel a…..
gzumm 2012.05.29 13:20:17
@morbiczer: a sorozatban Davos beszélte le Stannist arról hogy Melisandret magával vigye.
Nem tudom, ki hogy van vele, de amikor meglátok egy-egy régi fényképet, melyek szeretett, zömmel Duna-parti fővárosaim (B, mint Bécs, Budapest, Belgrád, Bukarest és Bra… Pozsony) korabeli utcáit ábrázolják, gyakran kiáltok fel valahogy így: Ez meg hol a fenében készült? Ja,…..
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Star Wars Van hang az űrben? 2010.12.28 09:32:29
A science fiction filmekben nagyon sok hibát követnek el, de nem ezért szeretjük őket. A fenti infografikában össze is szedték a legalapvetőbb hibákat, mint melyik filmben terjed a hang az űrben. Az összes bolygónak a Földdel azonos a gravitációja, az összes idegen faj angolul…..
Másnap, reggeli után elindultunk Újvidékre. Előtte még el kellett intézni egy fontos dolgot. Szerbiában, ha több napra mész, be kell jelentkezni a rendőrségen, hogy hol és kinél szállsz meg. Emiatt elmentünk Óbecsére a helyi rendőrőrsre és végigmentünk a bürokrácia…..
ZaZo nem ment messzire Magyarországtól, csak ide a déli szomszédunkhoz, de a sok rémtörténet után aggódva vágott neki au útnak autóval. Aztán kiderült, hogy nem is olyan vészes a helyzet, mint gondolta. Nekem meg valaki hozzon egy kávét, mielőtt megfejelem a billentyűzetet,…..
A munkahelyi terror blogon volt legutóbb egy post arról, hogy a multik meghatározzák az életkort, a nemet, kinézetet, stb. az egyéb publikus elvárások mellett. Emiatt döntően a 20-30 éves, utána a 30-40 éves korosztályt preferálják.Igen, van ilyen, de azért nem ez az…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
gzumm 2009.08.25 12:00:06
@artifex: igen, gáspárlaci volt aki nem tudott betelni a saját hangjának agyonhajlítgatásával...
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Bár a "szülők egyesülete" (MSZOE) eltörölné, továbbra is szükséges lesz a diplomához legalább egy nyelvvizsga. Néhol kettő. És ez így is van jól. Így is katasztrófális a kikerülők többségének a nyelvtudása, mi lenne, ha még ez a kis kényszerítés…..