Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán a magyar nép ópiuma!

0 bejegyzést írt és 612 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.12.18 19:10:58
@Sziszifusz:
Egyenes vagy, mint egy szög.
Nem boldog az életed.
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.12.18 19:22:28
@Sziszifusz: Nem.
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.12.19 13:42:55
@Sziszifusz:
Mit tanítsak neked, te szerencsés? Ott tartasz, hogy szerinted kb. ez a Fluor tényleg gecigránátot akar dobni a geciládákra.
Riaszd a TEK-et, nehogy valami baj legyen!
Büntetés nélküli lett a bűn. Futni hagyták az egyik legnagyobb gazembert. Biszku Béla joggal röhögi ki ezt az egészet, mert jól tudja, hogy a rendszerváltáskor megkötött, kis piszkos alkuk miatt semmilyen bántódása nem eshet. Ez történt 2015. december 17-én, huszonöt…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.12.18 19:15:42
Az elmúlt napokban nagy vihart kavart, hogy Szíjjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter kitüntette Medgyessy Péter volt miniszterelnököt a magyar-kínai kacsolatok építéséért.  A Demokratikus Koalíció (DK) egyik háziblogja, a pártközpontból szerkesztett Európa…..
A nappaliban ugrálok egyedül, mint egy hülye.  Vitray Tamás közvetítette: „Détári, lődd már be! Na végre, legalább ez bent van”. 1986-ot írtunk, Kanada ellen szenvedtünk a világbajnokságon. Ez volt a második gólunk és 2-0-ra nyertünk csapnivaló játékkal. Aztán…..
Volt olyan időszak, amikor a Parlament harmadik legnagyobb csoportját a Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt adta. Az első szabadon választott országgyűlés megalakulásakor 44 kisgazda ült a széksorokban. Közülük 22-en már biztosan elhunytak, sokan pedig teljesen…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.11.10 21:12:00
@Hadrian77:
Vagy Gpont Nagyné doktor Maczó Ágnes doktornő elől-hátul doktor?
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.11.10 21:12:53
“Az, hogy az örvény igazán magasba szívja a tárgyakat, elég ritka jelenség, bár vannak olyan felvételek, ahol ez is jól megfigyelhető.” Wikipédia a Tornádóról  László Petra történetét kezdi beborítani a feledés. A migrációs/menekült kérdésben újabb és újabb…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.10.30 20:55:38
@Zsuzsi25:
Majd amikor az ISIS lefejezi a büdös kölködet, majd akkor pofázhatsz!
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.11.01 11:55:42
@♔bаtyu♔:

Apád faszát, hülye nácibuzi.
Takarodjál a kedvenc oroszaidhoz majompetráddal együtt! Ott lesz a ti helyetek!
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
A legnagyobb gond ezekkel a mindenfelé felbukkanó, divatos listákkal, hogy sokakban azt az érzetet keltik, mintha valami egész népességre kiterjedő kutatásra épülnének. Néha én is bemagyarázom magamnak, hogy ez így is lehet, főleg, ha a lista nagyjából az én véleményemet…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.10.14 20:58:45
@Je suis Petra:
És ballibsi is. Milyen egy pofánvágott SzofiMarszó??
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.10.14 20:59:59
Eltávolodna az országos politikától, a jövőben pedig már csak polgármesteri teendőivel akar foglalkozni Karácsony Gergely, aki ezért nem indul újra a társelnöki posztért a Párbeszéd Magyarországért (PM) tisztújító kongresszusán. Erről adott hírt a fideszesek kedvenc…..
Nehéz elkezdeni egy ilyen posztot, mert olyan sok helyről lehetne közelíteni a cél felé, hogy szinte lehetetlenség kiválasztani az utat. Leginkább úgy lehet megértetni, ha az elején időben kis ugrással visszafelé haladunk. Nehéz értékelni igazából objektívan értékelni a…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.21 21:13:55
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.21 20:53:39
@Tekvando Felsohazy:
Az is kemény, amikor az egyik barom kritizálja a másik barmot.
Aligha vagyok egyedül, aki csak kapkodja a fejét az elmúlt hetek zűrzavarában és aligha vagyok egyedül, aki egészen rémisztő történeteket hall arról, hogy a menekültkérdés miként oszt meg barátokat, adott esetben családokat. És aligha vagyok egyedül, aki azt gondolja, nem jól…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.20 18:28:14
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.18 22:01:18
@Meridian74:

Apád faszát rúgtál volna "önvédelemből".
Hazug vagy!
Így mentegetni valakit eléggé legalja.
Tegnap mellszobrot avattak Horn Gyulának az Európai Parlamentben, és megjelent Juncker is! Erről áradozott Bolgár úr tegnap a műsorában. És megjelent Juncker is! Csak úgy, előzetesen harangozás nélkül, mintegy betoppanva. És a figyelmünkben ajánlotta Hornt nem kisebb…..
Soha semmi pénzért nem vettem volna mérget arra, hogy eljön a nap, amikor az Orbán Viktor mindenáron típusú lejáratására tett elkeseredetten primitív erőfeszítéseken felháborodom. Szeretett vezérünk Hitler-bajuszos ábrázolása a Magyar Narancs csütörtöki címlapján…..
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.13 16:37:11
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
A fene enné meg, de a végére belém beszéltétek, hogy én egy baloldali liberális blogger, megmondóember vagyok. Holott a kezdetektől fogja állítom, hogy függetlenként függetlenül gondolkodom és írom meg a véleményemet. Ezek a vélemények állítólag néha balra, néha jobbra,…..
Egy kép, nem több, egy jól elkapott pillanat, amely önmagában tömöríti az elmúlt 25 esztendőt, de talán még sokkal többet is. Fotó: Béli Balázs Ha jól megnézzük ezt a fotót, rajta van ezen az elmúlt évtizedek összes értelmetlen beruházása a stadionoktól a völgyhídig…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.08.27 22:01:29
@♔bаtyu♔:

Annak a lyukasgatyás csúti parasztnak normális helyen semmilyen jövője nem lenne.
Nektek van, meg a 800ezer agymosott narancsbolsinak van. Sebaj, egyszer fenn, egyszer lenn. Hamarosan közeledik az utóbbi, csak éppen addig tovább balkanizálódik országunk. És Budapest után nem Clevelandban lakik majd a legtöbb magyar, hanem Londonban.
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.08.28 21:01:15
@Tudományos libsizmus:

Jó, igaz, eléggé felülértékeltem.
háka Istennek, nem ilyen erős ebben az országban a narancsbolsevizmus, de vannak erőik, amiket nem szabad félvállról venni.
Ki kel irtani a gecibe'!
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.08.28 21:04:11
@♔bаtyu♔:

Igen, kelljen neked.
Semmi értelme a kerítésnek, kudarc kudarc hátán, de azért neked kell.
Bravó, gratulálok ez már egy kettesre bőven elég a Közszolgálati Egyetemen narancsbolsevizmusból!
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.08.27 21:50:08
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..