Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Televertelek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Televertelek 2011.05.06 20:37:31
@szerencsémvolt: Szép dolgokról irsz, de túlzottan elnézően veszed a helyzetet. Ahogyan a neved is mutatja, szerencséd volt. De nem sokon múlott a dolog, lehet, hogy pár nap múlva csak néhány ismerős csavart találtál volna az autódból. Akkor is ennyire elnéző lettél volna?

Emlitetted a muzulmán statisztikát. Maga a statisztika csak a visszaeső emberekre utal, semmi másra. A büntetés mibenléte a lényegesebb információ: ugyanis a kézlevágás elsődleges célja nem a tettes megbüntetése, hanem az ELRETTENTÉS! Ez a fogalom az, ami Magyarországon nem létezik. Ezért tartunk ott, ahol.

Megélhetési bűnözés? Ugyanmár! Fentebb is emlitette valaki: aki éhezik, az nem autót lop, hanem ennivalót a sarki boltból.

Ha csak a tökvakargató, traffizó majmok felét ráállitanák ilyen telepek és ellopott autók utáni kutatásra, illetve megfelelő büntetési tétel kerülne kiszabásra a tetten ért embereken, nem kellene minden reggel zabszemmel a seggünkben ébredni, és mindig ugyan azt kérdezni: vajon ott van-e még a ház előtt az autó...?