Regisztráció Blogot indítok
Adatok
III. Konrad

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az újonnan kinevezett iráni védelmi miniszter, Ahmad Vahidi vasárnap azt nyilatkozta, hogy az a nagy támogatás, amelyet a parlamenttől kapott, döntő csapás volt az Irán elleni izraeli propagandára és pszichológiai hadviselésre – írja a Haaretz.   Teherán…..
III. Konrad 2009.09.08 19:42:10
Spirál:

"Valami biztos fog történni. Reméljük a legjobbakat"

- Bizots hogy fog történni valami, de itt "legjobbakat" nem remélhetünk, legfeljebb a rossz, a rosszabb, és a legrosszabb között lehet választani.

Egyébként ha akarsz egy jó katonai elemzést olvasni a lehetőségekről (főleg technikai szempontból), menj be a legközelebbi könyvtárba vagy folyóirattárba, és keresd az ARANYSAS 2006/5. és 2006/6. számát.

(kétrészes cikk, öszesen vagy 10 oldal, nagyon érdemes elolvasni, kimásolni)


Ami Izraelt illeti:

- Már három alkalommal nyomott le teljesen elsősorban ellenük irányuló arab (iszlamista) atomfegyver - programot:

1. A '60 - as évek elején, Egyiptomban, az "Ibisz" és "Kleopátra" programok teljes - tökéletes tönkrezúzása (ez mindkettő rövid - és közepes hatótávolságú balisztikus rakétákra telepíthető "piszkos bomba" program volt, annak teljes technikai hátterével, radioaktív anyag felszerelésével, szakemberekkel, stb).

Ezt a két programot éveken át módszeresen tették tönkre, titkosszolgálati eszközökkel, szóval nem egy katonai akcióval. 1965 körül teljesen meg is szűnt az egyiptomi atomfegyverprogram.

2. Az ismertebb: Irak, 1981. Atomfegyver kutató - fejlesztő - építő központ elleni támadás. A reaktorba már csak be kellett volna emelni az "üzemanyagot", ez előtt közvetlenül rombolták le a létesítményt.

Teljesen, tökéletesen.

Megjegyzés: a mai iráni atomfegyver - program már ennél előrehaladottabb fázisban van, hiszen már uránt dúsítanak, meglévő atomerőművekben.

3. 2007, a szír - észak koreai (és alighanem iráni) ABV létesítmény tökéletes elpusztítása.

Ez a támadás egyben üzenet volt iránnak is, hogy "ott támadunk, amikor akarunk, azt bombázunk le, amit akarunk, úgysem vesztek észre minket".

Mert hogy, a szír és az iráni légvédelem nagyjából ugyanazokat az eszközöket használja, ugyanolyan hatékonysággal. Így, ahogy durván kijátszották a szír légvédelmet (és az öszes környékbeli arab diktatúra légvédelmét is, hiszen ezt a berepülést észlelni kellett volna ELVILEG mindenkinek arrafelé..), kb. úgy játszanák ki az iránit is.

(érdemes megfigyelni a berepülés útvonalát...különösen megalázó az iszlamsiták számára, mert ezt ahogy mondottam, ELVILEG az összes környező bagázsnak észlelnie kellett volna a nagy hatótávolságú létérfigyelő radarjaikkal...)

Az útvonal:

www.jpost.com/servlet/Satellite?c=JPArticle&cid=1189411388088&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Csak az irániak sokkal rosszabbul járnának, mint a szírek...mert nem csak egy, hanem tucatnyi, milliárdos értékű létesítményük semmisülne meg, ami feltételezi az előzetes, jelentős pusztítást az ifrastrukturában is (pl. elektromos és kommunikációs hálózat kiiktatása, utak, hidak, felvonulási útvonalak szétverése, jelentősebb katonai támaszpontok kiiktatása).

Affelől pedig ne legyen kétsége senkinek, hogy Izrael már alaposan kidolgozta mindezt.

Tudjátok: nagymesterei a precíz, meglepetésszerű, nagy kockázatú légitámadásoknak, mélyen az ellenséges területre berepülve. Néhány nagyarányú akció:

1956 (Sinai), 1967 (na, ezt tudjauk - remélem), 1981 (Irak), 1982 (Libanon, Beeka völgybe telepített szír légierő és légelhárítás teljes ledarálása EGY gép elvsztése árán, 120 ellenséges gép lelövésével), 1986 (Tunisz, arafat terrorista főhadiszállása elleni támadás), és 2007 (Szíria, a fentebb említett létesítmény).

A kisebb rajtaütéseknek se szeri, se száma.

***

Magánvélemény az iráni ügyről:

- A támadást közvetlenül az atomfegyver öszeszerelése előtt viszik véghez (temészetesen nem csak légitámadás lesz, hanem szabotázsakciók, kommandósakciók is, a minnél nagyobb és pontosabb pusztítás céljából).

Majd meglátjuk.


És emlékeztetnék mindenkit az Aranysas magazinban megjelent elemzésre! Ajánlott olvasmány!
 Hugo Chavez, Venezuela elnöke csütörtökön, szíriai látogatása során beszédében Izraelt támadta, valamint „imperialista nemzetnek” nevezte, amely embereket semmisít meg – adta hírül a Jerusalem Post. Chavez megjegyzéseit egy konferencián tette,…..
  Madonna ezúttal szentföldi rajongóit kápráztatta el a szokásos provokatív zenéjével, amikor kedden ötvenezer ember előtt adott koncertet Tel-Avivban - adta hírül a Jerusalem Post.   Az izraeli rajongóknak tizenhat évet kellett várniuk a pop ikon legutóbbi izraeli…..
  „A lecke, amit Izraelnek a holokausztból meg kell tanulnia, az az, hogy sosem kaphat biztonságot kerítések, falak és fegyverek által” – mondta a dél-afrikai érsek, Desmond Tutu a Haaretznek csütörtökön.   Az izraeli miniszterelnök, Benyamin Netanyahu…..
III. Konrad 2009.08.31 16:00:30
mbemba:

"Hogy most mi van nem tudom..."

- Jobb, ha tudod, hogy kb. ez, amit felvázoltam.

Nekem sem tetszik, de attól még így van.

"de az apartheid nem jó..."

- Igaz.

De ami most van RSA - ban, az sokkal rosszabb. Ezt szerintem beláthatod.

"Ugyanúgy, mint itthon. Bármi lehet itthon, attól még a kommunizmus nem lesz jó!"

- Kétségtelen tény.

Mint ahogy az is, hogy a Kádár-rendszerben bizony REND volt.

- Na, ezt nevezem csapdának, mi?

És én bizony visszakívánom...na nem az egész Kádár - rendszert, a kommunizmust meg végképp nem, de az akkori oktatásügyet, rendvédelmet, és egészségügyet igenis visszakívánom.

Ezekhez ugyanis nem kellett volna egy ujjal sem hozzá nyúlni, mert ez a három dolog volt, ami vitán felül jól működött akkoriban (lehetőségekhez képest, persze, mert hát Magyarország azért nem volt akkoriban egy Hi-Tech állam...ahogy most sem az, de akkoriban a lehető legtöbbet kihozták abból, ami rendelkezésre állt).


"Vannak emberek, akik a modern orvostudomány kapcsán sok csúnya dolgokat mondanának. A varázsló pedig lehet, hogy gyógyító. De biztosan nem tudhatom!"

- Elnézést, de ez hülyeség.

Azt ugyanis biztosan lehet tudni, hogy a fekete-afrikai "varázslók" tevékenysége (tessék utánaolvasni, garantáltan gyomorforgató - idegborzoló téma) nem fogja meggyógyítani a szifiliszt, feketehimlőt, a maláriát, a különféle kórságokat, de a penicilin, és a többi gyógyszer igen.

Ahogy a korszerű orvostudomány százmilliók életét mentette meg a XX. század elejétől kezdve, nem beszélve arról, hogy ennek van egy kitűnő mutatója: a XX, század kezdetéhez képest a század végére az Föld lakosságának az átlagéletkora MEGKÉTSZEREZŐDÖTT, az orvostudomány, és az életmódjavító intézkedéseknek köszönhetően.

(azzal együtt, hogy a modern vívmányok technika nem egy mindenkinek elérhető bőségszaru, ez nyilvánvaló)

Szóval, ezt tényleg hagyjuk már, hogy orvostudomány VS "varázslók"...

Ezzel a történettel egyébként is csak azt akartam szemléltetni, hogy az egykor egészségügyi nagyhatalomnak számító RSA hová süllyedt.

Ha nem akarod, ne értsd meg, de szerintem nagyon is jól érted.


"Az hogy ma mi történik a fehér farmerekkel, arról csak annyit, hogy a gyűlőlet gyűlöletet szül. Azzal fehér sem old meg semmit, meg fekete sem!"

???????

Ez már megint csak egy üres lózung, semmi nincs mögötte.

Azon kívül:

- Ennek mi köze van ahhoz, amit a fehér ember elleni dél - afrikai pogromokról írtam?

Vagy mi köze van ahhoz, hogy néger gyilkos bandák irtják e fehér embert RSA - ban, vagy Zimbabwében?


Ide figyelj, most komolyan mondom:

- Írj egy levelet az Email címemre, és küldöm az anyagot Dél - Afrikáról.

Na, azt olvasd el, emészd meg, aztán biztos lehetsz benne, hogy onnantól kezdve több mondanivalód lesz a témáról, mint hogy

"a bűn rossz", "a Jó VS Gonosz", meg hogy "nem kellene gyűlölködni, és akkor minden jó lenne ott".


"sok csúnya dolgokat helyett, sok csúnya dolgot..."

????!!!!???!!?!?!?!?!?!?!??!???

EZ meg mi volt, Fatal Error?
 Az Aftonbladet vezető svéd napilapban megjelent cikket követően többezer izraeli írt alá egy online petíciót, hogy bojkottálja az IKEA svéd bútoráruházat. A nagy port kavaró cikk arról számolt be, hogy izraeli katonák palesztinok szerveit „rabolták…..
 Palesztin családok eltemették egy az al-Kaidához kötödő csoport legalább tizenkét tagját, akik a Hamásszal való összetűzésben vesztették életüket - tudósít az Al-Jazeera. A temetéseket kora vasárnap reggel tartották meg és a Hamász biztonsági erői ügyeltek arra,…..
Az 1988-as lockerbie-i katasztrófa áldozatainak hozzátartozóit élesen megosztotta az a hír, miszerint a támadásért életfogytiglanra ítélt korábbi líbiai ügynököt szabadon bocsáthatják – tudósít a Haaretz.  Az 57 éves Abdel Basset al-Megrahit - akit 2001-ben ítéltek…..
III. Konrad 2009.08.19 16:44:42
Na, halljátok, Angliában meg mi van:

www.independent.co.uk/news/uk/home-news/a-question-of-honour-police-say-17000-women-are-victims-every-year-780522.html

Az iszlamista hagyományok szépségei, ugyebár...

Ennek az egy repülőrobbantó prehumánnak az elengedése már szinte kutyafüle a hatóságok ilyen léptékű tehetetlenségéhez képest.

De hát sebaj, Jaques Barrot világosan megmondta tavaly, mikor még EU igazságügyi biztos volt (és senki nem akadt, aki ezt a háborodott kijelenést, meg az egész interjút nyilvánosan számon kérje rajta):

"Islam Is Welcome. Immigration Is Moral Necessity”

www.brusselsjournal.com/node/3600

?!?
 Barack Obama amerikai elnök kedden elmondta, hogy a palesztin területeken épülő izraeli telepek ügyével kapcsolatban „jó irányba történő változást” lát. Hoszni Mubarak, egyiptomi elnök pedig a Fehér Házba való látogatásakor közölte, hogy a közel-keleti…..
 Augusztus 10-én a Fatah a húsz év óta először megtartott, sorrendben a hatodik pártkongresszusát zárta le, amelynek során ugyan a média elsősorban a felkavaró kijelentésekre helyezte a hangsúlyt, fontos politikai változások is történtek – összegzi elemzését a…..
 Egy vezető svéd újság a héten arról számolt be, hogy izraeli katonák azért rabolnak el palesztinokat, hogy ellopják szerveiket – írja a Haaretz. Az állítás következtében azonban egy másik lap súlyoson elítélte a cikket megjelentető lapot és antiszemitizmussal…..
A háborút  és annak lebonyolítását ellenben széles körű kritika fogadta, amely során mind Izraelt, mind pedig a Hamaszt háborús bűnnel vádolták meg. Palesztin források szerint mintegy 1400 gázai halt meg a konfliktus során, míg a másik oldalon tizenhárom izraeli vesztette…..
III. Konrad 2009.08.16 17:05:35
Ühüm...pár dolog, ami eszembe jutott, sorban:

1. Az iszlám a béke vallása

thereligionofpeace.com/
(ezen belül a teljes főmenüsor)

answering-islam.org/Terrorism/islam_and_violence.html

2. Az iszlámot csak pár szélsőséges "ferdíti el":

frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
www.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4475
www.youtube.com/watch?v=tx0lqVZOnHw

3. Az iszlám terror NEM globális, és NINCS naponta több tucat áldozata, szerte a világon:

thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

(15-én 18 hulla, 95 sebesült. 14 - én jééé...kettő??? 13 - án 47 hulla, 65 sebesült. 12 - én 29 hulla, 31 sebesült. 10- én 71 hulla, 332 sebesült...OK, lehet számolgatni).

Na, ennyi elég is emlékeztetőnek.

A vak is láthatja:

- Az iszlám igenis BÉKÉS, és követői is többnyire BÉKÉSEK!

Egy jóféle szemle, az iszlamsiták, és szimpatizánsaik által gyűlölt, de attól még tények tömegét, források ezreit, és elemzéseket felvonultató oldalról:

dzsihad.blog.hu/tags/iszl%C3%A1m

Béke...az ám, :)
III. Konrad 2009.08.16 18:55:05
"vagy csak reflexből ellent mondunk egymásnak akármit állítson a másik"

- Aranyapám, nem én tehetek róla, hogy nulla ismeretekkel belekötsz olyabn dolgokba is, melyek azért néminemű jártaságot igényelnének haditchnikai, politikai, és minden egyéb, itt felmerült kérdésben...

Én pedig nem "reflexből" mondok ellent, hanem amikor leírsz valami bősz marhaságot, cáfolom, kipörgetem, aztán bizonyítom, hogy az marhaság.

Gyakorlatilag MINDENNEL durván beégtél itt.

Kérdéseimre, felvetéseimre pedig válaszod kivétel nélkül sértett hőbörgés, terelés volt.

Ahogy most is.

"te néha szarral is dobálózol, de ezt most hagyjuk"

- Ezt érdemled, ez vagy.

A sár a magad fajtának túl nemes anyag lenne.


"Miről vitatkozunk mi tulajdonképpen?"

Ha nem világos:

1. Miért akarod mindenáron egy teljesen vállahatatlan, gyilkos, pszihopatikus eszmét, és annak követőit védeni?

2. Miért nem vagy képes egyenesen válaszolni a neked feltett kérdésekre?

3. Miért hazudsz, ferdítesz, terelsz folyton?

4. Miért nem vagy képes SEMMIT elolvasni, elfogadni azon anyagok közül, melyekről feltételezhető, hogy csúnyán beégetnek?

5. Miért dumálsz bele olyan dolgokba, melyekhez az égvilágon semmiféle ismereted nincs (pl. geostratégia, közel - keleti konfliktusok története, haditchnika, és úgy általában, szinte minden)?

6. Miért szívóskodsz, mikor már rég falhoz vagy állítva?

7. Miért nem vagy képes tévedést, hibát beismerni?

8. Miért tagadsz teljesen nyilvánvaló, bizonyítható tényeket?

sorolhatnám, de ezek a legfontosabbak.


Itt a véged, fuss el véled!

Most már tényleg!
Közel-Kelet Blog Hamasz 2.0 2009.08.09 12:18:00
 A januári gázai háború elhomályosította azt a tény, hogy az iszlamista mozgalom soha nem látott ideológiai változáson megy keresztül, amire a Nyugatnak oda kell figyelnie – írta a Foreign Affairs hasábjain Michael Bröning. Évtizedeken keresztül nyugati…..
 Egyiptomban igen gyakoriak a szexuális zaklatások, ezért az ország rendkívül rossz hírre tett szert az elmúlt években. Az egyiptomi kormány sokáig tagadta a probléma létezését, a múlt héten azonban óriási előrelépést jelentett, hogy az ország kiadott egy a…..
 „Az világos volt, hogy Natsheh - meglepő módon - Oslo (az 1993-as egyezmény rakta le az alapokat a palesztin-izraeli konfliktus lezárásához) támogatójává vált” – vallotta könyvében David Schenker, aki egy 1999-es, a jordán Intercontinental Hotelben lezajlott…..
III. Konrad 2009.08.07 12:36:03
www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1249418545003&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

OK, szóval, ezt, valamit a krábban elhangzott "palesztin" őrületeket figyelembe véve, a "palesztin" elképzelés a "békéről" Izraellel:

- Izrael eresze el az ÖSSZES arab és "palesztin" börtöntölteléket (kb. 10.000 fő), a köztörvényeseket, a terroristákat, a szexuélis bűnök elkövetőit, mindenkit.

- Izrael azonnal vonuljon ki minden west banki telepről

- Izrael azonnal vonuljon ki az öszes "megszállt" területről (megszállt terület: Kol Israil, azaz egész Izrael).

- Izrael azonnal adja át Jeruzsálemet (néha csak a felét, de inkább az egészet) a Palesztin Hatóságnak, mint "palesztin fővárost".

- Izrael azonnal engedje be területére, és telepítse le, tartsa el az összes arab menekültet 1948 - tól (már akik még élnek), de ezek összes utódját is !!! (vagyis: minden "palesztint", mivel már lehetetlen megállapítani, ki az eredeti menekült, vagy annak utódja.

- Az összes nem arab lakos, kiknek felmenői 1948 után kerültek a mai Izrael trületére, de főleg, akik még élnek a '48 utániakból (és jó sokan élnek még, naná...), azonnal hagyja el az országot.

- Izrael,azonnal számolja fel saját magát!

A hülye is láthatja:

A "palesztin nemzetgyűlés" bizony egy komolyan vehető, felelősségteljes, magasan képzett fórum, mely őszintén BÉKÉT AKAR!

Juumala Tahden...(Uramisten...)
Imad Mustafa, Szíria amerikai nagykövete hétfőn elmondta, hogy az Obama-adminisztráció feloldotta a repülőiparral kapcsolatos exportcikkekre vonatkozó szankciókat – adta hírül Jerusalem Post a kuvaiti hírügynökség értesülésére…..
A sertésinfluenza miatt megszorításokat vezetnek be az idei mekkai zarándoklaton - írja az Al-Jazeera arab hírportál. Arab egészségügyi miniszterek tegnap arról határoztak Kairóban, hogy a sertésinfluenzát előidéző H1N1 vírus terjedése miatt a 65 év felettiek, a 12 év…..
III. Konrad 2009.07.26 11:59:28
"Ne feledjük, hogy ez a történet az ókor végén játszódott. Nem sokra rá a keresztes seregek is felszedelőzködtek..."

- ????!!!!??????

Waddafugg?????

OK...

1. A 7. század második fele NEM az ókor vége volt, hanem már javában a középkor. de eu legyen a kisebbik gond.

2. Az, hogy mikor játszódott az idézett esemény, annak mi köze van ehhez:

"amikor egy sereg élén visszatért, az meggyőzte őket is a megtérés mellett..."

MEGGYŐZTE!

- Ej, de politikailag korrekt megfogalmazása a kiirtással való fenyegetésnek, ha nem tesziuk, amit a bandavezér mond...

???

Mégis, mi?

3. Ami a fő attrakció a legutóbbi, szokásos módon végig nem gondolt, csúsztató, terelő, hazug "tilikovi ámokfutásban":

Imádom, mikor valaki a keresztesekkel példázódik, hogy lám, megtámadták az iszlámot.

Allah tetves szakállára, tessék már mindenkinek megérteni, hogy az első keresztes hadjárat eleve REAKCIÓ volt az iszlám agresszióra, és terjeszkedésre!

Hát kik támadták meg a nyugati világot, Bizáncot, és ezek észak - afrikai, közel - keleti területeit már a 7. század végén, anélkül, hogy a nyugatiak bármiféle provokációt követtek volna el az agresszorok ellen? Kik foglaltak el hatalmas területeket a nyugati birodalmaktól, kihasználva azok aktuális gyengeségét, ezzel teljesen nyílt, több évszázados háborúskodást előidézve?

Az akkori iszlamisták!

Ha már politikai korrektsérről, és csúsztatás - meg hazudozásmentes ismretekről beszélünk...

Hihetetlen, komolyan.
   Benjamin Netanjahu visszautasította azt az amerikai kérést, amely megállítaná a telepek létrehozását Jeruzsálemben – adta hírül a BBC. A projekt húsz lakást érint a főleg arabok lakta Kelet-Jeruzsálemben, amelyet Izrael még 1967-ben foglalt el. A múlt…..
III. Konrad 2009.07.28 19:51:53
"Izrael szintén nem ismeri el Palesztinát, akkor most nem azt kellene inkább mondani, hogy egyik fél sem akar békét?"

- Hazudsz.

Az 1947 - es felosztásnál a zsidók elfogadták a felosztást, azóta pedig nagyon is működtethető béketervekkel álltak elő, melyekre mindig ugyanaz volt a válasz:

Fokozott iszlamnista terror.

Bár erről is írtam egyszer, persze a szokásos "tilikovi kussolás" volt rá a válasz.

"..gesztusait nem viszonozzák"

Pl.

- Rogers-terv, 1968

- Egyiptomi-Izraeli béketerv, benne a széles körű palesztin autonómiára, 1977

- Elvi nyilatkozat, 1993

- Békealku, 2000

- Roadmap, 2003

És a többi.

Válasz? Valami?

Semmi.

Csak a "tilikovi nulla".

3.

"olyan feltételeket szabnak, amit csak egy öngyilkosjelölt lenne hajlandó elfogadni."

a, Izrael fogadja vissza az ÖSSZES menekült ÖSSZES leszármazottját

b, Izrael azonnal vonuljon ki a West Bankból

c, Izrael azonnal vonuljon vissza az 1967 - es (néha az 1947 - es) határok mögé

Hülyegyerek...

"Pedig ezek a békegalambok már alig várják, hogy indíthassák a békebombázóikat Irán ellen..."

- Végtelenül ostoba és rosszindulatú vagy, mint mindig.

És egy már rég lerágott csontot hozol fel újra, és újra. Persze egyszer nem válaszolsz értékelhetően egyetlen felvetésre sem, mely az iszlámnácikat kritizálja.

Itt pl. egy olyan iszlámnáci bagázst akarsz "békeharcosként" feltűntetni, melynek népe gyilkos, nyugat - és izraelgyűlölő elmebajjal van mérgezve 1979 - óta, és melynek aberrált, terhelt személyiségű népvezére nem hagy kétséget saját, és bandája elmeállapota felől.

- Ez az „ember” az ENSZ előtti első szereplése után kijelentette, majd ezt megismételte később is, hogy mialatt ő beszélt az közgyűlés előtt, bizony isteni erőt érzett maga körül. Ő bizony érezte, látta, hogy megáll az idő (!!!), minden arc némán felé fordul, őt magát pedig egy felülről jövő fényudvar veszi körül, hangja pedig betölti a termet. Ezeket érezte (nem tudom, nem – e volt valamilyen PCP hatása alatt, bár szerintem magától is ennyire beteg).

- Ez az „ember” meg van győződve arról, hogy egy – két éven belül véget ér a történelem.
dzsihad.blog.hu/2006/05/18/iran_minden_mennyisegben

- Ez az „ember” az iszlámon belül is a legelborultabb ágazatok egyikének, a „tizenkettes” siita irányzatnak a fanatikus híve, mely ráadásul egy messiásváró koncepció is, így még veszélyesebb. Meggyőződése, hogy ha előkerül a „mahdi”, akkor bizony a Földek annyi, jön az Armageddon, meg a teljes pusztulás, és ő ennek az előkészítésén dolgozik. Így, ha atomtűzzel borítja el a közel – keletet, még csak szívességet tesz az emberiségnek, hiszen közelebb hozza az Igazság Pillanatát! A saját népe sem érdekes, mivel, lévén tizenkettes siiták, ők BIZTOS, hogy a „paradicsomba kerülnek!

Ebbe a „paradicsomba”:

islam-watch.org/MAsghar/Islamic-Paradise-Muslims-cannot-miss.htm
(elég hosszú és nehéz szöveg, de MINDENKÉPPEN olvassátok végig, megéri, be fogtok sz***rni a röhögéstől…)

- Ez az „ember” rendszeresen dühöngő őrült módon, egy sértett hülyegyerek szellemi és retorikai színvonalán jelenti ki, hogy márpedig ő elpusztítja Izraelt, az USA – t, ezek összes vélt vagy valós szövetségesét, és mindenki mást is, bár a „mindenki mást” többnyire az Armageddonnal hozza összefüggésbe. Általában.
Nem véletlen, hogy a nem siita iszlám diktatúrák is tartanak Irántól…

- Ez az „ember” azt hitte, hogy csak úgy besétálhat a Columbia egyetemre, ahol majd jól kioszt mindenkit, lealázván az egész nyugati civilizációt…de jól ráfaragott, mert Lee Bollinger dékán személyében emberére akadt. A háborodott, pökhendi iráni népvezér rendesen meg lett fingatva Bollinger dékán által, a közönség nagyobb (nem iszlamista, és nem balos – ultralib) része pedig nyílt színen röhögte ki végig.

Röviden:

Ez az ember őrült.

Aki mentegetni próbálja, az pedig a nyugati és izraeli haderők fegyvereinek célkeresztjébe való.

"...de ez a béke szigete duma akkor is röhejes."

- Jó, akkor röhögj, te torzlelkű retardált, de azért jó lenne, ha a fentebb említetteket, és a linkeket TÉTELESEN, hitelt érdemlően megpróbálbnád cáfolni...

...ami mondjuk elég nehéz lenne, tekintve, hogy az illető az egész világ előtt őrjöng - tombol, teljesen nyíltan.
III. Konrad 2009.07.29 01:04:39
Tilikovi agyhalál, X. felvonás

"Te most a kommentemre reagálsz vagy a magadét fújod?"

- Nem tudom, erre a kérdésemre is választ várok tőled, Mester.

"Kiselőadást tartasz Ahmadinezsádról, pedig még utalás szintjén sem említettem"

- De én igen, méghozzá a szövegbe illő, kellően tipikus példaként, afféle eszeveszett iszlámnáci archetipusként.

"Egyébként elég 'deja vu' érzésem volt, szinte szóról szóra ugyanezt adtad elő már a Katpolon is"

- Valami hasonlót, és erre ugyanaz volt a válaszotok, mint tenekd itt:

Lesajnálás, sértett hőzöngés, terelés, rizsázás, menthetetlen dolgok mentegetése.

Csakhogy az a magad fajta pályálya.

Ez meg itt nem.

"A linkjeid is mindig ugyanazok, van vagy 6-8 linked, azt szórod szintén copy paste-el..."

- Hülye vagy, mint mindig.

El sem olvasod a többségét, csak hőbörögsz. Sok kommentem van, nem csak 6 - 8, tessék visszanézni bárkinek.

Ritkán copypste is van, valóban, mikor az ügyeletes vízfejjaninak, vagy terelőgépnek (itt kifejezetten neked) ugyanazt a kérdést teszem fel sokadjára, mert semmi válasz nem volt rá, csak bőgés.

"Bennem már az is felmerült, hogy nem is igazi ember vagy, hanem egy spambot akit cionista propagandára álítottak"

- Bennem meg az merült fel, hogy miért nem próbálod ki, melyikőtök az erősebb, mondjuk te, vagy a Budapest - Nyíregyháza Intecity?

Jót tennél ezzel a világnak, hidd el.

"Fejezzük be, robotokkal nem tárgyalok..."

- Ej, nem szép dolog lenyúlni a másik dumáját...én már korábban is felajánlottam, hogy fejezd be az itteni ámokfutást és a sértődött óvodás színvonalát idéző hőzöngést, és lépj le...

...de nem tűnt fel, ugyae, hogy ez itt nagyon nem a te pályád, és hogy folyamatosan sarokba vagy szorítva...

...ja, és hogy TOVÁBBRA SEM VÁLASZOLSZ EGYETLEN FELTEVÉSRE, KÉRDÉSRE SEM, csak jártatod a pofád.

Mert ennyit tudsz.

Ennyi vagy.

Ahogy korábban írtam:

Szubzéró.
 Az Al-Kaida az Iszlám Maghrebben (AQIM – a terrorszervezet észak-afrikai ága) és az afganisztáni tálibok keményen elítélték Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök azon kijelentését, amely szerint a burka (a muzulmán nők által viselt, egész testet lefedő ruházat)…..
Magyarország szélsőjobboldali szószólói már egy ideje hangoztatják, hogy Izrael gyarmatosítani akarja Magyarországot. Ezen állításuk bizonyítékaként egy a Shimon Peres izraeli köztársasági elnöktől származó (szerencsétlen) idézetet magyaráznak félre – írja a…..
III. Konrad 2009.07.21 20:05:04
Jól va fiam, bolond vagy te...

"Idézed a kommentemből azt a részt, hogy szerintem te ördögien gonosz lényeknek tartod a muszlimokat, és rávágod, hogy hazudok, soha nem állítottál ilyet..."

- Nem bizony! IDÉZD, HOL ÍRTAM ILYET????

"Kettő, azaz kettő sorral lejjebb pedig már habzik a szád, és pokolian aljas, emberiségellenes, sivatagi, középkori pszihopátia - gyűjteményről fröcsögsz."

- Mert az is. Ezt a muszlim vallásról mondtam.

Más kérdés, hogy a követőinek elég jelentős része valóban ördögien gonosz lesz...naná, egy ilyen "vallás" befogadása után, ahol az itt látható dolgok TÉNYKÉNT, követendő magarattásformaként szerepelnek:

www.thereligionofpeace.com/

nézze mindenki az "about islam" menüpontot, jó kis gyűjtemény van ám ott...

Na szóval...

Mivan, kölök, hol itt az ellentmondás?

Dühödben már szövegértelmezési képeséged is elveszítetted?

Vagy bevetted a fogalmazásgátlót?

Vigyázz, ha abbahagyod, kipattogzol!

Na...

Jó sok mindent linkeltem, ami bizonyítja az iszlámmal kapcsolatban megfogalmazozz kritikám, kezdve a bestiális, módszeres erőszakra való utasításoktól kezdve a követők magatartásáig.

Hmmm, né' csak:

www.thereligionofpeace.com/Quran/025-Muhammads-sex-life.htm

www.youtube.com/watch?v=XZahx7VLJRs

(ez az 1.40 perctől érdekes nekünk most...)

- Ja, ezt is kimagyarázod?


"...az én kérdéseimen olyan következetesen átsiklottál..."

- Ostobább vagy, mint hittem...ilyennel merészelsz nekem jönni, mikor többször megismételt, több tucatnyi kérdésemet vetted semmibe, bizonyító erejű tényanyagokra jelentetted ki alapismeretek nélkül, hogy "az mind szemét"...

És az előzőből, mert ide illik:

Bizonyítékok, ugye, mint pl. rengeteg idézet, videók, cikkek, melyekre EGY ALKALOMMAL SEM reagáltál értékelhetően.

Sértett hőzöngéseket, teljesen elfogadhatatlan netes anyagokat (wikipédia, és egyéb, ellenőrizhetetlen hátterű írások), elolvasás nélküli kijelentéseket, hogy "az mind szemét", na, ilyeneket viszont kaptunk bőven.

De cáfolatokat egyet sem.

Viszont azóta kiderítettem, hogy a DEBKA és a MEMRI ellenes propaganda valójában tényleg nem más, mint amit sejtettem: velük rivális, vagy kifejezetten ellenséges médiák lejáratókampánya.

***

"Hogy is volt az auschwitzi Hezbollah kiképzőtáborral, vagy a feltámadó Ráhel mátriárkával?"

- Tudja a nyavalya, majd utánnanézek. Ezt tényleg elnéztem.

De akkor egy neked, és kb. 100 nekem.

1 : 100, ok?

?

Mert akkor lennél olyan jó, és elkezdenéd hitelt érdemlően, terelés, sértett makogás, nyavalygás helyett az ÖSSZES eddigi felvetésem szépen, sorban, hitelesen cáfolni?

Ez kb. hm, legyen mondjuk 100 kérdés, és cáfolatra váró tényanyag...úgymint bő idézetek, videók, iszlamista "népgyűléseken" elhangzott elmebeteg beszédek...

Volnál oly' kedves, és elkezdenél végre valami értelmeset is írni cáfolatként?

És ha lehet, nem wikipédiával próbálkoznál?

Szánalmas vagy, ember, egy rosz vicc..
     Bernard Kouchner, francia külügyminiszter hivatalos libanoni látogatása során elmondta, hogy az Egyesült Államok hat hónapot adott Izraelnek, hogy minden építkezést befagyasszon a ciszjordániai telepeken. Kouchner pénteken tárgyalt a Hezbollah egyik…..
III. Konrad 2009.07.14 23:02:56
Hali, pár észrevétel a Kouchner - féle elmebajjal kapcsolatban:

"Bernard Kouchner...hivatalos libanoni látogatása során elmondta, hogy az Egyesült Államok hat hónapot adott Izraelnek, hogy minden építkezést befagyasszon a ciszjordániai telepeken."

1. Igazából az USA nem adhat Izraelnek semmiféle "haladékot", nem kötelezheti msemmire. Legfeljebb zsarolhatja valamivel, de ez nem történt most meg. Így nem értem, mi a retkes frászt adott elő libanonban a nagytehetségű francia külügymin.

2. A szóban forgó "haladék" lényegében Obama elnök egyfajta ajánlása volt Izraelnek. Izrael moratóriumot hírdetett fél évre a telepek bővítésére (életbe lépett? ezt nem tudom), de gynítom, csak azért, hogy megmutassa a világnak:

Ezzel ugyan frászt se' lép előrébb az eleve halva született "békefolyamat".

3. Most akkor ilyen erővel Izrael meg elkezdhetné követelni, hogy az iztaeli arabok ne szaporodjanak tovább, ne bővítség Izraelben található községeiket, városaikat, mert hogy a "palesztinol" a jövendő államukat afféle "zsidómentes terepnek" képzelik el a jelemók szerint.

A seggfej európai adminisztráció meg asszisztál mindehhez.

"A francia külügyminiszter így vette védelmébe a Hezbollah-val való találkozását: „A Hezbollah egyike azoknak a pártoknak, amelyek részt vettek a nemrégiben megtartott parlamenti választásokon. Természetes, hogy találkozom a képviselőivel.”

- Ismervén a tényt, hogy Libanon nagyobb részét gyakorlatilag egy terrorgeng (hezbollah) tartja uralma alatt, szeretnék gratulálni a francia külügyminiszternek nevezett gyáva, ultraliberális, béke - és toleranciabajnok senkinek.

Ugye, ha egy ország (pl. Libanon) olyan helyzetben van, hogy tehetetlen egy terrorgenggel szemben, így az adott banda indul a választásokon, akkor mindez ezek szerint azt jelenti, hogy a gyilkos bandát egyből "mérvadó politikai erőként", nem pedig terrorszervezetként kell kezelni.

Francia külügyminiszter...

Áh.