Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klimasas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
klimasas 2009.11.20 02:29:03
Érdekesek a vélemények én nem rajongtam egyikért sem és nem is utáltam.
Az éppen aktuális hangulatomnak megfelelően „ugráltam” az adók között akár zenéről akár a dumáról beszélünk és pont. Ezért van „hál isten” több adó nem? De lehet, hogy üzleti vagy politikai érdekből?
Mi meg megeszünk, elhiszünk mindent, vagy ugrunk annak megfelelően, ahogy befolyásolnak minket.

Olvasom itt a kommenteket, de mindegyikből hiányzik valami a tolerancia. Igaz az utóbbi 8 évben lejáratták e szó jelentését, de azért mégis.
Mindenki szeretné elfogadtatni a saját véleményét, de a másékét nem tudja elfogadni.
Vitatkozni lehet, kell is, de amikor valakinek ilyen szinten az élete részévé válik egy-egy média vagy műsorvezető „média sztár” nem biztos, hogy egészséges dolog. Hiszen ezek funkciójának a szórakoztatás és információterjesztésnek kell lennie az életünkben.
Meg kedvelhetünk, vagy utálhatunk műsorokat, embereket az meg természetes, hogy bármelyik hirtelen eltűnése hiányzik egy ideig, még az is akit utáltunk. Majd lesz helyette másik.
Aminek feltűnőnek kellene lennie az a módszer, ahogy eltűnik az életünkből és ezt kellene figyelembe venni annak is, aki utálta igaz Ő ennek örül, mert utálta itt jönne a tolerancia. Ahogy eltűnik ez is lehetne esetleg a közös pont. ( Amiről úgy terelik el a figyelmet, hogy OLYAN KOMMENTEKET ÍRNAK ami felháborítja a szimpátia tábor, és fordítva. )
Mert ha csak úgy elfogadom, hogy neki hiányzik és pont, a másik elfogadja, hogy ő utálta és pont vége a beszélgetésnek. Ezt sokan szerették volna így értelmeztetni mármint a tolerancia jelentését.
Itt lehet érdekes a több kommentben elhangzott "politikai", "véleményformálás" stb. szavak jelentősége. Ezek csak akkor érhetik el céljukat, ha hagyjuk. Márpedig hagyjuk, és ezért küzd a politika a médiáért. Viszont ha saját véleményt alkotunk és megtaláljuk a közös pontot és kiállunk az mellet, nem leszünk felhasználhatók. Nem esünk egymásnak úgy, ahogy itt a kommentek is tükrözik, ez érvényes kell, legyen az élet többi területén is. Akkor talán nem ott tartanánk ahol vagyunk.
Lehet, hogy ez összeesküvés elmélet, de valahol ezen a környéken van az igazság.