Regisztráció Blogot indítok
Adatok
APO AE

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már úgyis Pekingben járt, Professor Pizka gondolt egyet és átnézett az onnan alig 11 ezer kilométerre és 13 órányi időzóna-távolságban található St. Louisba (Illinois), ahol készített pár fotót az amerikai légierő Air Mobility Command-járól. És mivel úriember vagyok, nem…..
Itt a nyár, a hőmérséklet csúcsokat döntöget, s aki teheti, felfüggeszti a nemzetgazdaság gyarapítására tett – olykor hiábavalónak tűnő – erőfeszítéseit. Olvasóink egy része javában készül a szabadságra, s a lemilblog (deklarált közszolgálati küldetésének…..
A lemilblogtól megszokott könnyed, olykor tréfálkozó hangvétel most egy egynapos, rendkívüli kimenőt kap, mert mai témánk meglehetősen komor. Szerkesztőink, szerzőink és olvasóink egy része hivatásszerűen vagy műkedvelő módon bár, de foglalkozik kül-, biztonság- és/vagy katonapolitikával. Lehet,…..
APO AE 2009.07.14 22:40:46
@tiboru:

gratula az oldalhoz, nagyon jók a cikkek. a gyengeelméjűekkel (kavics) pedig nem kell foglalkozni: te letiltottad a fórumozásról én pedig a sokadik baromsága után felültettem egy helikopterre és jól hazaküldtem. egészen Magyarországig... de, látom azóta is jól elvan a hihetetlen kalandjaival. :-)
további sok sikert.