Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mákoskecsöpösfreestylekolbász

1 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba. A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.05.01 19:54:23
@Biriksz_Krokiksz!: Én a taktika és a konfliktus szavakkal vagyok így, a "konfliktusa van" kifejezés pedig tényleg kikészít. Nem tudom mikor kezdték, de a VV-ben is végig ezt a kettőt tolták, meg most is. (Kommentelői és TV-s részről is.)
Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.29 20:47:37
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.05.01 00:16:24
@Majom1Parádé: A VV-ben is volt ilyen dolgozós-saját pénzed költős hét. Ott koránt sem lehetett ugyanannyit keresni az egyes munkákkal, lehet most is lesz, aki ha megszakad sem tud majd túl sok mindent venni magának, más meg normál energiabefektetéssel dőzsölhet majd.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.05.01 00:39:21
@Majom1Parádé: meg volt a harmadik csapat, akik csigatésztát próbáltak csinálni, de lószart sem kerestek vele.
Éppen, hogy megszabadultunk az egyik idegesítő farmernőtől, a másik egyből úgy gondolja, hogy a héten neki kell felrúgni a teliszart éjjeliedényt. Én komolyan nem értem, mi van itt? Ezek felosztották egymás közt, hogy melyik nap ki viselkedik elviselhetetlenül paraszt módon?..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.29 01:43:52
@Furore Carcosa: Gondolod, hogy akár két emberre is képes lenne okosan-célzottan rakni bármelyik realitys bagázs?

Egy slepp legerősebbjének gondolt kiküldésére meg: legerősebbként sem kapálóznék a párbajért, a kevés esély a kiesésre is rosszabb, mint a semekkora. Ha meg engem hívnak ki, akkor legfeljebb ott vagyunk, mintha kiküldtek volna, én vagyok a legerősebb, jó eséllyel viszem ezt is. Szerintem nem olyan jó buli, ha te vagy a húspajzs.
Kérem szépen mikor kibaszták oh, pardon kiesett Heni a világ legidegesítőbb nője, barátnőmmel örömtüzet gyújtottunk a kertben, és miközben körbeugráltuk, hálaimát rebegtünk a valóságshow-k isteneihez. De egy igazi boszorkányt, nem lehet csak úgy megsemmisíteni, mert…..
Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval...
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.24 17:21:14
@VV Erőlegény: Majd jön a negyedik, ötödik, sokadik győzelme, aztán a végén Gábor vagy Gergő megnyeri a játékot.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.24 17:22:45
@Bekkara: Én erre az esetre egy sokszereplős versenyfeladatot remélek a visszajönni kívánók között. Aztán a győztes tényleg visszajöhet.
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..
  Mozgalmas kis epizód volt ez, de mivel vasárnap reggel van és nyolctól Forma-1 is van, nem cifrázzuk agyon a hogyvótot, nem emlékezünk meg Anikó szettjéről, pedig lehetne, és nem megyünk bele olyan részletekbe, mint kinek mit üzentek otthonról a rádión keresztül, pedig az is megérne egy misét,…..
  Zé áll a pajta közepén, mint aki beszart, de konkrétan, pipaszár lábait térdben megrogyasztja, és úgy mondja bele a kamerába, hogy egy hónap után a fatmlakóknak szeretetre van szükségük. Szerintem meleg vízre meg áramra, esetleg internetre és egy laptopra, hogy elolvashassák a hogyvoltokat, de…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.16 23:11:36
@VV Erőlegény: Kezdik felfedezni a srácot.

A rádióadás végére bevághattak volna egy üzenetet Danitól is. :P
Ez az epizód megint azok közé tartozott, melyekben csak pár karaktert követünk közelről, a többieknek végszó jut jó esetben, már ha az jó eset, ha Szinti beszél, ugye, ezt el kell dönteni majd egyszer, ha lesz rá érkezésem megszavaztatom, ahogy azt is, hogy Zé vehessen-e magára a jövőben a…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.14 19:50:57
@csincsilla72: Köszi! Remélem azért kezelik is.
@Biriksz_Krokiksz!: Nyehehe. Vagy fél lábát adta a farm környékén élő javasasszonynak, hogy az cserébe megátkozza Attilát.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.14 19:58:20
@Biriksz_Krokiksz!: Csak nehogy Gergő felajánlja az elsőszülött gyermekét Brigitől a győzelemért.
Valamelyik részben Dóri el is szólta magát, hogy Dani ágya átkozott. Dani meg ugye elsőként esett ki. Nem véletlen, nem véletlen.
Három dolog történt tulajdonképpen a hétfői adásban: embertelen bebaszás, hatalomátvétel és a disznók eljövetele. Mindegyikből kiágazott még valami apróság, csak hogy ne legyen nyugalom a tanyán persze, de Attila és Norbi például kurvára nem akarta egymást agyonverni, ami az előző hetekhez képest…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.12 22:50:39
@Krétagarbó: Ha annyira nem lesz tényező bent Gergő, hogy még párbajra sem nagyon viszik, esetleg egyet hoz, a végén a kevésbé jó testű, jobban utált ellenfelek ellen még nyerhet is a szavazásnál amolyan VV Robin módra.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.12 23:05:19
@Krétagarbó: Mondjuk ja, még Gergő ilyen, sőt erősebb is ezen a vonalon, az izmon kívül mást is fel tud mutatni (kutya, lámúr).
@Furore Carcosa: Csak nehogy fordítva süljön el a kigolyózási kísérlet.

Amúgy a kiesőn kívül mindenki másnak szerintem egy Norbi - Attila párbaj jönne nagyon jól.
Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.10 18:56:48
@VV Erőlegény: Számomra egész kellemes a hangja.
Ha Sanya megy, szerintem egy párbajt még tud hozni.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.10 19:44:23
@VV Erőlegény: Azért szurkolok Cintiának. Szerintem esélyes, hogy mint gyengébb ellenfelet majd őt választja a kihívó. Esetleg ha Norbi vagy Attila megy, akkor lesz fiús párbaj.
Durva időcsapdába kerültünk, így lehetséges, hogy a 15. és 16. rész hogyvoltja után máris fürdőzhetünk a 17. epizód összefoglalójában is, de az RTL-nél is adódtak ezzel gondok, ugyanis Laura, Dani és Márk még mindig ott feszítenek a főcímben, no de haladjunk. Napraforgó konferál megint, Sanya…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.09 23:35:33
Na nem megmondtam, hogy kötélhúzás lesz?
@Rémület: Na ja, Heni itt nem csak győzni, párbajt túlélni akart, hanem a földbe döngölni Vivit.
A fiatalabb játékosok pedig vészesen fogynak, kíváncsi vagyok a következő párbajozókra. Szerintem valaki megy és Cintiát viszi :)
Fogalmam sincs, hogy mi lett a tyúkokkal, akit a főcímben abúzálnak, talán levest főztek belőlük, hogy azzal fizessék ki a lakodalmas rockzenére óbégató férfikart, akik olyan lelkesen nyomják a kezdő képsorok alatt, abban a pajtában. Annyi biztos, hogy már háromszor csendült fel a szintetizátorral…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.09 10:07:05
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.09 10:43:10
@Berber Oroszlán: De Vivi középső neve fitnesz ;)
Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól...
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.08 13:02:06
@Krétagarbó: Benyomnak valami tűzrakós vagy keresd meg és párosítsd össze feladatot mondjuk.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.08 13:04:39
@VV Erőlegény: Vagy Márk szemöldökét. Egyik az egyiket, másik a másikat, aztán Márk a tükör előtt eldönti.
Anikóval indítunk, aki szintén nagy hogyvolt rajongó lehet, mert mióta Bruti szóvá tette lábainak természetellenesen görbülő mivoltát, azóta igyekszik a lehető legidétlenebbül pakolgatni őket, hátha mindez feledésbe merül. Attila a hintán fütyörészve instruálja a díszes társaságot, olyan örök…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04 14:08:06
@VV Erőlegény: Egyértelműen látszik, hogy minél kevesebb adásidő jut a műsorban Aurélióra, annál kevesebb a komment.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04 20:20:03
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04 20:27:02
@Krétagarbó: Úgy az egészre. Mondjuk az is igaz, hogy nem igazán kéne már tepernie Norbi után...
Lett egy Gáborunk, elment egy Márkunk, a Lauránk meg a békaszáját szélesre húzva azt affektálta bele a kamerába, hogy fáj a feje, és egyébként is, ez nem neki való, és elmegy, de akkor kaptak egy levelet, hogy faszombamár, mindenkinek szóltunk előre, hogy nem lesz se szoli, se manikűrös, aláírtad,…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.02 11:09:04
Amikor már úgy volt, hogy soha az életbe nem lesz lehogyvoltozva a két nappal korábbi adás, és a valóságshow-któl írtózó emberek sose tudják meg, hogy mi történt széles-e Szlovéniában, a jól bekamerázott Farmon, hát akkor SzabóZ jött, és megírta Márk hazakullogását, aki az elhíresült Gyúrós Józsi…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.01 11:01:29
@Majom1Parádé: @aloksak: Ki tudja, lehet ti voltatok. :D
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.30 22:26:32
@PeniValdes: Pedig úgy szurkoltam neki... :D
@beacska: Tiszta sor. Csak olyan kedves elképzelés volt!
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.31 17:09:25
@zsiroskenyer8686: Meg nem is hiányzik Attilának, hogy még őt is noszogatnia kelljen, hogy ugyan dolgozzon már valamicskét.
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.31 21:55:16
Először is! Minden versenyzőnek gratulálunk és köszönjük, hogy nevezett, időt szakított a versenyre! Most pedig, hogy már láttátok, kiket tartott a KLIKK és kockagyár csapat dobogóra érdemesnek, rajtatok a sor! Válassz ki 3 alkotást a 28-ból és jutalmazd a voksoddal! Miért…..
Tócóskert A kispiac 2011.04.02 18:02:00
Szerintem minden tócóskerti ismeri a Holló László sétányon levő bolt és a posta melletti "kispiacot". Nem tudom hogy ki hogy hívja, nálunk családban az mindig kispiac volt. Na ez az a létesítmény, aminek sosem lett volna szabad megszületnie, de ha már megszületett,…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2011.04.02 21:47:03
 Szörnyű dolog a rajzóra, de legalább történik néha valami ami feldobja (a némettanuláson kívül)..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2010.09.20 21:14:59
Rozmár és a haverok Kezdődik 2010.09.20 20:20:00
A rozmár A rozmár, minden állatok közül a legnemesebbik, mindenkit elkápráztat szemtelenül karcsú alakjával, fürge mozgásával és pompás agyaraival. Ez a faj már számos kiváló egyeddel ajándékozta meg kicsiny világunkat, alig bírjuk eldönteni, hogy melyikük a szebb,…..
Tócóskert DIY 2010.02.16 22:33:00
DIY. Angol betűszó, ami annyit tesz: do it yourself. Magyarul azt jelenti, hogy csináld magad. Tehát a DIY olyan, mintha magyarul azt mondanánk, CSM. Csak nálunk az effajta rövidítések nem elterjedtek (annál inkább a kocsmai rövid-ítések, haha), viszont angol nyelvterületen eléggé,…..
Új rovatot nyitunk, MURUGYA-TÁRSKERESŐ fantázianévvel, mely csak annyit jelent, amennyit. Természetesen murugya módra, segítve ezáltal a szégyenlősebb társkeresőket!Lássuk először is Mázsa Sárát, aki fennen hírdeti, hogy a mennyiség igenis minőségbe csap át, csak jó…..
mákoskecsöpösfreestylekolbász 2009.10.18 11:03:29