Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janicsek07

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most az egyik barátom írását osztom meg veletek:Nekem a Balatonnál volt a legénybúcsúm, mivel nagyon szeretem a Balatont. Az összes barátom, haverom eljött, mind ott voltak. Ez nagyon jól esett! De mivel ilyen nagy létszámmal voltak, jöttek is a jobbnál-jobb ötletek, hogy mivel…..
A szombati melegfelvonulás apropóján úgy gondoltam, hogy bemutatok két leszbi duót, de nem a pornófilmek kisminkelt, pénzért "más" lányaiból, hanem két igazi, élettársi kapcsolatban álló lánypárost, akik valószínűleg maguk is résztvevői lehetnek a lakhelyükhöz…..
janicsek07 2010.07.12 12:16:56
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
janicsek07 2009.10.30 09:45:27
A feleségjelölt még 1 éve is szorgosan kereste partnerét: vadcsajok.net/?p=157 Valószínűleg kiábrándult a netes társkeresésből.
Eredetileg a hétköznapi tévéző mindennapjait meghatározó tévéműsorokról akartam írni, de ez a műsor… ez kicsapta nálam a biztosítékot.   A műsor előtt a tízes skálán 1,9 volt a port.hu-s értékelése, az első adás után 2,6-ra nőtt (jelenleg 2,5)! Mint…..