Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackLeo

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
JackLeo 2011.01.05 19:05:32
@fegyvervideoponthu: 3, "az epelmeju tobbseg, aki elne ezzel a lehetoseggel, az nem "atfeliratozott 250-est", hanem valami furgebb robogot venne csak, mert OLCSO kozlekedesre kene valoban."

A többségnek igen. De mint ahogy most is 50-es papírokkal 125-ös robik rohangálnak, honnan gondolod, hogy azok, akik a mai törvényeket nem tartják be a holnapiakat be fogják tartani?
JackLeo 2011.01.05 20:29:37
@fegyvervideoponthu:
"Elhetobb jogszabalyokat konnyebb betartani. Most pont semmi ertelme letenni az A1 jogositvanyt, mikor gyakorlatilag semmilyen elonnyel nem jar, csak a jogkovetes tudataval."

Ezt már annyiszor, de annyiszor hallottam más dolgok kapcsán. Ez az alapvető külömbség a mi és a nyugati ember mentalitása között. Mi megmagyarázzuk, miért eleve értelmetlen betartani egy szabályt. Hányszor hallottad már, hogy én csak azért nem fizetem be az adót, mert.... és itt jön az úgyis ellopják, én ezeknek soha, a komcsiknak-jobbosoknak aztán nem, mert a szomszéd sem stb. A nyugati meg betartja a szabályt, mert az a szabály és veri a palávert a képviselőjénél, hogy változtassák meg, ha nem tetszik neki benne valami. Persze ez durva általánosítás, de nagy vonalakban mégis megáll. ( Ne gyertek kérlek a nyugaton is csalnak adót meg hasonlókkal. Persze. van itt is egy rakás csaló. Meg ez nem emberminőségi kérdés. Nem gondolnám, hogy a német bármivel is jobb ember mint én. De ez egy alap tulajdonság.)

Nem tudok EGY darab otthoni motorral rendelkező ismerőst mondani, akinek minden papírja rendben lenne. Vagy a motoron van buherálva, vagy jogsija nincsen (40 éve vezet nagymotort jogsi nélkül) vagy biztosítása nincsen, vagy, vagy , vagy...

Szerintem ez önigazolás.
JackLeo 2011.01.05 20:35:12
@Rocko-: "a) balesetet okoz. rájön, h neki ez nem jó, és leteszi.
b) konzekvensen okoz balestet, nem szép ilyet mondani, de előbb-utóbb meghal vagy nyomorék lesz. ergo nem okoz problémát
c) balesetet okoz, majd az xedik alkalom után rájön, h ez neki nem jó és fejlődni fog."

a) Csak ne az én és ne is a te autód-motorod-gyereked épsége legyen ennek az ára.
b) Minek is a műszaki? Aki felelőtlen meghal előbb vagy utóbb. És a biztonsági öv?
c) Ezt meg sakkozd ki az előző ketőből

ÉLJEN a DUCATI!!!!!!! :) Jöjjön már a tavasz!!!!! :))) Csuhajja de jó a kedvem :)
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
JackLeo 2010.06.07 17:17:15
index.hu/gazdasag/blog/2010/06/07/csanyi_fia_eladta_az_osszes_otp-reszvenyet

Gratulálok! Azok az alávaló offshore lovagok! Már Orbán Viktor barátai is menekülnek a magyar papíroktól. Mostani árfolyam: 4750 az ember eladta átlag 5330-ért. Lehet, hogy tudott valamit Orbán terveiről? Nem ezt hívják benfentes kereskedelemnek? Ezért a civilizált világban börtön jár! Persze tudom. most forradalom van. Ilyenkor a forradalmároknak még a lopást is elnézik a ZEmberek.
JackLeo 2010.06.07 17:17:16
@ORGASMUSFORSCHER: Vigyázó szemedet a benzin árára vessed! Négy forintal megy föl a benzin ára szerdától.
Hogy mitől megy föl meg le az euró jobban tudják a bankok mint te vagy én. Ők mondták világszerte, hogy ez bizony hegyes szög volt a forint hamvas kis testébe. Persze tudom, ezek a bolond szakértők amerikától Frankfurtig, Londontól Tokióig mint csak Bolgár Györgyöt hallgatnak.... Ébresztő! Titeket BECSAPTAK. Ez itt a való világ. Matolcsi-Orbán mesekönyvet bacsapta apuka!
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
JackLeo 2009.11.04 00:04:15
@Hondafan: Ja igen. Az új 5 GT pl. Abban el lehet férni. Szerintem megcsinálták vele a használható X6-ot. Megvannak annak az előnyei, magas, kényelmes, de nem ormótlan, ki lehet látni hátra. A csomagtartója kifejezetten praktikus.
Nekem tetszik.

A technika benne meg gyak a hetesé.
JackLeo 2009.11.04 00:08:03
@Fiery: Akko jókora ember lehetsz! Én a 180cm-emmel kényelmesen tudtam minizni. És abból a John Cooper Works egy nagyon ütős kis autó. Csak nem hátsó kerekes.
JackLeo 2009.11.04 00:11:15
@Fiery: Nemtom. Szerintem az X6 tünik el inkább. Azt egyszerűen túl macsósra csinálták, de abszolút használhatatlan. A GT meg olyan, csak praktikusban. Engem meggyőzött. Az R-classe ? nekem a GL jobban tetszik. Az való valamire. Az R megy egy hosszú toyota.