Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kd94

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Get off my lawn kitűnő játék, csak kicsit nehéz. Hosszabb munkakerülésre ad alkalmat, ha elég ügyes vagy; könnyűnek látszik, de a 16-17. szintek felé nekem már reménytelen volt. Egy kék emberrel kell menni, aki gondozza a kertjét, vigyáz rá. Egyszer csak meglátja, hogy kis…..
Nem tudom eldönteni, hogy imádom vagy utálom ezt a rókás remeket. Műfaját tekintve elvileg kalandjáték, ám sokkal inkább platformer, öldöklés és lövöldözés nélkül. Az alaptörténet szerint William kiépített egy rúnaköves teleport-rendszert a raktáráig, ám váratlanul a…..
Előző heti rejtvényünk nyertese a Komlosi St nick alatt rejtőző munkakerülőnk, nyereménye egy Rome Total War és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten egy újabb Legjobb Választás játékot, a Tomb Raider Anniversaryt lehet…..
Ha mindig is szerettük nézni, ahogy különböző épületeket robbantanak fel rendkívül precízen, akkor a Demolition City a nekünk való játék. A feladatunk mindössze annyi, hogy épületeket  romboljunk le egy adott szint alá. Nehezítésként nem mindenhova rakhatunk bombát,…..
kd94 2009.07.15 09:35:41
Hogy lássátok, nem egymás között sorsoljuk ki itt a szerkesztőségben a príma nyereményeket, álljon itt a 10 éves Kincses Domonkos fotója. Ő volt a szerencsés a múlt heti nyereményjátékon, anyukája kíséretében az előbb vette át a nyereményét, de mielőtt elporzott volna…..
kd94 2009.07.14 13:48:55
kd94 2009.07.14 15:39:31
@opposition: grat ott a pont, természetesen a pályázatra gondoltam, ez eszembe sem jutott :)