Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vark

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
Vark 2011.11.11 18:49:16
@Dynamo: Moskau nem volt. Itt a setlist:
1. Sonne
2. Amerika
3. Keine Lust
4. Sehnsucht
5. Asche Zu Asche
6. Feuer Frei
7. Mutter
8. Mein Teil
9. Du Riechst So Gut
10. Link 2, 3, 4
11. Du Hast
12. Haifisch
13. Bück Dich
14. Mann Gegen Mann
15. Pussy

Encore

1. Mein Herz Brennt
2. Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?
3. Ohne Dich

Encore

1. Engel
2. Ich Will
Vark 2011.11.12 16:08:55
@sztenke: Sejtettem, hogy valaki ki fogja ragadni a "lényeget". Bármi meglepő nem egyedül mentem, hanem rajtam kívül még 2 emberrel. Nekik odaadtam egyet-egyet koncert után, egyet elküldök egy távol élő ismerősömnek, aki sajnos anyagi okok miatt nem tudott ellátogatni a koncertre, de nagy kedvence mint a Rammstein, mint Richard, egyet pedig rohadt nagy önző módjára elrakok magamnak.
Köszönöm a csupa jóindulattal megfogant kérdésedet (igazi magyar), és én szeretnék elnézést kérni, hogy önző ember módjára elhalásztam előled vagy más ember elől egy 300ft-os pengetőt. Ha ennyire zavar, akkor szívesen odaadom az enyémet egy postacím ellenében. Komolyan.
A vetarás dologra pedig nem tudok mit mondani. Számomra inkább eszmei értéke van.
Roppant kínos, hogy még csak most tudom kitenni a pályázatokat, ám technikai problémák hátráltattak. Az is elég kínos, hogy a több száz látogató közül csupán öt vette a fáradtságot arra, hogy szerencsét próbáljon a nyereményjátékon, ami egy picit elszomorító, hiszen…..
Vark 2010.11.18 16:23:35
 Gondolom ismeritek a Kinectet amit a Microsoft szorgosan (khm) fejleszt. Anno a bemutatókon aktívan szerepelt a Milo Project is amiben egy kisgyerekkel beszélgethettünk... Érdekesnek tűnt. Az IGN készített egy paródiát ami engem nem kicsit mosolyogtatott meg.  …..
Vark 2010.09.22 18:50:40
@VIDEACITY5: És ez most hogy jön ide? Ettől függetlenül (ha csak a játékipart vesszük) alig van 1-2 belső stúdiójuk és ők se fejlesztenek már egy ideje komolyabb játékot (értsd: kasszarobbantó AAA cím), second party fejlesztőkből élnek (Remedy). Kinectel is ez a helyzet. Felkértek jó sok külsős tehetséges embert jó pénzért, majd a saját mérnökeik egy kicsit hozzáraktak (hangvezérlés) a dologhoz és voálá: Kinect. Egy szó, mint száz. Microsoft mint fejlesztő nem helytálló, max mint kiadó.
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
Vark 2010.09.08 16:12:53
@freddyD: Régebben már én is küldtem (és ki is raktad) képet a 100ft-os AH-ról szóval nem teljesen az első ;)
Akik ismernek tudják rólam, hogy nagy Guitar Hero búza vagyok, így nekem ez mindenképpen a hét híre. A GamesComon eleresztett trailer mellett felfedték a szeptemberben érkező új GH teljes dallistáját. A GH5 és a Band Hero féle gyenge próbálkozások után úgy tűnik, hogy végre…..
Vark 2010.08.19 23:17:51
 Sziasztok! A legutóbbi harc egyértelmű győztese Ezio Auditore de Frienze, maga mögött hagyva Dominic Santiago-t. Viszont ma szinte vérremenő harcnak nézőnk elébe, hiszen a retro-korszak 2 legnagyobb neve néz farkasszemet egymással! Szerintem idézettekkel és bemutatkozókkal…..
Vark 2010.08.17 00:29:58
Most, Bangladesh saját készítésű Hulk filmjéről láthattok egy trailert. Emberek! Készüljetek fel, hogy ezután 2 percig fogtok magatok elé nézni! Ez nem Fake! ..
 Sziasztok! A legutóbbi karakterharcos botrány elkerülése végett már más szavazómotoron keresztül szavazhattok kedveltebb karakteretekre. A legutóbbi meccsen a Prince győzedelmeskedett, reméljük hasonlóan szoros szavazást láthatunk majd ebben a fordulóban is. "Running away…..
Meghalt a MacBook töltője.. az adaptertől a Mac felé haladó kábel az elejénél felszakadt, és elvált a két kábel - kipurcant. A macben még bő egy órányi nafta van, úgy, hogy dolgoznom kéne vele. Ebből egy új adapter lesz úgy tűnik. Felnyitottuk a töltőt és a kábelt is (a…..
Jön az egyetem, kezdődik szeptemberben.. A szokásos lépéseket végig kell járni - adategyeztetés, beiratkozás, tárgyfelvétel (ha épp nem veszik fel helyetted első félévben), és természetesen: gólyatábor.A gólyatábor korántsem kötelező - de ajánlott.…..
Premier történt, ugyanis még sosem történt eddig olyan, hogy freddyné mondta volna, hogy "Ezt meg szeretném nézni moziban". Általában én vagyok a kezdeményező és én választom ki a filmeket. Nem mintha tilos volna neki, általában így alakul ki. Az esetek 90%-ban jól is…..
Sziasztok! Emlékeztek még a Good-Games-es Red vs. Blue-ra? Nem biztos, mert igazából nem is volt sokáig. Isty vezette anno, de mivel hamarosan távozott tőlünk a második évadra kitöröltük ezt a rovatot. Aztán jöttek olyan játékok, amik egyszerűen könyörögtek azért, hogy…..
Vark 2010.07.25 20:53:04
@Szlavi: Mi a bajom a GTA 4-el, és úgy az egész brandel? El kell menni A pontból, B pontba, ki kell nyírni egy személyt, jó esetben félszáz félkatona vigyázz rá állig felfegyverkezve (9mm-es pisztoly már kiment a divatból. Minigun, az a tuti), akik ha megölnek, akkor kezdheted megint elölről a küldetés a város másik feléből. És minden egyes küldetés erről szól már vagy 6 rész óta.
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Good-Games Mi a véleményetek? 2010.06.27 10:13:00
Sziasztok!Mint tudjátok idén jön ki az új Medal of Honor. És gondolom azt is kenitek-vágjátok, hogy Afganisztánban fog játszódni a történet. Az előzetesekben említve van egy pár jármű amiket használhatunk majd a kampányban. Remélem olyan jól tudják majd alkalmazni akárcsak a…..
Vark 2010.06.27 17:53:04
@Rowlend: Mivel a DICE fejleszti az új MoH multiját is, és a Bad Company 2 is az ő kreálmányuk, így igen, lehet köze egymáshoz a két játéknak.
+++Spoileres+++ Anno az első évadot csak amiatt néztem meg, mert hatott rám a promó. Hűha, ez biztos jó lesz. Heti egyszer néztem a tv-ben, függő nem voltam, de azért lekötött. A második évad első epizódjának első 5 perce lehetett az, amire azt mondtam, hogy…..
Vark 2010.05.25 22:25:25
@freddyD: Igaz, hogy nagyon nem illik bele a 6 évad történéseibe, de legalább valami érthető befejezést adtak neki. Különben bennem még mindig motoszkál egy kérdés. Hogy a francba kerül oda az a böhöm nagy egyiptomi szobor? Különben tele van a sorozat egyiptomi dolgokkal. Néhol hieroglifák tűnnek fel, néhol szobrok. De azért mégis jó, hogy egy csomó kérdést lógva hagytak (ettől LOST ugye), mert a néző, aki offline szereplője a sorozatnak tud belemagyarázni dolgokat, komplikálni, ahogy Te is írtad néha jobb következtetéseket von le maga a néző, mint ami később a sorozatba kerül. Engem az nyugtat, hogy Jackék se tudtak többet a szigetről, mint én :D
Vark 2010.05.26 07:06:09
@algi: Én úgy hallottam, hogy ebben az esetben is már meg volt írva a teljes sztori az első pillanattól kezdve az utolsóig.
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Vark 2009.07.14 19:23:43
@szkennel: Ezen a kiadáson már nincs rajta.