Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightWalker

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Az Oscar Awards legszánalmasabb résztvevői közé két nőt szavaztam be az egyik egy Brandi Glanville nevű hölgy, valami háziasszonyos valóságshow résztvevője, és mint ilyen, úgy tűnik egyik neves divatház sem szándékozott a számára semmilyen ruhát felajánlani, így hát maga…..
HeStyle Augusztusi Zara frissítés 2012.08.15 14:30:00
A néhány napja bemutatott őszi Zara kampány sem volt semmi, de a most megjelent, az augusztusban boltokba kerülő Zara kollekciót bemutató lookbook talán meg azon is túltesz.A sokak által kedvelt Zara az elmúlt hónapokban nem igazán kényeztetett el minket túl jó fotósorozatokkal,…..
NightWalker 2012.08.16 08:52:18
@monddazigazatmar: Meglehet azért nézett ki jobban a csöves, mert a dresszével nem plakátolta magára "EMBEREK RATYI VAGYOK!".
Elégedett lenne? (fotó: MTI/Kovács Attila) A közelgő olimpiára való tekintettel meg kell emlékeznünk az idén télen nagy port kavart formaruhákról is, ha már egyszer elindítottuk heti matyó rovatunkat. A lényeg: a fő gond a népies olimpiai formaruhákkal, hogy hihetetlenül…..
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
NightWalker 2012.01.18 19:24:49
A Motorola Droid 3-at az amerikai Verizonnal közösen fejleszti a cég. Egy kiszivárgott videóról kideról néhány újdonság a Motorola úgy csúcsmobiljáról. Nyolc megapixeles kamera lesz benne, 1080p videókat tud majd készíteni. Arról nem szólnak a hírek, hogy kétmagos processzor…..
NightWalker 2011.06.06 15:49:13
Az NMHH médiatanácsa szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a múltkori 144 millió forintos büntetés után - ami november 20-tól december 31-ig vizsgálta a Való Világ4 műsorát - újabb 88 millió forintra büntették az RTL Klubot.A médiatanács vizsgálata szerint ugyanis…..
  A Facebookon mozgalom indult a múlt héten, hogy Anikó és Gigi helyett vezesse Éva az Alekosznak Való című műsort, mert a villalét alatt ők barátok voltak. Anikó szerint ez nem kívánságműsor, Éva azonban mégis betörtette magát a produkcióba. Kedvére okoskodhat az RTL-en…..
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
hogyvolt VV4 - 4X134 2011.04.30 16:10:00
Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy…..
NightWalker 2011.05.01 11:24:28
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Lucy 2011.04.17 11:30:00
Eheti játékcsajunk, az Assassin's Creed sorozat Lucy Stillmanje jó példa arra, hogy egy háttérfigura a későbbiekben hogyan kaphat fontos szerepet. (Vigyázat, innentől spoilerek jönnek!) Az első játékban Lucy még csak az Abstergo vállalatnál dolgozó asszisztens volt, aki az Animus…..
NightWalker 2011.04.17 17:23:00
@báró Leopold: Szerepelni fog az AC3-ban, mert a helyzet nem olyan súlyos, mint ahogy azt az ACB vége indokolná, de nem akarok spoilerezni.
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
NightWalker 2011.04.14 12:59:52
hogyvolt VV4 - 4X115 2011.04.11 14:45:00
Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
hogyvolt VV4 - 4x104 2011.03.31 15:45:00
Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére…..
Május 7-én vagy 8-án ér véget a Való világ negyedik szériája, jelentette be a Lilu a szombati kiválasztáson, amin a boglyasfejű Évát immáron harmadjára zavarták párbajozni kis pajtásai. A VV4 vége szépen belecsavarodik a Csillag születik következő kiadásába, ami meg majd…..
hogyvolt VV4 - 4x100 2011.03.27 15:25:00
Száz szónak is egy a vége, itt a századik poszt. Lilu, mintha csak sejtette volna, hogy a mai nap különleges, kiöltözködött, mint szarospista Jézus neve napján, strandkorlátkék blézer a nyolcvanas évekből, öklömnyi tüllös-láncos kitűzővel, diszkrét tevepata,…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..