Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StkStikk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Valóság Vallása Van kanál 2013.08.14 19:00:00
11 éves lehettem, amikor először hallottam a semmi filozófiájáról. Egy félrészeg ürge eszmefuttatása volt valami haveri összejövetelen a szüleim egyik barátjának az ismerősénél, ahol gondolom mindenki jól berúgott, én meg azért voltam ott, hogy ne legyek otthon egyedül. Az…..
  Mielőtt rátérnék a futásra, szeretném üdvözölni a Nemzeti Adó és Vámhivatal négy, valamint az APEH további 11 alkalmazottját, akik az utóbbi 2 hétben belájkolták a blogomat Facebookon. Igazán kedves ez az érdeklődés, és szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az a…..
IDDQD És a Kratost nyerte... 2011.01.14 08:12:00
Éjfélig lehetett még képaláírást küldeni a Kratos akciófiguráért (amiért nagy köszönet a Sonynak). Nagyjából százan jelentkeztetek erre a nyereményjátékra, és körülbelül minden második ember körömgombás poént küldött, ami valahol kicsit ijesztő, bár jelezheti azt is,…..
IDDQD A nap képe 2011.01.07 10:00:00
A háború mindig változik. A recept soha...
Nemrég volt ugye egy nagy sikerű eBay-nyereményjáték a blogon, most hasonlóra készülünk, mert megint akadt egy kis elköltenivaló pénzünk. Részletek hamarosan jönnek (arról is, hogy ki a titokzatos jótevőnk, és arról is, hogy mi a verseny lényege), egyelőre annyit mondok csak,…..