Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foregon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sous Vide technológia csodálatos tulajdonságai mellett kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmet technológia szakszerűtlen és öncélú alkalmazásának veszélyeire, hiszen nem csak az előnyeit illik taglalni, hanem véleményem szerint beszélnünk kell erről is!…..
CulinArtist MI AZ A SOUS VIDE? 2008.03.07 11:26:00
MI AZ  sous vide .....azaz hogyan készítsünk egészséges és tökéletes szaftos sous-vide félkész ételeket? Segítségre van szüksége a Sous-Vide technológia bevezetéséhez?     RÁNK TALÁLT! A Sous Vide (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt) egy professzionális főzési metódus, amely oxigénmentes…..
CulinArtist SOUS VIDE A KONYHÁBAN 2008.03.07 11:30:00
Felhasznált irodalom: Csíki Sándor Sous-vide   - vákuum alatti hőkezelési technika - egy módszerétől azt várhatjuk, hogy tartsa fenn a hozzávalók integritását azáltal, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleteknél  készítsük el ételeinket. Az amúgy is lassan…..