Adatok
foregon
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A Sous Vide technológia csodálatos tulajdonságai mellett kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmet technológia szakszerűtlen és öncélú alkalmazásának veszélyeire, hiszen nem csak az előnyeit illik taglalni, hanem véleményem szerint beszélnünk kell erről is!…..
foregon
2009.07.14 01:31:09
elolvastam ezt is bár ebből nem értettem sok minden de lehet csak nem birom felfogni az álmosságtól:P
MI AZ sous vide .....azaz hogyan készítsünk egészséges és tökéletes szaftos sous-vide félkész ételeket?
Segítségre van szüksége a Sous-Vide technológia bevezetéséhez? RÁNK TALÁLT!
A Sous Vide (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt) egy professzionális főzési metódus, amely oxigénmentes…..
foregon
2009.07.14 01:08:26
foregon
2009.07.14 01:09:29
Felhasznált irodalom: Csíki Sándor Sous-vide - vákuum alatti hőkezelési technika - egy módszerétől azt várhatjuk, hogy tartsa fenn a hozzávalók integritását azáltal, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleteknél készítsük el ételeinket. Az amúgy is lassan…..
foregon
2009.07.14 00:39:30
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz