Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imianyuja

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..
Már több, mint egy éve írtam ide, a napok azóta is szépen teltek, Anna óvodába jár (amikor épp nem betegeskedik), csendben teltek a napok.Ennek az írásnak az apropóját az adja, hogy valamikor szeptemberben az MR vizsgálat talált egy csomót a hasüregben. Rögtön ellenőriztük…..
Imianyuja 2011.06.28 22:49:17
@Brobika: Igen, sok olyan van, akinek kiújul...viszont sokkal többnek nem...ti is ebbe kell hogy tartozzatok. ;)
Annának üzenem, igaz hogy húszas éveim végén járok, de nekem is ez a kettő a kedvenc színem. :))
Tanulj meg küzdeni!! Reloaded 2010.03.05 15:25:58
Ma 11 fele vissza jöhettem a kórterembe az intenzívről. A műtét sikerült, a bal oldalon nem találtak többet csak annyit amennyit a ct is kimutatott. Egyébként jól vagyok bár szómi szó azért nem mondom h. nem fáj semmim, de egész türhető. Jövö héten haza lehet mennem, utána…..
Hát igen...eljött az utsó este a a műtét előtt. Holnap fél 11-11 körül lesz ez után az intenzív osztályon leszek ha minden jól megy akkor pénteken hoznak vissza. Remélem minél hamarabb tudok majd írni, és ha kérhetném küldjétek nekem az energiát!!...Hát addig is szép hetet…..
Imianyuja 2010.03.03 17:59:28
Tanulj meg küzdeni!! Köszönöm 2010.02.18 10:50:51
Köszönöm mindenkinek aki segíteni akar, és azoknak is akik átérzik, akik csak olvasnak, köszönöm mindenkinek, hogy velem vannak. Nem hittem volna, hogy ennyien vagytok!!Köszönöm, hogy kellemes csalódást okoztatok!!!..
Tanulj meg küzdeni!! -- 2010.02.16 19:20:47
Köszönöm mindenkinek az energiát, és ha kérhetném, akkor kérnék még. Holnap megyek Pestre, ahol elmegyünk a TBC intézetbe valami szakorvoshoz, és ő majd megmondja mi lesz.Nem adom fel, mert élnem kell!!...rengeteg tervem van még... Igazából másra nem is tudok gondolni...persze ez…..
Tanulj meg küzdeni!! :'((( 2010.02.15 17:14:18
Hát amennyire jól indult a napom, annyira rosszul folytatódott.....CSak ülök és nézek ki a fejemből. Már a könyek sem jönnek. Ma csak rossz híreket kaptam, és hát eléggé elvagyok keseredve, igazából ez rossz szó, mert még mindig a fel se fogom állapotba vagyok....hát most csak…..
Imianyuja 2010.02.15 23:46:22
Tanulj meg küzdeni!! jöhet a pihi 2010.01.21 11:08:42
Köszönöm az aggódást, jól vagyok csak kicsit nagyon lefoglalt a tanulás:), de elméletileg végeztem, már csak egy tárgyat kell teljesítenem (webhely épités). Köszönöm jól vagyok....várom h. mi lesz meg kapom-e a biol. kezelést, de hát lassan őrölnek Isten malmai és a magyar…..
Végre lezárult a 2009-es könnyűnek nem igen mondható év. Holnap vizsgázok és már kezedek elég rendesen izgulni, de hiszem h. átfogok menni. A minap keresegéltem a neten és rábukkantam a Titok c. könyv-és film magyar honlapjára. Olvasgatva az emberek pozytiv vissza jelzéseit....jó…..
Imianyuja 2010.01.05 13:54:27
Szeretnék mindenkinek aki olvassa a blogom nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni!!!.....És persze nagyon köszönöm mindenkinek aki hasonlókat kívánt nekem!!!" Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy…..
Tanulj meg küzdeni!! Válasz 2009.11.23 10:36:19
Köszönöm jól vagyok, de a napokban jártam felülvizsgáltokra, így egy kissé ideges vagyok...eddig egész jól bírtam, de vagy ma vagy holnap fog kiderülni a melkas ct eredménye ami miatt nem kicsit izgulok...Köszönöm kommit, jól esett!!:))......És egy kis jó hír: a felkar és hasi…..
Nagy-nagy örömmel tudatom mindenkivel, hogy a mai CT vizsgálat esemény nélkül lezajlott, és NEGATÍV!Kicsit nagyobb a mája Panninak, de ez csak a kezelés mellékhatása...
Imianyuja 2009.08.14 22:02:11
Hamarosan tényleg folytatom, de addig itt van Böbe néni néhány ragtapaszra rajzolt képecskéje. Valahol megvan a többi is, de most csak ennyit találtam hirtelen Pannika fiókjában. Úgy nézzétek, hogy ezeket Böbe néni az ő nézőpontjából fejjel lefelé rajzolja:..
December 28-án este kellett visszamenni. Bea nővér fogadott minket, és kikaptunk, mert este nyolc körül érkeztünk. Anna rögtön kapott is egy beöntést, és éjfélig már csak ihatott, utána pedig semmit se kaphatott, mert 29-ére volt kiírva a műtétje!Másnap csupa jó hírt kaptunk!…..