Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wallony

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
Wallony 2007.07.26 12:12:06
Visszatértem, hogy emeljek kicsit alacsony vérnyomásomon. Max. erre jó itt néhány hozzászólás :-) Maradjunk már a témánál!
Jó, hogy itt kitomboljuk magunkat, meg elmorfondírozunk. De még van legalább 7 bö esztendönk, mielött Törökország sanszot kap. 2015-nél elöbb egy politikus sem említi komolyan a felvételüket. Manapság inkább az EU-n belüli integráció tünik elötérbe kerülni. Lesz még talán egy horvát bövítés az elkövetkezö években - a tárgyalások meglódultak, mióta déli szomszédunk az EU fenyegetö torokköszörülésére hirtelen megtalálta Gotovinát. Aztán a többieknek csak "pápai áldásokat" küldöznek, hogy tartsanak ki, majd egyszer...talán...
Valaki feljebb megjegyezte egy bejegyzésemre, hogy ne jöjjenek a törökök, mert bécsben megdobálták. Ok, azért fogalmaztam én is szélsöségesen - robbantás - , mert az a csúcs. Beleértendö minden annál enyhébb megnyilvánulás is. Nekem is vannak hasonló, ok nélküli inzultálásos tapasztalataim. De nem csak törökökkel, arabokkal, nem csak nyugaton (és itthon sem csak a romák a hunyók). Ez néha sajnos elkerülhetetlen egy szekularizált, erkölcseit, gátlásait levetközött Európában. Hm...hm...
Egyéb iránt ahogy mi sem mehetünk 2009-ig a legtöbb országba az EU-n belül dolgozni, a törököket is tutira agyon fogják korlátozni. Persze már ma is sokan vannak nyugaton. Erre is értettem, hogy aki akar, már itt van.