Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosz250

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
Tegnap a vietnámi kormány megnevezte azt a 11 személyt, akiket véleményük szerint felelősség terhel az ország történetének legnagyobb természeti katasztrófájáért. 2016 tavaszán vagy 100 tonna döglött halat vetett partra a víz pár nap alatt Vietnám 4 tengerparti tartományában. A katasztrófát okozó…..
Barátommal összefutottam tegnap. Legyen a neve Bálint. Péntek délután 5 óra, Váci úti Tescótól a Váci útra rákanyarodó autó és Bálint autója, aki a Váci úton haladt összeütközött. Nos, igen. Mindketten rózsaszínnek látták a lámpát. Vagyis az egyik gyorsabban indult, a másik meg talán átzúzott a…..
Aki valaha volt kollégista (jelen sorok írójának volt szerencséje hozzá), az tisztában van vele, hogy noha megvannak az előnyei, azért a világnak ezen a táján ritkán fáklyásmenet a koleszos…..
gonosz250 2015.08.13 13:00:09
Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet…..
gonosz250 2013.11.14 23:26:47