Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzala

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyek és helyzetek, amikor az osztrákok nem szívesen fizetnek. Amikor jobban fáj, ha kiadnak, mint amit a pénzért cserébe kapnak. Lássuk, mik ezek? Egy igazi osztrák kuriózum, mely párját ritkítja Európa-szerte, 1962-ben lett bevezetve. Azóta örvendeztetik meg a helyi lakosokat azzal, hogy…..
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
uzala 2011.08.27 20:29:42
@Szerzet: nem ismersz engem szerzet, az hogy veszed a bátorságot és le "öcsém" ezel, az a no komment.
mit vársz tölem? miért próbálsz megsérteni? nem fogok kifordulni magamból és tahóként visszasértegetni. az hogy véleményemet zagyvaságnak nevezed, meg megint ugyanaz a szint. ettöl még nem lesz a véleményem zagyvaság, csak max. te írtad valamire -észérvek teljes és bántó hiányával-, hogy az zagyvaság. ..
érdekes, hogy a hétvégén meglátogatott egy a Sorbonne-on végzett atomfizikus barátom, aki x éve elég sikeresen -többek között- tözsdézik és furcsa módon ö nem gondolta zagyvaságnak a gondolataimat, sött nagyjából egy az egyben osztotta véleményemet, pedig neki a lichtensteini menö ügyvéd a papája, aki pl. berlusconit védi x ügyben és részegen nagyon erdekes dolgokat szokott beszélni :) de tényleg. miért kell direkt tahóként viselkedni idegen emberekkel? :D