Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toji

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...
Toji 2009.07.13 21:23:25
sziasztok!
új vagyok itt de csak a fejemet fogom és röhögök rajtatok!

Tegyük tisztába a dolgokat: Ma csak jó autók vannak és még jobbak!!! Hogy ki melyiket választja izlés kérdése és ezért senkit sem kell anyázni, pláne nem elküldeni a pics..be!

Tisztelt suzukis,

Nem akarlak megbántani de írtad hogy ha felteszel a szuzira légszűrőt, meg kipufogót meg turbót meg...meg...meg, akkor lehet hogy nem lesz ellenfele csak kevés. De ezt úgy kellene megnézni hogy az ellenfél (bmw, audi, stb) ugyanezt felteszik a kocsijukra és akkor összemérni. Valszeg a turbós szuzuki sehol sem lesz modjuk egy turbós bmw vagy audi ellenfele. A ti szavaitokkal élve elmehet a szuzuki a picsába. Bocs ha belemászok a lelkivilágodba.

Tudod a szivót a szivóval, turbóst a turbóssal kellene összemérni. Ha meg versenyautót akarok akkor olyat veszek, ami gyárilag turbó és nem kell rá külön költeni!

Mert én is azon akadok ki hogy nagy autó szaklapok vitáznak arról hogy melyik a jobb szivó 1.6 benya vs. 19 td?

idióták 1.6 - 1.6 ellen tádá tádé ellen ez így korrekt, mert ha össze kellene hasonlítani akkor a 1.9 tdi-t az 1.9 turbó benzines ellen, így egál. És akkor a td a picsába nics sehol a turbo benzin ellen, hidd el én összehasonlítottam őket. A te 1.6 swiftedet 1.6 bmw-vel vagy audival hasonlítsd össze lehet a szuzi sajnos nem lesz elöl a sorban.

De ne csüggedjetek és ne sértegessétek egymást mert én is tudok olyat hogy nekem van egy temprám 1.9 td. (93 le) versenyeztem egy 1.9 pdtdi (110 le) oktáviával, legnagyobb meglepetésemre megvertem, de a motorok egálban voltak ezt így kell csinálni.
Toji 2009.07.13 21:39:55
@Audifan: Nos amit írsz az már felháborító, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy külön órára jársz?

Az hogy egy 1 éves autó félig szétrohadt az egyszerűen hazugság, a csattogós dízelről meg annyit hogy nekem megfelel 92-es olasz tds, de megmutatnám milyen hangja van csendesebben ketyeg mint némelyik mai szar modern dízel és semmi bajom a kocsival csak tankolom.

A panelproli meg nem azért lakik panelben mert nem telik másra hanem mert ez kényelmes. Tudok olyanról aki panelben lakik és porsche cayenne áll a parkolóban, na azzal mi van? Az meg hogy te valszeg nem panelben laksz csak öröm legyen számodra, vannak akiknek csak erre telik de leglább fedél van a fejük fölött.