Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nilüfer

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több, mint fél éve nem posztoltam körömpörköltet (pedig emlékszem, hogy főztem legalább egyszer :), ezért itt az ideje egy újabb receptnek. Eltérés, hogy a krumplit is belefőztem, amitől remek íze lett! Az alapanyagot feleségem vette, még amikor gipszben tengettem napjaimat, de akkortájt nem…..
marsbéli krónikák 2013.06.28 15:11:49
Csípem az ilyen cikkeket. Mi, Anyák, elfogadjuk, ha bölcsibe adod a gyermeked, mert dolgoznod kell, különben nincs kaja, meg áram a lakásban, de azért tudd, hogy iszonyú, soha fel nem dolgozható traumát okozol ezzel gyermeki lelkének, és minekszülaz ilyen. ..
marsbéli krónikák 2013.06.01 21:42:41
Ma kellene a kicsinek két naposnak lennie, ehhez képest hét hetes, repül az idő. Amikor egy hétfő este, április elején rajtaütésszerűen elfolyt a magzatvíz jelentős része, rémült rikácsolásomra a férfi a háznál elrohant apósomért, hogy vigyázzon a már alvó gyerekre, mi…..
juharizsuzsanna Lehetne Jézus is 2011.12.13 20:47:00
Törvényszéki arcrekonstrukcióval elkészítették egy I. században Jeruzsálem környékén élt zsidó férfi arcát, hogy megmutassák, milyen lehetett Jézus. Richard Neave, a Manchester Egyetem törvényszéki szakértő munkatársa izraeli régészektől az I. században Jeruzsálem…..
Nilüfer 2013.04.10 12:11:13
@petike777: Tényleg nem értem..de nem is lényeges.
Nem tudom, a zsidók kit, hogyan fogadtak be, messze nem is tartozik a témához,a Talmud tanulmányozását te hoztad fel Jézussal kapcsolatban.A Bibliát is, miszerint nem ír róla, hogy zsidó lett volna, de amúgy is amit beleírtak, azzal baj van.Ennyi:)Én csak azt írtam, hogy egyrészt ír róla, másrészt ha úgyis baj van vele, bizonyára mindegy, mit ír.

Viszont minden vitát félretéve KOMOLYAN, MINDEN INDULATTÓL MENTESEN kérdezem/azért emeltem ki, mert tényleg nem szeretnék vitázni, viszont a téma érdekel/, hol olvastad a pártus herceget meg Nimród vérét? Én -bár olvastam a Bibliát-, ilyet nem találtam benne.
Egyre jobban elhatalmasodik a Rékán az autómánia, ha sétálni megyünk, megfogdossa az összeset, különös tekintettel a hűtőrácsra, az emblémákra, rendszámokra (ezeket meg is szokta puszilni- értsd, próbálja megnyalni :-) ), és az abroncsokra.Egyre többet rajzol (gyakran mindkét…..
kérgestest Kitüntetés 2008.09.25 08:53:00
Nem szorosan, de azért ide tartozik. I. koraszülött, császáros baba, és születésekor sem történt minden úgy, ahogy azt elképzeltem. Éjjel született, de csak másnap délelőtt kaphattam a kezembe, bár ezt semmi nem indokolta. A császár miatt, mint tudjuk, lehetne…..
gemini Hanga megérkezett 2008.01.09 21:58:00
Elnézést mindenkitől, hogy idekontárkodom. Nem Gemini vagyok, hanem a férje, és csak egy rövid beszámolót adok a történtekről, mert nem akarom elvenni párom kenyerét. Ő hamarosan bővebben beszámol Hanga érkezésének körülményeiről, valamint személyes élményeiről. Holnap…..
lorien Rakott krumpli 2007.12.13 08:05:00
Tipikusan olyan ételről van szó, amelyet nagyon szeretek, viszont ritkán készítek. Nem is emlékszem, mikor volt már ilyen utoljára nálunk, de legalább 5-6 éve megvan. A múltkori hátszínsütésnél szorgalmasan pucoltam a kiflikrumplikat, és akkor jutott eszembe, hogy ebből…..