Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro#85

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Engedjék meg, hogy köszönetet mondjunk, amiért nyílt levelezésükkel ilyen jól elszórakoztattak minket. Leveleik önmagukban véve tökéletesek, sem elvenni belőlük, se hozzájuk tenni nem tudunk.   Ugyanakkor engedjék meg azt is, hogy felhívjuk rá a figyelmüket: a…..
Vasárnap este Inter-Milan, szombat este Juve-Roma; igazi dőzsölés lesz hétvégén. Ráadásul, vérbő meccset ígér a palermóiak ütközete is a firenzeiekkel. A forduló nyertese mégis Nápoly lehet, ugyanis a mostani állás szerint direkt ellenfelei egymástól rabolnak…..
Sokat botorkáltak a nagyok, vitézkedtek a kicsik és az aprók, mégis félszezon után a tabellán semmi váratlan. Elől Góliáték, hátul Dávidék. A tippbajnokságunkban a tavaszi idény győztese - a Foci olasz módra helyett  - egy Grosics Gyula bácsi által dedikált…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..