Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elégedetlen Tróger

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1954-ig Európa-hírű gyógyfürdő működött Kelenföldön, amelynek 7 glaubersóban gazdag kútja Karlsbaddal vetekedett! Az Erzsébet Sósfürdő annyira jelentős volt, hogy ide még a villamos is kijárt. Ma egy kórház van az Ybl Miklós tervezte komplexum helyén. A kelenföldi Karlsbad (Fotó:BTM)..
Szeretem az utcanévbokrokat. Nem az Akadémiatelep számozott útjaira gondolok, hanem a valamilyen logika szerint csoportba gyűjtött utcákra. Ebből is vannak azért egyszerűbbek, direktebbek. Mondjuk hét vezérről elnevezett bokrok Budapesten több helyen is vannak (néhol kiegészítve…..
Na, szombat lévén lazítunk, és a beküldött, bájos meghívókból szemezgetünk egy kicsit. Az első egy meglepetésparti lesz Josef Tisótól (írj, ha az igazi nevedet szeretnéd látni, csak nem mertem), aki "olvasás közben nem tudta, hogy ez most egy vicc-e, vagy esetleg a Modorost…..
    Most egyelőre ne keressük az okokat és a miérteket. A lényeg, a végkövetkeztetés, a summázat, hogy a szimpatikus, fiatal pár úgy dönt, összeköti egymással az életét. Kitűzve a jeles nap dátuma, minden klappol, a vendégsereg száma is közelít a véglegeshez (a…..
Elégedetlen Tróger 2009.08.29 23:37:09
@PathosVerdesIII: minket is, ugyanezért :-)
A MÁV-ot nem érdekli, hogy Balaton Sound van. Nem küld több kocsit, így Székesfehérváron már nem lehetett felszállni a vonatra. A kedves kollégák válasza: ez van, majd mennek a következővel. Na és akkor az ilyen emberekkel legyenek az utasok megértőek sztrájk alatt???   …..