Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albatrosz tizedes

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz éve, 2005. április 2-án halt meg II. János Pál pápa. Három nappal halála előtt azonban egy másik, nem kevésbé jelentős haláleset is történt, 2005. március 30-án ugyanis meghalt a világ legviccesebb embere is. „A sav a kedvenc kábítószerem. A sav felnyitotta a szemem és…..
"Már vettünk három pár új gumikesztyűt és elmostunk néhány injekciós tűt 60 fokon a biztonság kedvéért" - áll az egészségügyi államtitkárság közleményében. Magyarországon több száz afrikai diák kezdi meg felsőfokú tanulmányait a jövőhéten kezdődő tanévben.…..
Napi Vagányság Náci Biblia 2014.01.04 15:19:55
#358 El tudjuk képzelni az operát kibaszott kövér emberek nélkül? Johnny Goldot a tigrismintás bőrboxertől megfosztva? Vagy a Bibliát zsidók nélkül? A németek a harmincas évek végén megcsinálták az utóbbit és összerakták a Náci Bibliát. Az 1941-ben kiadott könyvet…..
A Kozmosz punkrock zenekartól nem szokatlan a politikai töltetű, társadalomkritikus dalszöveg. Az együttes korábban dalba foglalta már Schmitt Pál bukását is, ráadásul a Bandcamp-oldalukon ingyenesen letölthető a hatszámos bemutatkozó EP-jük. A legújabb dalukban…..
Ez egy enyhén szólva is langyos filmzenei év volt – már megint. Attól tartok, még mindig érvényes mindaz, amit annak idején a Tetovált lánnyal kapcsolatosan írtam. A Hollywoodot emésztő általános ötlettelenség hatványozottan látszik állni a filmzeneiparra, és sajnos nem csak…..
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
albatrosz tizedes 2012.11.29 12:58:28
@Alkibiadész [alkibiadesz.blog.hu]: az a baj ezzel, hogy a BKV haldoklik, nincs semmire pénz, ahogy az egész főváros szarban van. Tarlós közpénzt kap, egy bankigazgató viszont nem.
albatrosz tizedes 2012.11.29 12:59:34
@Őrjöngő Sandy: nem, Demszky sem érdemelné meg. Tipikus jobbos vitaérv. Egyik szarevő magyar politikus sem érdekelné meg.
A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjének autójában szerencsére nem esett nagy kár, ráadásul a gyerek nem is magyar volt. Egy neve elhallgatását kérő Audi-szerelő szakvéleménye szerint legfeljebb 75-80 ezer forintos kár eshetett az autóban. "Egy kicsit behorpadt a…..
albatrosz tizedes 2012.10.01 17:31:22
@KG2000: kedveském, olvasd vissza a választások előtti cikkeiket, akkor őket gyalázták, most ezeket. mindig azt kell, aki éppen hatalmon van. az MSZP halott, nincs sok értelme rugdalni őket...
Az Új Színház zajos sikere után a Főváros felmentette Gerendai Károlyt a Sziget szervezésének felelőssége alól, helyére a népszerű igazgató jöhetett volna. Itt a lehetséges program. "Vissza kell adnunk azt a bázist, azt a szigetet a nihilben, amit elvettek tőlünk a…..
albatrosz tizedes 2012.07.09 17:41:49
@joszip: szerintem nem a rasszizmus kapcsán van felhozva, hanem a túlzott magyarkodás kapcsán
Valószínűsíthető előkerülésének örömére beszélgettünk minden elemi részecske ősével, Higgs-bozonnal. Akiről kiderült, hogy az ő gyerekkora sem volt fenékig tejföl. Hogy szólíthatjuk? Higgs? Bozon?Legyen csak simán Jacques. Ahogy a haverok is. Bár velük nem találkoztam…..
albatrosz tizedes 2012.07.08 14:23:58
@czejp: "a hasonló nevű szinész helyesen Colin James Farrell , vajon kire gondolt a cikk írója ?" - szánalmas ez a stílus... te még biztos nem gépeltél el semmit életedben. olvasgasd a helyesírási szótárt te stréber porszem.
Figyelem! Jövő héten lehet, hogy már csak drachmával lehet fizetni a görög falu CBA-jában. Káosz, fosztogatások és gyroshiány várható Beloianniszban is. Ha Görögország kilép az EU-ból és az eurozónából, akkor a lépést követni fogja a magyarországi görögség is. A…..
albatrosz tizedes 2012.05.27 10:55:40
@l ember: kommentelsz de eszed nincs. van beloiannisz, és van egy görög falu Balatonfüreden is. A cikkben ez felsorolás, nem összekeverés... Szövegértésből egyes. Ülj le.
A végső beteljesülésre utaló „KONYec 2012” címmel elkészült a KONY 2012 kampányfilm pornó változata. Az eredeti filmet rendező Jason Russel egy rövid maszturbálós kameót is vállalt benne, amit sokan félreértettek. Mint minden sikeres filmet, így a KONY 2012-őt is…..
albatrosz tizedes 2012.03.18 12:17:07
@anal intruder: ezt kibaszott fontos volt ideírni, te vagy a legmenőbb!
A baleset után fellépő ijedtségben pudingjába vágta hüvelykujjának körmét az indiánjelmezben dolgozó nő. A hüllő tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy bár háziállata mostanában a  megszokottnál több kínait eszik, ez nem indokolja a zavart bélműködést. Ezért…..
albatrosz tizedes 2012.01.05 13:26:34
@kiwirágós kivirradtig: szerintem vicces lett, te pedig egy szararc vagy
Meglepő személycsere Észak-Koreában: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot (MTVA) eddig igazgató Böröcz Istvánt választotta propagandaminiszteréül az utód, Kim Dzsong Un.A világ legzártabb diktatúrájának új vezetője elmondta, az győzte meg Böröcz…..
albatrosz tizedes 2011.12.26 12:11:09
@_Ne feledd: MTVA-s bérkommentelő vagy, menjél és az urad talpád nyald, ne itt rontsd a levegőt
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
A Terrorelhárító Központ (TEK) X. kerületi telephelyén maga Brad Pitt személyesen tesztelte le azokat a fegyvereket, amik az ő filmjének forgatására érkeztek Magyarországra."A faszt nincs ez hatástalanítva" - kommentálta a színész azt a vádat, hogy a fegyverek még…..
albatrosz tizedes 2011.10.11 12:08:36
@_drc_: tudtam, hogy az első kommentelő okoskodni fog, ezért is imádom ezt az oldalt :)
A Cirque du Soleil társulatpert indít az egyik magyar kereskedelmi televíziónak, mert Stohl András börtönbe vonulása közben adott műsorukért nem kaptak fizetséget. A kanadai székhelyű művészcsoport különleges, csak erre az alkalomra készített Nagy Ignác utcai előadását a…..
(Jelen cikk a címet és a képanyagot kivéve egy változtatás nélküli másodközlés, ami eredetileg a Buborékhámozó képregényes szakmagazin tizedik számában jelent meg nyomtatásban 2010-ben - S.) Már többször beigazolódott, hogy az eltérő képregényes kultúrával és ekképp…..
albatrosz tizedes 2011.08.31 00:33:58
Kedves geekzblog!
Ez megvan?
www.youtube.com/watch?v=UQKOYw4vi1Y

Zombis-vámpíros-vérfarkasos sorozat, és most indult...
Bock József vezeti a Sziget nulladik napján a régóta várt Princelátogatást. A belépő igen borsos, hiszen ha valaki az egy órás, vacsorával egybekötött Princejegyet veszi, az is legalább 2000 dollárba kerül. „Alaposan felkészültem, nagyon várom az eseményt” - mondta…..
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
albatrosz tizedes 2011.06.15 13:45:33
@Kistitok: ez egy álhír, vagyis NEM igaz, mert pont az ellentéte zajlik ebben a kurva országban
Csucsu - REFLUX Kínai 2009.07.24 02:00:00
Gyomorgyengeségemben megint átnyálaztam a Tao Te Kinget, a béke, a belenyugvás és az éhenhalás testamentumát.  Mellé szép tekercsfestményeket nézegettem, Pink Floydot hallgattam, amivel mindig kiakasztom a többieket, és megjött az ihlet, hogy  próbaképp én is írjak egy…..
albatrosz tizedes 2009.07.24 19:27:31