Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madai

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország megint megijedt, és letért a polgárosodás, a demokrácia, a gazdagodás és a jó élet útjáról.  A rendszerváltást követő húsz nehéz év kevésnek bizonyult arra, hogy létrehozzuk a társadalmi békét és kitermeljünk egy tisztességes politikusi réteget, ami…..
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
madai 2012.10.06 16:37:18
@wmiki: húbazz, te lennél a széleslátókörű?
Ha valakinek nem tetszik Ákos, akkor kizárólag dópmenimádó millás liberális lehet, mi?
Neked aztán van fogalmad a világról. Igazi ZEMBER vagy :D
madai 2012.10.06 21:00:57
@ReVi-X: van egy olyan jelenség, hogy irritáció...
és ha már túl sokszor találkozom az irritáló valamivel, akkor kibuggyan belőlem a sav és pl. ideontom, mert valahogy meg kell szabadulnom a felgyülemlett dzsuvától.

Ákostól kiver a víz. Hülyét kapok tőle, mert csak. Borzalmas amit művel és ez még nem lenne akkora baj, mert ehhez bárkinek joga van hogy szart csináljon, de hogy még sztárolják is ezért és állami kitüntetést kapjon...

A véleményemnek pedig ott van helye ahol lehetőségem és kedvem van kinyilatkoztatni.

Kijavítottalak, mert tévedtél, de nincs ezzel semmi baj :)
madai 2012.10.06 21:15:47
@ReVi-X: na térdelhetsz is, íme a szakmai véleményem:
Ákos egy fos
Bocsánat, ez így nem teljesen precíz.

Ákos egy Kossuth díjas fos!

Figy, amúgy trollnak lenni tök jó. Próbáld ki te is!
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik…..
- Ez a lábbal onanizálás világnapja, ami különösen népszerű a veterán fűrészmalmosok között. - 1876. február 17-én született Satu Margó, a méltán elfeledett kisújszállási borvidék megteremtője. A nap bölcsessége: "Nem variál! Arial!" - a lusta tördelőszerkesztők…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Beérkeztek a pályaművek a McLarenes játékra, indulhat a szavazás! November 22. éjfélig várjuk a szavazatokat.  A szavazók között a Tech1Today jóvoltából egy Vodafone McLaren pólót sorsolunk majd ki, ezért (hogy elérhető legyen a nyertes) a kommentekben lehet majd…..
madai 2010.11.17 10:53:05
Landing page-nek hívják, magyarul érkezési oldal. Az az oldal, ahova a hirdetésre történő kattintás után megérkezik az érdeklődő. Mert leszállóhely kell.Mondom, tanítjuk, tanítják: landing page kell. Sőt, a landing page a hirdetés része. Minél egyszerűbb, minél rövidebb egy…..
madai 2010.05.10 23:42:31
@52: ez mindig attól függ mi a célod. Ha terméket reklámozol, akkor lehetőséget kell biztosítani a vásárlásra. Ha tartalmat, akkor a landing page legyen releváns: adjon választ a hirdetésben felvázolt problémára (fórum), a hirdetésben megjelenő bulvárfőcím sztoriját mesélje el (blog), vagy fejezze be a bannerben elkezdett comic stripet. A lényeg mindig ugyanaz: a látogató kapja meg amiért klikkelt és akkor van esélyed arra, hogy konvertáld. Különben csalódott lesz és 2mp alatt elkattint.
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
Azt, hogy zenét az interneten pénzért nem egyszerű eladni, gyakorlatilag mindenki tudja. Azt is sokan tudják, hogy zenét eladni az interneten a nagyobb piacokon egyszerűbb, mint az olyan, digitális értelemben ugarnak tekinthető országokban, mit Magyarország. Sokan, sokféle módon…..
Jim mágikusan rossz, csodálatosan primitív és arcrándítóan fájdalmas művet hozott létre, és nemcsak azért, mert a világ legtenyérbemászóbb focistája inspirálta. Jim csak úgy magától is képes ilyesmire, hiszen ő blogunk egyik sötét szelleme, aki hosszabb távollét után…..
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..