Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán27

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benedek Elek születésének 150. évfordulójára a Duna TV mesemondó versenyt hirdetett gyerekeknek. A Heted7ország nevű produkciót a köztévé Rózsa György cégével, a Rózsa Produkcióval közösen készíti. A gyerekek a Kárpát-medence hét területéről érkeznek: Felvidékről,…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
Kálmán27 2009.07.14 00:17:41
@gregor gysi: Kérlek, légyszives tanulmányozd az alábbi idézetet, és véleményezd, hogy mennyire békés szándékú emberek azok, akik innen merítik mindennapi szellemi táplálékukat.

Kérlek azt is próbáld eldönteni, hogy vajon az alábbi üzenet, vagy az arra válaszként megfogalmazott spontán söpredékezés az ingerlőbb.

Az idézet a gárditák első számú mediumáról származik. Íme:

A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek

Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez. Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk ellopott családi érdekelne leginkább) valamint emberi bőrt, lámpaernyők készítéséhez. Hitelre nem adunk semmit, mert tudjuk, hogy nem kapnánk vissza.

Amennyiben két bőröndöt vásárol, úgy ajándékba egy Zyklon B-t tartalmazó gázpalackot adunk.
Jó utat Izraelbe, soha ne halljunk egymásról!
Kuruc.info
Kálmán27 2009.07.14 00:19:06
@gregor gysi: szerintem bénáztak. lehet, hogy valamit nem tudok?
Kálmán27 2009.07.14 07:32:08