Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jakeshervin

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
jakeshervin 2009.09.07 15:53:03
Ezekre a habzószájú kommentekre kicsit értelmetlen reagálni. Aki utálja a buzikat azokból alapvetően hiányzik az a képesség hogy értelmezzék a világot és objektívan tudjanak saját véleményt kialakítani, ergo érvelni sem lehet velük. mocskos buzik és kész.
Az értelmes, gondolkodó ember valahol ott kezdődik, hogy "amit én elvárok másoktól (és meg is kapok) azt megadom ugyanúgy másoknak is". A meleg kapcsolat ugyanúgy két felnőtt ember döntése mint a heteró kapcsolat, ne keverjétek bele a pedofíliát. Családellenes? ezt nem értem. Mi köze egy melegnek vagy meleg párnak az én családomhoz? Ha valaki családot akar az a saját döntése, ha valaki "olyan barom hogy gyerket nevel" az is. Nem muszáj, megcsináltad most már ne panaszkodj...Saját döntés, amíg heteró vagy, mert a melegeknek nem lehet családjuk. Az alkoholista apa meg a prosti anya nevelhet gyereket, de egy normális, dolgozó, tanult meleg pár nem, mert meleg. Ha én állami gondozott lennék szívesebben élnék, nőnék fel teljes, meleg családban, mint egy állami otthonban.
hogy nem lehet gyerekük? Biológiailag nem is, törvényileg se. Akkor ne házasodhasssanak a steril heterók se...Ha valaki produkál az esküvő után 3 évig gyereket annak legyen semmis a házassága. Ugye hülyén hangzik? A házasság nem csak a gyerekcsinálásról szól, sokkal több annál. És a melegeknek joguk van azokhoz is.
Hogy a heteró deviánsok nem vonulnak? Na nézzük. Egy rakás színes, hosszú, nőies, csillogó villogó ruhába öltözött férfi és gyerek(!) átvonul a városon, büszkén, fényes nappal(!) hullákat mutogatva!! Ez talán normálisnak hangzik? Ezt hívjuk Szent-jobb körmenetnek...Dehát ez hagyomány, a buzik meg aberráns deviáns eltévedt heterók.
Legalább 5 percre ülne le mindenki és gondolkodna, hogy a hagyományok, sztereotípiák, belénk nevelt értékek és "igazságok" helyett saját véleményt alkossanak. Vagy csak feltennék maguknak a kérdést:ha én meleg lennék mit várnék el a világtól?