Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érdekes?!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő viccünk a bizarr-zavaros-extrém-megmagyarázós-kitalálhatatlan kategória képviselője, jóval túl a fostalicskán, az a fajta, amelyik a megfejtés elolvasása után dühödt hüledezést, majd kegyetlen agressziót vált ki a szegény, gyanútlan olvasóból. Csak a játék…..
Van egy szegény, ráadásul halott színész, aki újra meg újra megkapja. Pedig nem is ő tehet róla, hanem az ősei, akik miatt az a neve, ami. Tonhalakhat most nem finnyáskodik, embereset rúg az oszló tetembe. Így csinálja:Hogy kell bőrmentes ízeltlábút kérni?Kérek egy Humphrey…..
N3vermore és a tesója kórosan lusták, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy igazi agyzsibbasztót küldjenek a postaládánkba. Ez speciel az a fajta, amelyiknél, bár az egész BORZALMAS, mégis érdemes megállni egy pillanatra, és agyalni kicsit a megoldáson. Megvolt? Szóval akkor…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Érdekes?! 2009.12.11 12:05:15
Ha pénteken armageddonnal búcsúztunk a múlt héttől, most nem is tudom, mit mondjak twentynine képére, amivel a hétfő reggelt köszöntjük. Nem mozibuzi olvasóinknak annyit segítek, hogy a bácsi a képen Ang Lee filmrendező, én a magam részéről emiatt egyből arra indultam el a…..
Érdekes?! 2009.10.19 14:15:06
"Tegnap szakadó esőben, biciklipumpálás közben jutott eszembe ez a szóvicc. megfejtés:" Nem, Petikém, még nem áruljuk el, hanem kivételesen arra kényszerítjük az olvasókat, hogy belenézzenek ebbe a delikát koncertfelvételbe, hátha rájönnek, következésképp…..
Az állatfejű híres gép műfaj instant klasszikusát küldte el nekünk András, biorobotjának neve természetesen tapírrepülő..
Az iskolakezdés okozta kábulaton csak igazán erős darabok tudnak áttörni, hogy jókedvűen elpusztítsanak pár millió agysejtet. Kolos műve még arcrángást is okozott, de nem a nevetős fajtából. Ha ezt megtudják az Idegenek, nem lennék Kolos helyében. Egyben ez az első…..
Érdekes?! 2009.09.15 09:25:59
Moat kaptuk a hírt, hogy nem lesz könnyű a következő pár hónapunk, a hét év szóviccelésen felháborodott tömegek ugyanis nem várják meg a 2010-es választásokat, és önhatalmúlag értelmiségieket rángatnak ki az utcára, majd a nyakukba "facepalm" feliratú táblát…..
Varazslatos termek az apoltsagert! Az ismert illatszergyarto betort az illuzionistak niche piacara! - kezdi a Neduddgi aláírású levél szerzője, később megjegyzi, hogy ez annyira borzasztó, hogy a nevét nem adja mellé. Hát ezt elcseszted, kedves Miklós, nem kellett volna az emailcímedet…..